zempelikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2012
- Like
- 206
- Πόντοι
- 20
Όχι για πες... τι παίχτηκε;Προχθές το βράδυ μια χοντρή πάνω την πετύχατε;
Όχι για πες... τι παίχτηκε;Προχθές το βράδυ μια χοντρή πάνω την πετύχατε;
Γαμησαμε την ξαδέρφη του βορρά προχθές το βράδυ τέτοια ώρα τυπε..δε μας είχε μείνει σταγόνα για σινεμάΕίχε κλειστεί σε καμπίνα με τον δικό της και στις αριστερές και δεξιές καμπίνες μοίραζε πίπες και ακούγονταν δυνατά χαστούκια στην κωλαρα της. Περί ώρας 23:30-12:30 περιπου
Moυ το είπαν, επιβεβαιώνω, αλλά δεν προλάβαινα...Και εγω πηγα σημερα το πρωι και ειμασταν 3 αντρες και 9 γυναικες, μας κυνηγούσαν σαν ζομπι
Είναι αντρικές συζητήσεις αυτές....ΠΑΟΚΞαδέρφη του βορρά;;;
Γεια σας έχουμε έρθει κάνα 3 φορές με την κοπέλα μου τις αρέσει πολύ εκεί και μου ζητάει μόνη τις να ξαναπαμε ωστόσο δεν κάνει κάτι με άλλον την πηδάω μέσα στην καμπίνα και ανοίγω το παράθυρο για μάτι δεν έχει θέμα με αυτό αλλά θα ήθελα να γλύψει και άλλη πούτσα αλλά δεν ξέρω πως
Τα ζομπι ανεκαθεν διψουσαν για σαρκαΠως έχει γίνει αυτό το μαγαζί έτσι;
![]()
????Προχθές το βράδυ μια χοντρή πάνω την πετύχατε;
γιατι δεν δοκιμαζεις να γλυψεις εσυ καμια πουτσα να παρει θαρρος το κοριτσιΓεια σας έχουμε έρθει κάνα 3 φορές με την κοπέλα μου τις αρέσει πολύ εκεί και μου ζητάει μόνη τις να ξαναπαμε ωστόσο δεν κάνει κάτι με άλλον την πηδάω μέσα στην καμπίνα και ανοίγω το παράθυρο για μάτι δεν έχει θέμα με αυτό αλλά θα ήθελα να γλύψει και άλλη πούτσα αλλά δεν ξέρω πως
μοντελα απο επαρχια σου κανουν?Θα έχει κόσμο σήμερα ή όχι; θέλουμε όμως κανονικες γυναίκες.
πολυ ρηχη εξηγηση φιλεΣυγγνώμη Κωστάκη, ποια η διαφορά του πούστη με το κροσάκι; η μόνη διαφορά που βρίσκω εγώ, είναι ότι ο κρος ντύνεται γυναικεία και ο πούστης ντύνεται με πουστριλιδικα ρούχα, αλλιώς και οι δύο τον παίρνουν από τον κωλο και από το στόμα.
την θεια απτο σικαγο?και μια Μυρσίνη ψάχνω που είχε έρθει με έναν ξένο από την Αμερική. ωραία είχαμε περάσει αν το διαβάσει ας στείλει...
τα κρος φταινε που απαξιωνονται στα σινεμα ,στο αθηναικο αν δεν πληρωσουν δεν τα γαμαει κανεις,οι πατροπαραδοτοι πουστιδες μαζευουν ολες τις πουτσεςΤύπισσα τα κρος δεν έχετε τύχη στα τσονταδικα,όλοι προτιμάνε πλεον τον οριτζιναλ πουστη ή τις γυναίκες με μουνι
,τόση ανωμαλία η ελληνική κοινωνία.
Μπορείτε να ενημερώνετε όταν πάτε και αν είστε ωραίες είμαι σίγουρος ότι θα τιμηθειτε δέοντος όλες σαςτα κρος φταινε που απαξιωνονται στα σινεμα ,στο αθηναικο αν δεν πληρωσουν δεν τα γαμαει κανεις,οι πατροπαραδοτοι πουστιδες μαζευουν ολες τις πουτσες
σημερα ηταν μοντελα της βικτωρια σικρετ απο την ασια που σε πληρωναν για να τις γαμησειςΤι λέει το μαγαζί από παραμύθια σήμερα; ήρθαν οι επαρχιώτισσες και οι Ασιάτισσες που λαχταρούσαν γαμήσι μαγαζιού; που εχει φτάσει η φήμη της καταστηματάρας ηθελα να ξερα.
σε αυτο το ιδρυμα οι πελατες ειναι μαλακες .ελα αθηναικο που δεν φορανε κουκουλες,τωρα που πιανει κρυο μαζευει πολλους αστεγους στις καβατζες στο μπουντρουμι θα σε γαμησουν σιγουρα,να προσεχεις να μην ακουμπας στους τοιχος ομως γιατι οι θαμωνες εκει κατουρανε αφου σιχαινονται να πανε στην τουαλετα του ιδρυματοςεμεισ μια χαρα ομορφεσ ειμαστε αυτοι εινα ιεκει μεσα σαν λετσοι κ λεσ κ κατεβηκανε απο τα εξαρχεια με κουκουλεσ μεσ στο τσοντοσινεμα ! μετα δνε σου φταινε τα κροσακια !
Τύπε κάποιοι κακοπροαίρετοι εδώ μέσα θα σε πουνε και προμοτορα με αυτά που γράφειςΣήμερα θέλω να έχει πολλά μωρά έτοιμα για ψωλοσούβλισμα. Μπουμπούκια κρος και πιπίνια γυναίκες. Θα γούσταρα γύρω στα 100 άτομα στο σύνολο μαζί με τους ρομαντινούς εραστές καθέ ηπείρου. Κανονικά πρέπει να αυξηθεί το εισιτήριο γιατί είναι μαγαζί πρότυπο. Οχι σαν λαμδα και μπλου βιζιον. Μονο εδώ μαζεύει ποιότητα. Σοβαρά μιλάω.
Mυστη μου τα λες ετσι οπως ειναι τα πραγματα,χωρις να ωραιοποιεις τις καταστασεις.Το τσονταδικο θελει grindΖηλεύουν που δεν πετυχαίνουν αυξημένη ροή κόσμου σαν κι εμένα. Θέλει εισιτήριο ολοήμερο και υπομονή. Κάθε μέρα χωρίς ρεπό έτσι κι όλα θα πάνε καλά.
Σιγά μη βγάλουμε και εισιτήριο διαρκείας χα χαΖηλεύουν που δεν πετυχαίνουν αυξημένη ροή κόσμου σαν κι εμένα. Θέλει εισιτήριο ολοήμερο και υπομονή. Κάθε μέρα χωρίς ρεπό έτσι κι όλα θα πάνε καλά.
Αν ήμουν gay θα ήταν 100% το στέκι μου γιατί σαν χώρος είναι πολύ καλός!Ε τότε πως θα πετύχεις κόσμο;θα μπαίνουν οι αβανταδόροι να λενε οτι εχει κοσμο και θα τρεχουμε; μονο το ολοήμερο pass αποτελεί εγγύηση.