Georgekor84
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.911
- Πόντοι
- 206
Προς το παρόν δεν παίζει το ζευγάρι, μάλλον έχουν τρομοκρατηθεί (και λογικό το βρίσκω)
πόσοι τρεχαν απο πισω για πες? 20? 30?Προς το παρόν δεν παίζει το ζευγάρι, μάλλον έχουν τρομοκρατηθεί (και λογικό το βρίσκω)
Καμμία 20αρια σίγουρα.πόσοι τρεχαν απο πισω για πες? 20? 30?
ε μλκια τους, τι φαση να γινει με τα ζωα... τεσπα θα μας πεις φανταζομαι αγαπητε..Καμμία 20αρια σίγουρα.
το γράφετε με "Ε"..Λοιπον εγραψα κριτικη για το πως περασα αλλα το σαητ δεν την ανεβασε οποτε απλα ειμαι σπιτι με το 2ποδο σκυλο και γελαμε με τις μαλακιες που γραφεται...περασαμε τελεια ...για αλλη μια φορα τα αρσενικα του χωρου ηταν υπεροχοι και πανεξυπνοι ....κριμα που η κριτικη ετσουξε και χαθηκε ...καλο βραδυ
μετα απο τετοιο χυσιμο γραψτο οπως θες ..εγω δεν θα εχω προβλημα ...φιλουδιατο γράφετε με "Ε"..
Κάτσε Κάτσε μισό.. σε χύσανε ?? η έχυσες?? 'κανε κ εσυ μια διευκρίνηση αγαπητή μου...μετα απο τετοιο χυσιμο γραψτο οπως θες ..εγω δεν θα εχω προβλημα ...φιλουδια
τι γινεται μαστορα? γαμαει κανεις η τιποτα??Καμμία 20αρια σίγουρα.
Νομίζω τίποτα έφυγετι γινεται μαστορα? γαμαει κανεις η τιποτα??
Καμια αντιπαραθεση ή επιθετικοτητα τυπε.Προς τι η αντιπαράθεση και η επιθετικότητα; Δεν έγινα συγκεκριμένος για κάποιο λόγο , κάνα δυο σημαίνει κάνα δυο. Πρόβλημα σου αν δεν το κατάλαβες.
Η γυναίκα μου άρεσε αν δεν σου άρεσε το ίδιο , επίσης πρόβλημα σου. Μπυροκοιλια δεν είδα. Αν είδες εσύ συγχαρητήρια. Η τύπισσα ήταν μια χαρά για τον χώρο. Επειδή εγώ το παιχνίδι που ήθελα ως ένα σημείο το έκανα και έδωσα και την ενημέρωση έφυγα καλυμμένος.
Όσο για το πόντους και το ελεύθερη είσοδο μόνο που το αναφέρεις σημαίνει πολλά. Σκάω δύο φορές το χρόνο δεν είμαι θαμώνας
Περιττό να αναφέρω το ότι με θυμάσαι απεξω ποιος είμαι , το ποσό τραγικό είναι...
Φαντάσου να μην ήταν και άνετη, η τύπισσα!Προς το παρόν δεν παίζει το ζευγάρι, μάλλον έχουν τρομοκρατηθεί (και λογικό το βρίσκω)
Έτσι φαινόταν, κομψά ντυμένη και άνετη. Έχω δει γυναίκες σε swingers clubs που δείχνουν φοβισμένες, αυτή ήταν cool. Ήρθαν και 2 λεσβίες κατά την 1:30-2, η μία ωραία. Έβλεπαν σινεμά κάτω και μετά ανεβηκαν πάνω, πάλι έβλεπαν ταινίαΦαντάσου να μην ήταν και άνετη, η τύπισσα!
Έτσι είναι, αν έτσι νομίζουν.Τι να σχολιάσεις με αυτούς εδώ, είπα να γράψω τι έζησα και με έβγαλαν μυθοπλαστη...δεν έχουν το Θεό τους. Εσένα ποια η γνώμη σου?
μολις γαμησα παρτουζα 2 μοντελα που ηρθαν απο σαλονικη για να γαμηθουν στο ιδρυμα,δεν μπορουσαν να βρουν γαμιαδες εκει και ταξιδεψαν αθηνα,τωρα κανω διαλειμμα με κοκα κολα και πατατακια οπως ο φατσεας για να εχω δυναμη να γαμησω και τα υπολοιπα μοντελα που ειναι στο ιδρυμα,α μου ειπαν και ευχαριστω πολυ δεν ειχαν ξανανοιωσει τετοια ηδονη
![]()

Τα ζόμπι είναι σαρκοφάγα τύπε και δεν δείχνουν έλεος όταν πεινάνεΟι περισσότεροι απαράδεκτοι.... με το που έκανε βήμα το ζευγάρι τρενάκι από πίσω 10 άτομα..ρε μλκες αφήστε τους να πάρουν μια ανάσα τι κερδίζετε με αυτό που κάνετε; Αν είναι να γίνει η φάση θα γίνει και χωρίς την πίεση σας σεβαστείτε τους έδωσαν και αυτοί τα χρήματα τούς στην τελική.
Λοιπόν κατάλαβα ότι το ζευγάρι καρα ξενέρωσε με τους τύπους και έκανε βόλτες σε διάφορα σημεία του σινεμά χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.
Στο τέλος ο τυπάς της έριξε μάλλον ένα μανίκι στην πάνω αίθουσα στο δωμάτιο γιατί κλείστηκαν κάποια λεπτά εκεί και σίγουρα πέρασαν καλα...και η ουρά φυσικά απέξω...μετά πήγανε τουαλέτα και μάλλον τέλος φύγανε στο σημείο αυτό.
Το ζευγάρι κάπου 35 ηλιακά , θα πω ωραίο, η τύπισσα αρκετά καυλιάρα καθώς μόνο με ρούχα την είδαμε...
Μετά ήρθε και ένα ακόμη περίεργο ζευγάρι μάλλον λεσβίες όπως είπε κάποιος, προφανώς τις πήρανε στο κυνήγι....