Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (5 μέλη και 7 επισκέπτες)

Giwrgoss1

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2021
Like
367
Πόντοι
21
Όσο καιρό κοιτάω εδώ τι παίζει πάντα τσακώνεστε . Δεν μπορείτε καν να κανονίζεται κάτι μεταξύ σας .. μπήκα μέσα και κοιτούσατε σαν μαλακες και λιγουρηδες.. είστε βρώμικοι οι περισσότεροι και λέτε πως γαματε μπας και μαζέψει κόσμο το μέρος

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
344
Πόντοι
21
Όσο καιρό κοιτάω εδώ τι παίζει πάντα τσακώνεστε . Δεν μπορείτε καν να κανονίζεται κάτι μεταξύ σας .. μπήκα μέσα και κοιτούσατε σαν μαλακες και λιγουρηδες.. είστε βρώμικοι οι περισσότεροι και λέτε πως γαματε μπας και μαζέψει κόσμο το μέρος
Συμφωνώ. Παραμύθι η κατάσταση μπας και μαζευτεί κόσμος. Δικαίωμά μας να σχολιάζουμε. Ας μας προσπέρνουν. Όσο για την βρώμα ας μην το αναλύσουμε. Αίσχος! Και όντως κοιτούν σαν λιγούρια οι καθυστερημένοι. :confused:

old.school.cowboy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
2.896
Πόντοι
446

sperfect

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
323
Πόντοι
21
Ποιοι πουτσαραδες θα δώσουν το παρόν Σάββατο βράδυ;

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.351
Πόντοι
456
εχει βραδια αφηγησης παραμυθιων

877fc614-b856-4a84-8414-6c1ee55a3a8e.jpg

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποιοι πουτσαραδες θα δώσουν το παρόν Σάββατο βράδυ;
δεν πας αθηναικον πλεον?

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.351
Πόντοι
456
Εδώ μας λένε οι προμότορες ότι κάθε μέρα πάνε γκόμενες και ζευγάρια... :headbang:
οι μουναρες επαρχιωτισσες δεν μπορεσαν να ερθουν λογω των χτεσινων πορειων ηταν κλειστοι οι δρομοι και τα μοντελα που σου λενε και ευχαριστω οταν γαμας πρεπει να ειχαν ρεπο σημερα

Lucy Bella

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
493
Πόντοι
20
Σαββατο βραδυ κ φτανω στισ 12 στο 8downtown κατω στο υπογειο ειχε σε καθε ενα δωματιο απο εναν με την πουτσα εξω κ μερικουσ στο διαδρομο στο τελευταιο δωματιο πανω,στην κεντρικη αιθουσα ειχε μια κροσ που εφευγε κ μεσα ειχε γυρω στα 20 ατομα κ το κλασικο ζευγαρι που πιδιοτανε στην μεγαλη καμπινα αριστερα κ απεξω 12 ατομα να περιμενουν μπασ κ γαμησουν μεινανε με την πουτσα στο χερι μιασ κ το ζευγαρι αυτο παει γαμιεται μονο του κ φευγει ! πανω στισ καμπινεσ ειχε αλλα 12 ατομα κ πισω στουσ καναπεδεσ στο σκοτεινο δωματιο ειχε κ εκει αλλα 8-9 ατομα σε ενα καναπε απο τουσ 3 επεφτε δυνατο γαμησι με 3 αντρεσ ! εγω εκατσα στον πρωτο καναπε με ενα κυριο εχυσε στα 4 λεπτα περασαμε ομορφα κ στισ 3 παρα το σινεμα σχεδον ειχε αδειασει ! ομορφη βραδυα !

Fallen_Angel34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2018
Κριτικές
4
Like
377
Πόντοι
300
Σήμερα θα παίξει τίποτα; Τι ώρα θα ήταν καλά να περάσω;

Skalette

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2024
Like
23
Πόντοι
0
Παιδιά τώρα μέσα μπήκανε δύο ζευγάρια και ένα κροσς
Για να δούμε θα Γίνει τίποτα

Btm79

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2025
Like
399
Πόντοι
21
Καλησπέρα.
Δεν εχω ερθει ποτέ σε αυτό το σινεμά και ομολογώ κολλάω.
Θα ήθελα να ερθω, να μπω κανονικά. και μετά να αλλα΄ξω σε cross.
Το θέμα ειναι πώς? Μπορώ να αφήσω καπου με ασφάλεια την τσάντα μου?
Μπορώ καπου να αλλάξω? Μετά κυκλοφορώ άνετα στο χωρο?
Οποιος μπορεί να δώσει καμιά πληροφορία (χωρίς όρεξη για τρολιές) ειναι καλοδεχούμενος...
Ευχαριστώ

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.596
Πόντοι
206
Καλησπέρα.
Οποιος μπορεί να δώσει καμιά πληροφορία (χωρίς όρεξη για τρολιές) ειναι καλοδεχούμενος...
Ευχαριστώ
Έχει ερμάρια για φύλαξη ρούχων κλπ με έξτρα χρέωση.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Btm79

Lucy Bella

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
493
Πόντοι
20
Καλησπέρα.
Ευχαριστώ
καλησπερα ! εγω παω τακτικα εχει ερμαρια στην εισοδο για το μπουφαν σου η τα αντικειμενα που θεσ να αφησεισ αλλα δνε μπροεισ να κυκλοφορεισ απ οτην κεντρικη αιθουσα μετα για κατω στο υπογειο σα κροσ ντυμενη οποτε καλυτερα πρωτα μπεσ κανε ενα ελεγχο που θεσ να κατσεισ στην πανω αιθουσα η στην κατω στο υπογειο ! μπορεισ επισησ να εχεισ ενα σακο η τσαντα με τα ρουχα σου κ να αλλαξεισ στο μπανιο στην κεντρικη αιθουσα η στο μπανιο στο υπογειο με την ησυχια σου ! οσο για τα πραγματα σου αν τα εχεισ στην τσαντα σου η στο σακο σου απλωσ τα εχεισ μαζι σου κ οπου θελησεισ να κατσεισ καμπινα κεντρικο χωρο η αιθουσα τον αφηνεισ διπλα σου ! κυκλοφορεισ οπωσ θεσ μετα μεσα στισ αιθουσεσ κ τισ καμπινεσ γενικα μονο ο εξω διαδρομοσ θελει προσοχη επειδη ειναι η εισοδοσ εκει αλλα το καλυτερο ειναι να μπεισ να αλλαξεισ στο μπανιο εχει μεγαλα ατοιμικα μπανια με καθρεφτη να ετοιμαστεισ με την ησυχια σου κ να βαφτεισ με πορτα κ κλειδαρια οπωσ εινμαι κ οι καμπινεσ εξω αλλεσ ειναι ατομικεσ με πορτα κ κλειδαρια αλλεσ με μια κουρτινα αλλεσ εντελωσ ανοιχτεσ ! μεσα στο σινεμα κικλοφορεισ με τα εσωρουοχα σου η κ γυμνη αν θιεσ ! κανεισ δνεσε ενοχλει οποιοσ θελει κατι θα σου ζητησει αν θεσ να κανεισ κατι μαζι του ! υπαρχει πολυ καλοσ κ αμοιβαιοσ σεβασμοσ ! ελπιζω να σε βοηθησα !

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom