Magi
Mistress
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 14
- Like
- 17.783
για που λες για σαλαμινα?Τα ζόμπι είναι σαρκοφάγα τύπε και δεν δείχνουν έλεος όταν πεινάνε. Αν δεν γουστάρουν τα ζευγάρια να μην πατάνε το πόδι τους στο ίδρυμα.

για που λες για σαλαμινα?Τα ζόμπι είναι σαρκοφάγα τύπε και δεν δείχνουν έλεος όταν πεινάνε. Αν δεν γουστάρουν τα ζευγάρια να μην πατάνε το πόδι τους στο ίδρυμα.

μη λες τετοια ρε κοπελια κ οτι αγορασα οικοπεδακι στους κουλουριους νησους!για που λες για σαλαμινα?![]()
Η Μυκονος το ξερει?Για Μύκονο λέω![]()

Οκ, λοιπόν αφού κλείσεις πεντάδα πες μου με τι χρώμα και τι μάρκα ΙΧ έφυγες από το σινεμά.... :-)Έτσι είναι, αν έτσι νομίζουν.
Έτσι είναι, αν έτσι νομίζουν.
Σίγουρα δεν θέλει post ? Γιατί δεν βλέπω να ανοίγουν τα μνμΟκ, λοιπόν αφού κλείσεις πεντάδα πες μου με τι χρώμα και τι μάρκα ΙΧ έφυγες από το σινεμά.... :-)
Εμενα θα με κεράσεις από τον αυτοματο. η twix μου αρεσειΚαμια αντιπαραθεση ή επιθετικοτητα τυπε.
Ειναι γραπτος λογος, πικαντικος και ισως σου φαινεται καπως.
Αν δεν εγινες συγκεκριμενος για καποιο λογο, καλυτερα να αφηνες αυτο το κομματι της ενημερωσης και να εκανες ενα ωραιο κομματι για το πως περασες.
Ενταξει, προβλημα μου, γουστα ειναι αυτα και ευχαριστω για τα συγχαρητηρια, ευχομαι να σε συναντησω την επομενη φορα και να σε κερασω ο,τι θελεις απο τον αυτοματο πωλητη!
Αφου οπως γραφεις οτι δεν εισαι θαμωνας, και επισκεπτης δυο φορες το χρονο, πως βγαζεις το συμπερασμα οτι τυπισσα ηταν μια χαρα για τον χωρο;
Φταιω εγω αν εχω μνημη ελεφαντα;
Αν μου επιτρεπεις, ναι να σχολιασουμε το ποσο τραγικο ειναι που εχω καλη μνημη για τα οκτω ατομα που ηταν μεσα εκεινη την ωρα και οχι για τα 40 που ειχε νωριτερα,
αλλα να σχολιασουμε ποσο τραγικο ειναι η σχεση της δικης σου καταστασης που οταν πηρες το ναι και ετρεξες να πας να βρεις καποτα, το προσωπο σου ξεχειλιζε απο αγωνια αν θα τα καταφερεις να βρεις τη πορτα ανοιχτη ή να ανεβεις τα σκαλια....
Καλα να περνας τυπε και εκει μεσα.
φιλε μια βολτα στις Βρυξελες η στο Παρισι σε ενα libertine club για πλακα παιζουν τετοια σκηνικα. Δεν μιλαω για Νεα Υορκη. Απλα συγκρινοντας τα μαγαζια εκει και κυριως την νοοτροπια ειναι να βαλεις τα κλαματα.Τι ωραία που θα ήταν να συνέβαινε και το ακριβώς αντίστροφο. Να τον παίζαμε ή να μας πιπωνε μια στη μέση του σινεμά και τριγύρω 15 γκόμενες να περιμένουν νεύμα μας! Σε ένα παράλληλο σύμπαν ΧΑ ΧΑ.
Το αναφέρω αφορμωμενος από την κριτική της Μάγκι, που καλά κάνει και αξιοποιεί τι δυνατότητες του μαγαζιού για την καύλα της.
Εφόσον είσαι τόσο μαγκας και δεν κρύβεσαι,όταν ξαναπάς προσκάλεσε και τους μύστες εδώ μεσα να γελάσουμε με τα παιχνίδια σου. Δεν είδα καμιά πρόσκληση την ημερομηνία της κριτικής. Βάλε και τον Γιώργο να τσεκαρει μη σου επιτεθει κάνα ζόμπι και λακισεις,ζουλαπι.ουτε απο εκει κρύβεσαι ...παρακατω
Bρυξέλλες που έχει τέτοιο μαγαζι bro? Δωσε info !φιλε μια βολτα στις Βρυξελες η στο Παρισι σε ενα libertine club για πλακα παιζουν τετοια σκηνικα. Δεν μιλαω για Νεα Υορκη. Απλα συγκρινοντας τα μαγαζια εκει και κυριως την νοοτροπια ειναι να βαλεις τα κλαματα.
ουτε η παρλα ..παρακατω..Εφόσον είσαι τόσο μαγκας και δεν κρύβεσαι,όταν ξαναπάς προσκάλεσε και τους μύστες εδώ μεσα να γελάσουμε με τα παιχνίδια σου. Δεν είδα καμιά πρόσκληση την ημερομηνία της κριτικής. Βάλε και τον Γιώργο να τσεκαρει μη σου επιτεθει κάνα ζόμπι και λακισεις,ζουλαπι.
αργεις τρυπα?Εφόσον είσαι τόσο μαγκας και δεν κρύβεσαι,όταν ξαναπάς προσκάλεσε και τους μύστες εδώ μεσα να γελάσουμε με τα παιχνίδια σου. Δεν είδα καμιά πρόσκληση την ημερομηνία της κριτικής. Βάλε και τον Γιώργο να τσεκαρει μη σου επιτεθει κάνα ζόμπι και λακισεις,ζουλαπι.
Απ' όσο ξέρω πέντε θέλει αλλά κάνε κ ένα ποστΣίγουρα δεν θέλει post ? Γιατί δεν βλέπω να ανοίγουν τα μνμ
Έχει κάτι μπαρμπάδες που ψάχνουν να ρουφήξουν … βασικά μόνο τέτοιο παίζουν τελικά ! ΕΓΓΥΝΗΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ! Μπαρμπάδες και πρεζόνια από την πλατεία Βάθης ..Θέλω να δοκιμάσω τα glory hole λένε τίποτα;η παίζεις με την φλόγα που λέει και ένα λαϊκό άσμα;