Lucy Bella
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2024
- Like
- 825
- Πόντοι
- 81
οχι σημερα αυριοΚαλησπέρα! Θα πας κ απόψε;
οχι σημερα αυριοΚαλησπέρα! Θα πας κ απόψε;
Οκ! Στείλε πμ.οχι σημερα αυριο
εκει θα ειμαι οποιοσ θελει συναντηση μου λεει ωρα κ υο κανονιζουμε δεν στελνω ποτε σε κανενα αγαπηΟκ! Στείλε πμ.
Πρωί η απογευμα!!!εκει θα ειμαι οποιοσ θελει συναντηση μου λεει ωρα κ υο κανονιζουμε δεν στελνω ποτε σε κανενα αγαπη
Τι ώρα περίπου;εκει θα ειμαι οποιοσ θελει συναντηση μου λεει ωρα κ υο κανονιζουμε δεν στελνω ποτε σε κανενα αγαπη
Τι ώρα θα πας περίπου να ξέρουμε;εκει θα ειμαι οποιοσ θελει συναντηση μου λεει ωρα κ υο κανονιζουμε δεν στελνω ποτε σε κανενα αγαπη
δεν ξερω ακομα μαλλον απογευμα κατα τισ 6-7Τι ώρα θα πας περίπου να ξέρουμε;
Η και 5 με 6 ???δεν ξερω ακομα μαλλον απογευμα κατα τισ 6-7
Θα έρθεις και εσύ Τζούλια;Η και 5 με 6 ???
Απλή ερώτηση...
Ελπίζω να σε προλάβωδεν ξερω ακομα μαλλον απογευμα κατα τισ 6-7
Για πότε λέτε?Θα έρθεις και εσύ Τζούλια;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ελπίζω να σε προλάβω
Θα δούμε....Η Λόρενα είπε πως θα πάει σήμερα γύρω στις 6-7
Τελικά δεν ήρθες;εμεισ δνε εχνοχλησαμε κανενα εκει μεσα εξαλου ολοι οι γκευ που ειναι εκει αντι να πατε στο σινεμαδακι στο πανω οροφο που παιζει μονο γκαευ μαζευεστε στισ καμπινεσ με τουσ ψωλαραδεσ μαυρουσ κ τισ βυζαρουδεσ γκομενεσ ! οποτε ισωσ τελικα δνε σασ φτιανε τα κροσακια αλλα δεν τα εχετε βρει με τον εαυτο σασ γιατι οτι πουτσα θελουμε εμεισ την ιδια θελετε κ εσεισ ! κ κροσ δνε εχει ουτε βασιλειο τον κροσ ειναι απλα εσεισ πατε καθεστε κ αντι να βλεπετε τσοντα κ να κανετε φασεισ παιζετε με το κιν σασ κ το 80 τοισ εκατοι ειναι απλα ματακηδεσ ! το ιδιο κανετε οτνα ερχονται τα ζευγαρια πατεστα 10 μετρακ απλα κοιτατε ουτε καν τον πετατε εξω να τον παιξετε ! μπορει να λετε εμασ ανωμαλουσ που ειμαστε κροσ αλλα καμια κροσ ποτε δνε σασ επιτεθηκε εδω μεσα στο φορουμ !
και να ερχομασταν η και να ρθουμε δε θα το ξανανακοινωσουμε εδω μεσα !Τελικά δεν ήρθες;
Απλά συγχαρητήρια τα είπες όλα!!!!εμεισ δνε εχνοχλησαμε κανενα εκει μεσα εξαλου ολοι οι γκευ που ειναι εκει αντι να πατε στο σινεμαδακι στο πανω οροφο που παιζει μονο γκευ μαζευεστε στισ καμπινεσ που παιζει τσοντα με τουσ ψωλαραδεσ μαυρουσ κ τισ βυζαρουδεσ γκομενεσ ! οποτε ισωσ τελικα δνε σασ φτιανε τα κροσακια αλλα δεν τα εχετε βρει με τον εαυτο σασ γιατι οτι πουτσα θελουμε εμεισ την ιδια θελετε κ εσεισ ! κ το 8ταουν δεn ειναι ουτε βασιλειο τον κροσ απλα εσεισ πατε καθεστε κ αντι να βλεπετε τσοντα κ να κανετε φασεισ παιζετε με το κιν σασ κ το 80 τοισ εκατοι ειναι απλα ματακηδεσ ! το ιδιο κανετε οταν ερχονται τα ζευγαρια πατε στα 10 μετρα κ απλα κοιτατε ουτε καν τον πετατε εξω να τον παιξετε ! μπορει να λετε εμασ ανωμαλουσ που ειμαστε κροσ αλλα καμια κροσ ποτε δε σασ επιτεθηκε εδω μεσα στο φορουμ ! εxω δει γκευ αγορια στο καναπε η αντρεσ να ξεκολιαζονται ολογυμνοι κ περναω κ τουσ λεω μπραβο ομορφιεσ μου ! αυτο ειναι αποδοχη κ ανεση με το τι γουσταρει ο αλλοσ να κανει κ οχι κριση κ επικριση ! στην τελικη εχετε μονοι σαs χαλασει τοσα νηματα εδω με θεματα αλλα κ την ορεξη ζευγαριων κ κροσ να ερχονται στο σινεμα ! την τελευταια φορα που κοιταξα το σινεμα ανηκει σε αυτουσ που το εχουνε οχι σε 30 ατομα εδω μεσα που το παιζουν κριτεσ μαγκεσ κ ξερολεσ !
Lorena καλησπέρα! Είσαι στο Downtown??εμεισ δνε εχνοχλησαμε κανενα εκει μεσα εξαλου ολοι οι γκευ που ειναι εκει αντι να πατε στο σινεμαδακι στο πανω οροφο που παιζει μονο γκευ μαζευεστε στισ καμπινεσ που παιζει τσοντα με τουσ ψωλαραδεσ μαυρουσ κ τισ βυζαρουδεσ γκομενεσ ! οποτε ισωσ τελικα δνε σασ φτιανε τα κροσακια αλλα δεν τα εχετε βρει με τον εαυτο σασ γιατι οτι πουτσα θελουμε εμεισ την ιδια θελετε κ εσεισ ! κ το 8ταουν δεn ειναι ουτε βασιλειο τον κροσ απλα εσεισ πατε καθεστε κ αντι να βλεπετε τσοντα κ να κανετε φασεισ παιζετε με το κιν σασ κ το 80 τοισ εκατοι ειναι απλα ματακηδεσ ! το ιδιο κανετε οταν ερχονται τα ζευγαρια πατε στα 10 μετρα κ απλα κοιτατε ουτε καν τον πετατε εξω να τον παιξετε ! μπορει να λετε εμασ ανωμαλουσ που ειμαστε κροσ αλλα καμια κροσ ποτε δε σασ επιτεθηκε εδω μεσα στο φορουμ ! εxω δει γκευ αγορια στο καναπε η αντρεσ να ξεκολιαζονται ολογυμνοι κ περναω κ τουσ λεω μπραβο ομορφιεσ μου ! αυτο ειναι αποδοχη κ ανεση με το τι γουσταρει ο αλλοσ να κανει κ οχι κριση κ επικριση ! στην τελικη εχετε μονοι σαs χαλασει τοσα νηματα εδω με θεματα αλλα κ την ορεξη ζευγαριων κ κροσ να ερχονται στο σινεμα ! την τελευταια φορα που κοιταξα το σινεμα ανηκει σε αυτουσ που το εχουνε οχι σε 30 ατομα εδω μεσα που το παιζουν κριτεσ μαγκεσ κ ξερολεσ !
σε ευχαριστω αγαπη μου ! <3 <3 <3 <3 <3 <3Απλά συγχαρητήρια τα είπες όλα!!!!
οχιLorena καλησπέρα! Είσαι στο Downtown??