Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (3 μέλη και 4 επισκέπτες)

991844a

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2016
Like
701
Πόντοι
80
Είχε κλειστεί σε καμπίνα με τον δικό της και στις αριστερές και δεξιές καμπίνες μοίραζε πίπες και ακούγονταν δυνατά χαστούκια στην κωλαρα της. Περί ώρας 23:30-12:30 περιπου

Klin21

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2023
Κριτικές
1
Like
379
Πόντοι
21
Είχε κλειστεί σε καμπίνα με τον δικό της και στις αριστερές και δεξιές καμπίνες μοίραζε πίπες και ακούγονταν δυνατά χαστούκια στην κωλαρα της. Περί ώρας 23:30-12:30 περιπου
Γαμησαμε την ξαδέρφη του βορρά προχθές το βράδυ τέτοια ώρα τυπε..δε μας είχε μείνει σταγόνα για σινεμά

BERIOS

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2014
Like
247
Πόντοι
21
Και εγω πηγα σημερα το πρωι και ειμασταν 3 αντρες και 9 γυναικες, μας κυνηγούσαν σαν ζομπι
Moυ το είπαν, επιβεβαιώνω, αλλά δεν προλάβαινα...
Ξαδέρφη του βορρά;;;
Είναι αντρικές συζητήσεις αυτές....ΠΑΟΚ

991844a

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2016
Like
701
Πόντοι
80
Χαχαχα άργησα λίγο να καταλαβω

• Like
Αντιδράσεις: BERIOS

sexmaniac74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
1.226
Πόντοι
201
Γεια σας έχουμε έρθει κάνα 3 φορές με την κοπέλα μου τις αρέσει πολύ εκεί και μου ζητάει μόνη τις να ξαναπαμε ωστόσο δεν κάνει κάτι με άλλον την πηδάω μέσα στην καμπίνα και ανοίγω το παράθυρο για μάτι δεν έχει θέμα με αυτό αλλά θα ήθελα να γλύψει και άλλη πούτσα αλλά δεν ξέρω πως

Πως έχει γίνει αυτό το μαγαζί έτσι;

giphy.gif
Τα ζομπι ανεκαθεν διψουσαν για σαρκα

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.215
Πόντοι
456
Γεια σας έχουμε έρθει κάνα 3 φορές με την κοπέλα μου τις αρέσει πολύ εκεί και μου ζητάει μόνη τις να ξαναπαμε ωστόσο δεν κάνει κάτι με άλλον την πηδάω μέσα στην καμπίνα και ανοίγω το παράθυρο για μάτι δεν έχει θέμα με αυτό αλλά θα ήθελα να γλύψει και άλλη πούτσα αλλά δεν ξέρω πως
γιατι δεν δοκιμαζεις να γλυψεις εσυ καμια πουτσα να παρει θαρρος το κοριτσι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θα έχει κόσμο σήμερα ή όχι; θέλουμε όμως κανονικες γυναίκες.
μοντελα απο επαρχια σου κανουν?

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.215
Πόντοι
456
Συγγνώμη Κωστάκη, ποια η διαφορά του πούστη με το κροσάκι; η μόνη διαφορά που βρίσκω εγώ, είναι ότι ο κρος ντύνεται γυναικεία και ο πούστης ντύνεται με πουστριλιδικα ρούχα, αλλιώς και οι δύο τον παίρνουν από τον κωλο και από το στόμα.
πολυ ρηχη εξηγηση φιλε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

και μια Μυρσίνη ψάχνω που είχε έρθει με έναν ξένο από την Αμερική. ωραία είχαμε περάσει αν το διαβάσει ας στείλει...
την θεια απτο σικαγο?

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.215
Πόντοι
456
Τύπισσα τα κρος δεν έχετε τύχη στα τσονταδικα :confused::confused:,όλοι προτιμάνε πλεον τον οριτζιναλ πουστη ή τις γυναίκες με μουνι :confused::confused:,τόση ανωμαλία η ελληνική κοινωνία.
τα κρος φταινε που απαξιωνονται στα σινεμα ,στο αθηναικο αν δεν πληρωσουν δεν τα γαμαει κανεις,οι πατροπαραδοτοι πουστιδες μαζευουν ολες τις πουτσες

Fallen_Angel34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2018
Κριτικές
4
Like
373
Πόντοι
300
τα κρος φταινε που απαξιωνονται στα σινεμα ,στο αθηναικο αν δεν πληρωσουν δεν τα γαμαει κανεις,οι πατροπαραδοτοι πουστιδες μαζευουν ολες τις πουτσες
Μπορείτε να ενημερώνετε όταν πάτε και αν είστε ωραίες είμαι σίγουρος ότι θα τιμηθειτε δέοντος όλες σας

Lucy Bella

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
493
Πόντοι
20
εμεισ μια χαρα ομορφεσ ειμαστε αυτοι εινα ιεκει μεσα σαν λετσοι κ λεσ κ κατεβηκανε απο τα εξαρχεια με κουκουλεσ μεσ στο τσοντοσινεμα ! μετα δνε σου φταινε τα κροσακια !

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.215
Πόντοι
456
Τι λέει το μαγαζί από παραμύθια σήμερα; ήρθαν οι επαρχιώτισσες και οι Ασιάτισσες που λαχταρούσαν γαμήσι μαγαζιού; που εχει φτάσει η φήμη της καταστηματάρας ηθελα να ξερα.
σημερα ηταν μοντελα της βικτωρια σικρετ απο την ασια που σε πληρωναν για να τις γαμησεις

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.215
Πόντοι
456
εμεισ μια χαρα ομορφεσ ειμαστε αυτοι εινα ιεκει μεσα σαν λετσοι κ λεσ κ κατεβηκανε απο τα εξαρχεια με κουκουλεσ μεσ στο τσοντοσινεμα ! μετα δνε σου φταινε τα κροσακια !
σε αυτο το ιδρυμα οι πελατες ειναι μαλακες .ελα αθηναικο που δεν φορανε κουκουλες,τωρα που πιανει κρυο μαζευει πολλους αστεγους στις καβατζες στο μπουντρουμι θα σε γαμησουν σιγουρα,να προσεχεις να μην ακουμπας στους τοιχος ομως γιατι οι θαμωνες εκει κατουρανε αφου σιχαινονται να πανε στην τουαλετα του ιδρυματος
tiolet4.jpg

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
10.479
Πόντοι
9.115
Σήμερα θέλω να έχει πολλά μωρά έτοιμα για ψωλοσούβλισμα. Μπουμπούκια κρος και πιπίνια γυναίκες. Θα γούσταρα γύρω στα 100 άτομα στο σύνολο μαζί με τους ρομαντινούς εραστές καθέ ηπείρου. Κανονικά πρέπει να αυξηθεί το εισιτήριο γιατί είναι μαγαζί πρότυπο. Οχι σαν λαμδα και μπλου βιζιον. Μονο εδώ μαζεύει ποιότητα. Σοβαρά μιλάω.
Τύπε κάποιοι κακοπροαίρετοι εδώ μέσα θα σε πουνε και προμοτορα με αυτά που γράφεις :confused::confused:

milfogamis

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2016
Like
339
Πόντοι
21
Ζηλεύουν που δεν πετυχαίνουν αυξημένη ροή κόσμου σαν κι εμένα. Θέλει εισιτήριο ολοήμερο και υπομονή. Κάθε μέρα χωρίς ρεπό έτσι κι όλα θα πάνε καλά.
Mυστη μου τα λες ετσι οπως ειναι τα πραγματα,χωρις να ωραιοποιεις τις καταστασεις.Το τσονταδικο θελει grind :rockon:

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.550
Πόντοι
206
Ζηλεύουν που δεν πετυχαίνουν αυξημένη ροή κόσμου σαν κι εμένα. Θέλει εισιτήριο ολοήμερο και υπομονή. Κάθε μέρα χωρίς ρεπό έτσι κι όλα θα πάνε καλά.
Σιγά μη βγάλουμε και εισιτήριο διαρκείας χα χα

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.550
Πόντοι
206
Ε τότε πως θα πετύχεις κόσμο; :confused: θα μπαίνουν οι αβανταδόροι να λενε οτι εχει κοσμο και θα τρεχουμε; μονο το ολοήμερο pass αποτελεί εγγύηση.
Αν ήμουν gay θα ήταν 100% το στέκι μου γιατί σαν χώρος είναι πολύ καλός!
Δεν είμαι όμως και το value των χρημάτων και κυρίως του χρόνου για να πετύχεις γυναίκα/ ζευγάρι δεν αξίζει, στατιστικά αν το δεις.
Αλλά όπως κρίνει και τη βρίσκει κανείς. Κάποιες φορές ίσως θέλουμε να πιστεύουμε στο κυνήγι των μαγισσών :)

zempelikos

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2012
Like
206
Πόντοι
20
Εγώ πάλι θα πω σε αυτούς που λένε πως δεν έρχονται ζευγαρια και τέτοια πως " αν δεν βρεθείς κώλο ψάρι δεν τρως " ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom