matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 4.130
- Πόντοι
- 456
παραγεμισε ηλιθιους το θεμα,μαλλον πανε πακετο με τους αντιστοιχους ηλιθιους θαμωνες του σινεμα
Καλημέρα σας, τί ώρα θα πάτε σήμερα??Καλησπέρα σε όλους.
Θα θέλαμε να γνωριστούμε (εγω και η κοπέλα μου) με ομορφο κροσσακι Κυριακή η δευτερα μιας και τριτη φευγουμε για εξωτερικο
Είναι μια καλή ευκαιρία να κόψετε και το κάπνισμα!Τύποι τώρα με το ψωλοκρυο είναι ότι πρέπει το τσονταδικο. Εκτός από το κάπνισμα που θα το δαγκωσουμε.
Τύπε μετά τις 24:00 κάπου διάβασα.Καλημέρα σας, τί ώρα θα πάτε σήμερα??
Τι ώρα σήμερα θα κάνετε επίσκεψη;;Καλησπέρα σε όλους.
Θα θέλαμε να γνωριστούμε (εγω και η κοπέλα μου) με ομορφο κροσσακι Κυριακή η δευτερα μιας και τριτη φευγουμε για εξωτερικο
Τύπε για μετά τις 24:00 κάπου ανακοίνωσαν.Τι ώρα σήμερα θα κάνετε επίσκεψη;;
Καλημέρα Νικολ. Είμαστε ζευγάρι και ειναι τελευταία μέρα διακοπων για μας στην αθηνα. Θα ηθελες να συναντηθούμε στο σινεμα απόψε?
Θα επισκεφτειτε σημερα το cinema στις 18:00???Καλησπέρα σε ολους. Σημερα δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να επισκεφτουμε τον χώρο, χθες ομως ειμασταν παρον. Ήρθαμε γύρο στις 21.30-24.00. Πρώτα παρακολουθήσαμε στην κύρια αίθουσα την ταινία για μιση ωρα στον καναπέ. Και μετά πήγαμε στο glory hole οπου αρκετα χέρια χαιδεψαν το κολαρακι και το μουνακι της κοπελλας μου η οποία ερεθίστηκε πολύ κανονταςτσιμπουκι σε 2 πουτσους, εκπερματωσε 2 φορες. Μετά πήγαμε στον όροφο ακολουθουμενοι απο 7-8 άνδρες πολύ ευγενικοί όλοι ομολογώ.
Δυστηχως το φως στις καμπίνες δεν λειτουργουσαν και ετσι κατεβηκαμε στο υπογειο.
Ανεβήκαμε την σκάλα και βρεθήκαμε σε ενα μικρό δωματιάκι με 2 πολυθρόνες και μια οθόνη. Άνοιξε τα ποδια και άρχισε να αυνανιζεται.
5 άνδρες σταθηκαν εβγαλαν τα οργανα τους και αρχισαν να αυνανιζωνται. Εκανα νόημα σε 2 να ερθουν να πιδηξουν αλλα δυστυχώς δεν καταφεραν να εχουν στύση. Τελικά ο τρίτος ανδρας ειχε όρεξη και στύση. Μετά απο αυτο βγηκαμε εξω για ενα τσιγάρο και μετά κατευθείαν στο glory hole. Εκει ενας νεαρός χαιδεψε αρκετή ωρα την κοπέλα μου και μετά τον καλέσαμε να έρθει διπλα στο δωματιακι. Αφου Ήρθε η κοπέλα μου του εκανε ενα τσιμπουκι, μετά ξαπλωσε και η κοπέλα μου τον καβάλησε μέχρι που εκπερματωσε. Αμεσως μετά την έστησε στα 4 και την πηδηξε ξανά.
Δυστυχώς δεν συναντήσαμε 2 μερες κάποιο αλλο ζευγάρι η κάποιο όμορφο κροσσακι. Αυριο κατα πασα πιθανότητα θα θανα επισκεφθούμε λίγο νωρίς γύρω στις 18.00 το σινεμά, θα θέλαμε εκτος απο άνδρες να γίνει συνάντηση με αλλο ζευγάρι η με ενσ πολυ ομορφο κροσσακι.
Εξαιρετικη φαση,τετοια ζευγαρια θελουμε,αποφασισμενα.Επισης ενα μπραβο στα ζομπι για την ευγενεια και το σεβασμο.Πρεπει να καταλαβουμε ολοι μας πως ετσι θα προσελκυσουμε κι αλλα ζευγαρια στο σινεμα,ειδαλλως θα καταντησουμε σινε Αθηναικον...Καλησπέρα σε ολους. Σημερα δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να επισκεφτουμε τον χώρο, χθες ομως ειμασταν παρον. Ήρθαμε γύρο στις 21.30-24.00. Πρώτα παρακολουθήσαμε στην κύρια αίθουσα την ταινία για μιση ωρα στον καναπέ. Και μετά πήγαμε στο glory hole οπου αρκετα χέρια χαιδεψαν το κολαρακι και το μουνακι της κοπελλας μου η οποία ερεθίστηκε πολύ κανονταςτσιμπουκι σε 2 πουτσους, εκπερματωσε 2 φορες. Μετά πήγαμε στον όροφο ακολουθουμενοι απο 7-8 άνδρες πολύ ευγενικοί όλοι ομολογώ.
Δυστηχως το φως στις καμπίνες δεν λειτουργουσαν και ετσι κατεβηκαμε στο υπογειο.
Ανεβήκαμε την σκάλα και βρεθήκαμε σε ενα μικρό δωματιάκι με 2 πολυθρόνες και μια οθόνη. Άνοιξε τα ποδια και άρχισε να αυνανιζεται.
5 άνδρες σταθηκαν εβγαλαν τα οργανα τους και αρχισαν να αυνανιζωνται. Εκανα νόημα σε 2 να ερθουν να πιδηξουν αλλα δυστυχώς δεν καταφεραν να εχουν στύση. Τελικά ο τρίτος ανδρας ειχε όρεξη και στύση. Μετά απο αυτο βγηκαμε εξω για ενα τσιγάρο και μετά κατευθείαν στο glory hole. Εκει ενας νεαρός χαιδεψε αρκετή ωρα την κοπέλα μου και μετά τον καλέσαμε να έρθει διπλα στο δωματιακι. Αφου Ήρθε η κοπέλα μου του εκανε ενα τσιμπουκι, μετά ξαπλωσε και η κοπέλα μου τον καβάλησε μέχρι που εκπερματωσε. Αμεσως μετά την έστησε στα 4 και την πηδηξε ξανά.
Δυστυχώς δεν συναντήσαμε 2 μερες κάποιο αλλο ζευγάρι η κάποιο όμορφο κροσσακι. Αυριο κατα πασα πιθανότητα θα θανα επισκεφθούμε λίγο νωρίς γύρω στις 18.00 το σινεμά, θα θέλαμε εκτος απο άνδρες να γίνει συνάντηση με αλλο ζευγάρι η με ενσ πολυ ομορφο κροσσακι.
Το κροσσακι γιατί ;Καλησπέρα σε ολους. Σημερα δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να επισκεφτουμε τον χώρο, χθες ομως ειμασταν παρον. Ήρθαμε γύρο στις 21.30-24.00. Πρώτα παρακολουθήσαμε στην κύρια αίθουσα την ταινία για μιση ωρα στον καναπέ. Και μετά πήγαμε στο glory hole οπου αρκετα χέρια χαιδεψαν το κολαρακι και το μουνακι της κοπελλας μου η οποία ερεθίστηκε πολύ κανονταςτσιμπουκι σε 2 πουτσους, εκπερματωσε 2 φορες. Μετά πήγαμε στον όροφο ακολουθουμενοι απο 7-8 άνδρες πολύ ευγενικοί όλοι ομολογώ.
τι ρωτας κ συ ρε μαν ανώμαλοι είναι οι τυποιΤο κροσσακι γιατί ;
Αρκεί να μην ειναι λεζάντα και προμο από το ίδρυμα..εν τέλει είναι καποιος να μας πει εάν πήγαν??Εξαιρετικη φαση,τετοια ζευγαρια θελουμε,αποφασισμενα.Επισης ενα μπραβο στα ζομπι για την ευγενεια και το σεβασμο.Πρεπει να καταλαβουμε ολοι μας πως ετσι θα προσελκυσουμε κι αλλα ζευγαρια στο σινεμα,ειδαλλως θα καταντησουμε σινε Αθηναικον...
Εγώ είμαι μέσα και ακόμη δεν έχουν έρθει.Αρκεί να μην ειναι λεζάντα και προμο από το ίδρυμα..εν τέλει είναι καποιος να μας πει εάν πήγαν??
Υπομονή η κρίμα το 10€ροΕγώ είμαι μέσα και ακόμη δεν έχουν έρθει.
Έχει τίποτα μέσα?Υπομονή η κρίμα το 10€ρο
Ανωμάλο είναι μόνο το νερό φίλε μουτι ρωτας κ συ ρε μαν ανώμαλοι είναι οι τυποι![]()