poutsarass
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 192
- Πόντοι
- 1
Το πολύ πολύ να κερνάει κάναν κουραμπιέ, αφού τον τινάξει πρώτα, σαν καλη οικοδέσποινα.Θα κερασεις μελομακαρονο Κωστακη?
Το πολύ πολύ να κερνάει κάναν κουραμπιέ, αφού τον τινάξει πρώτα, σαν καλη οικοδέσποινα.Θα κερασεις μελομακαρονο Κωστακη?
Με πολύ καρυδι τύπε, το έχει ανάγκη ο πουσταρ@ςΘα κερασεις μελομακαρονο Κωστακη?

λενα σε φαγουριζει η κωλοτρυπιδα σου πρωτοχρονιατικα?Ειναι σίγουρα ανοιχτό σήμερα? Κ τι ώρα μαζεύει κοσμο?
Μετά τις 24:00 έλα τύπισσαΕιναι σίγουρα ανοιχτό σήμερα? Κ τι ώρα μαζεύει κοσμο?

Αρχιδια τύπε, μετά τις 24:00 θα γαμηθειςΜεσημεράκι αύριο θα είναι κανένας να γαμηθουμε η αρχιδια

μεσημερι κανεις δεν γαμαει ολοι ειναι για σουβλακια μπυρες και στοιχημαΜεσημεράκι αύριο θα είναι κανένας να γαμηθουμε η αρχιδια
δηλαδη κυκλοφορεις σαν κρος και ψαχνεις να γαμησεις κωλο?ανωμαλη εισαι?Η ψωλη μ πιο πολυ
Να πας καλύτερα στο Αθηναϊκό να πονέσει ο κώλος σου.Γεια σε ολους,για αδυνατο ατριχο παθητικο με στριγκακι 32 ετων,τι ωρες μερες ειναι καλυτερα για να πετυχω ενεργητικους στο σινεμα αυτο?
Να πας καλύτερα στο Αθηναϊκό να πονέσει ο κωλος σουΓεια σε ολους,για αδυνατο ατριχο παθητικο με στριγκακι 32 ετων,τι ωρες μερες ειναι καλυτερα για να πετυχω ενεργητικους στο σινεμα αυτο?

Προφανώς είμαι ανώμαλη αλλά δε ξέρω αν ειμαι πιο ανώμαλη εγω η αυτοί π γουστάρουν να τους πηδαω Και οι 2 το ευχαριστιομασυε πάντως οποτε δε το πολυ σκέφτομαι ποιος ειναι πιο διεστραμενοςμεσημερι κανεις δεν γαμαει ολοι ειναι για σουβλακια μπυρες και στοιχημα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δηλαδη κυκλοφορεις σαν κρος και ψαχνεις να γαμησεις κωλο?ανωμαλη εισαι?
Μπα δεν εχει η Αθηνα τετοια πραγματα.Υπάρχει κάποιο τσοντοσινεμα και αν ναι ποιο και που?θα είμαι Αθήνα το Σάββατο και θέλω πούτσες
Βρε δεν είμαι από Αθήνα.οτι υπαρχει ξέρω δεν ξέρω όμως που είναι και ποιο.μην ψάχνω σαν βλάκαςΜπα δεν εχει η Αθηνα τετοια πραγματα.
Πήγαινε τρέχοντας στο Αθηναϊκό να σου κάνουνε το κώλο χωνί, οι πιο σκληροί σκατοσπρώχτες της Αθήνας. Και μη ξεχάσεις να φοράς στριγκάκι, για να αλφαδιάσει σωστά η ψωλή στη κορδονιασμένη κωλοτρυπίδα.Υπάρχει κάποιο τσοντοσινεμα και αν ναι ποιο και που?θα είμαι Αθήνα το Σάββατο και θέλω πουτσ
Βρε δεν είμαι από Αθήνα.οτι υπαρχει ξέρω δεν ξέρω όμως που είναι και ποιο.μην ψάχνω σαν βλάκας
σε καθε thread στις Κριτικές υπαρχει η πληρης διευθυνση του καθε μαγαζιου.Υπάρχει κάποιο τσοντοσινεμα και αν ναι ποιο και που?θα είμαι Αθήνα το Σάββατο και θέλω πούτσες
Πήγαινε τρέχοντας στο Αθηναϊκό να σου κάνουνε το κώλο χωνί, οι πιο σκληροί σκατοσπρώχτες της Αθήνας. Και μη ξεχάσεις να φοράς στριγκάκι, για να αλφαδιάσει σωστά η ψωλή στη κορδονιασμένη κωλοτρυπίδα.
Ευχαριστώσε καθε thread στις Κριτικές υπαρχει η πληρης διευθυνση του καθε μαγαζιου.