matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 2.351
- Πόντοι
- 456
τωρα με τα αποκρεω να προσεχετε τα γκλορυχωλ που ιδρυματος μην την πατησετε
Αν έχετε κάνει φάσεις, πως δεν κρατήσατε γνωριμίες και ψάχνεστε;Έχουμε κάνεις πολλές φάσεις στο τσονταδικο και πάντα περνάμε τέλεια…
Συμφωνώ. Παραμύθι η κατάσταση μπας και μαζευτεί κόσμος. Δικαίωμά μας να σχολιάζουμε. Ας μας προσπέρνουν. Όσο για την βρώμα ας μην το αναλύσουμε. Αίσχος! Και όντως κοιτούν σαν λιγούρια οι καθυστερημένοι.Όσο καιρό κοιτάω εδώ τι παίζει πάντα τσακώνεστε . Δεν μπορείτε καν να κανονίζεται κάτι μεταξύ σας .. μπήκα μέσα και κοιτούσατε σαν μαλακες και λιγουρηδες.. είστε βρώμικοι οι περισσότεροι και λέτε πως γαματε μπας και μαζέψει κόσμο το μέρος
Μην ψαρώνεις φίλε. Είπαμε, ο τύπος εκτός από νεαρούλης είναι και δροσερούλης....Αν έχετε κάνει φάσεις, πως δεν κρατήσατε γνωριμίες και ψάχνεστε;
εχει βραδια αφηγησης παραμυθιωνΈχει κανένα event?
δεν πας αθηναικον πλεον?Ποιοι πουτσαραδες θα δώσουν το παρόν Σάββατο βράδυ;
Εδώ μας λένε οι προμότορες ότι κάθε μέρα πάνε γκόμενες και ζευγάρια...Savvato kai exei mono zombie mesa stin aithousa kai tin skala... parakmi
οι μουναρες επαρχιωτισσες δεν μπορεσαν να ερθουν λογω των χτεσινων πορειων ηταν κλειστοι οι δρομοι και τα μοντελα που σου λενε και ευχαριστω οταν γαμας πρεπει να ειχαν ρεπο σημεραΕδώ μας λένε οι προμότορες ότι κάθε μέρα πάνε γκόμενες και ζευγάρια...![]()
Έχει ερμάρια για φύλαξη ρούχων κλπ με έξτρα χρέωση.Καλησπέρα.
Δεν εχω ερθει ποτέ σε αυτό το σινεμά και ομολογώ κολλάω.
Θα ήθελα να ερθω, να μπω κανονικά. και μετά να αλλα΄ξω σε cross.
Το θέμα ειναι πώς? Μπορώ να αφήσω καπου με ασφάλεια την τσάντα μου?
Μπορώ καπου να αλλάξω? Μετά κυκλοφορώ άνετα στο χωρο?
Οποιος μπορεί να δώσει καμιά πληροφορία (χωρίς όρεξη για τρολιές) ειναι καλοδεχούμενος...
Ευχαριστώ
καλησπερα ! εγω παω τακτικα εχει ερμαρια στην εισοδο για το μπουφαν σου η τα αντικειμενα που θεσ να αφησεισ αλλα δνε μπροεισ να κυκλοφορεισ απ οτην κεντρικη αιθουσα μετα για κατω στο υπογειο σα κροσ ντυμενη οποτε καλυτερα πρωτα μπεσ κανε ενα ελεγχο που θεσ να κατσεισ στην πανω αιθουσα η στην κατω στο υπογειο ! μπορεισ επισησ να εχεισ ενα σακο η τσαντα με τα ρουχα σου κ να αλλαξεισ στο μπανιο στην κεντρικη αιθουσα η στο μπανιο στο υπογειο με την ησυχια σου ! οσο για τα πραγματα σου αν τα εχεισ στην τσαντα σου η στο σακο σου απλωσ τα εχεισ μαζι σου κ οπου θελησεισ να κατσεισ καμπινα κεντρικο χωρο η αιθουσα τον αφηνεισ διπλα σου ! κυκλοφορεισ οπωσ θεσ μετα μεσα στισ αιθουσεσ κ τισ καμπινεσ γενικα μονο ο εξω διαδρομοσ θελει προσοχη επειδη ειναι η εισοδοσ εκει αλλα το καλυτερο ειναι να μπεισ να αλλαξεισ στο μπανιο εχει μεγαλα ατοιμικα μπανια με καθρεφτη να ετοιμαστεισ με την ησυχια σου κ να βαφτεισ με πορτα κ κλειδαρια οπωσ εινμαι κ οι καμπινεσ εξω αλλεσ ειναι ατομικεσ με πορτα κ κλειδαρια αλλεσ με μια κουρτινα αλλεσ εντελωσ ανοιχτεσ ! μεσα στο σινεμα κικλοφορεισ με τα εσωρουοχα σου η κ γυμνη αν θιεσ ! κανεισ δνεσε ενοχλει οποιοσ θελει κατι θα σου ζητησει αν θεσ να κανεισ κατι μαζι του ! υπαρχει πολυ καλοσ κ αμοιβαιοσ σεβασμοσ ! ελπιζω να σε βοηθησα !Καλησπέρα.
Δεν εχω ερθει ποτέ σε αυτό το σινεμά και ομολογώ κολλάω.
Θα ήθελα να ερθω, να μπω κανονικά. και μετά να αλλα΄ξω σε cross.
Το θέμα ειναι πώς? Μπορώ να αφήσω καπου με ασφάλεια την τσάντα μου?
Μπορώ καπου να αλλάξω? Μετά κυκλοφορώ άνετα στο χωρο?
Οποιος μπορεί να δώσει καμιά πληροφορία (χωρίς όρεξη για τρολιές) ειναι καλοδεχούμενος...
Ευχαριστώ