ελενακρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2023
- Like
- 354
- Πόντοι
- 21
Ναι μωρό μουΤο adult ποιο είναι το downtown??
Ναι μωρό μουΤο adult ποιο είναι το downtown??
Ρε μεγάλε, το έχουμε γράψει εκατομμύρια φορές. Η κάθε επίσκεψη, στο σινεμά, είναι "τυχερή σακούλα". Εκεί, ακριβώς, κρύβεται η πεμπτουσία του, καθώς ποτέ δεν ξέρεις, τι θα συμβεί. Εσύ, λογικά, θέλεις να γαμήσεις άμεσα. Απέναντι είναι τα μπουρδέλα του Μεταξουργείου. Με ένα δεκάρικο μπορείς να ανακουφιστείς.Σήμερα λέτε να έχει κόσμο; Κι αν ναι το ώρες περίπου;
Μεγάλε χαλάρωσε λιγάκι που το έχεις πει και εκατομμύρια φορές! Εγώ δεύτερη φορά γράφω στο νήμα δεν έχω οδεα τι γίνεται ούτε έχω έρθει ποτε! Μην κανεις τον εξυπνάκια και αν δεν γουστάρεις να απαντήσεις απλά αδιαφόρησε όπως κάνουν και η υπόλοιποιΡε μεγάλε, το έχουμε γράψει εκατομμύρια φορές. Η κάθε επίσκεψη, στο σινεμά, είναι "τυχερή σακούλα". Εκεί, ακριβώς, κρύβεται η πεμπτουσία του, καθώς ποτέ δεν ξέρεις, τι θα συμβεί. Εσύ, λογικά, θέλεις να γαμήσεις άμεσα. Απέναντι είναι τα μπουρδέλα του Μεταξουργείου. Με ένα δεκάρικο μπορείς να ανακουφιστείς.
οταν η δευτερη φορα σου ειναι ... "σημερα θα εχει κοσμο?" .....Μεγάλε χαλάρωσε λιγάκι που το έχεις πει και εκατομμύρια φορές! Εγώ δεύτερη φορά γράφω στο νήμα δεν έχω οδεα τι γίνεται ούτε έχω έρθει ποτε! Μην κανεις τον εξυπνάκια και αν δεν γουστάρεις να απαντήσεις απλά αδιαφόρησε όπως κάνουν και η υπόλοιποι
Είδος πουλιούΤι είναι το ΤΣΟΥ ΛΟΥ?
Θέλω πολύ να μου το κάνετε και σε μένα!!! Αν ενδιαφέρεται κάποιος σοβαρά ας μου στείλει.Θα οργανώσω κάποια στιγμή να φέρω τη Νικόλ
Να μην μπαίνει μέσα σε δωμάτιο να την βάλω στην αίθουσα κ με τη βοήθεια κάποιου από εσάς να τη στησουμε κ να την κρατάμε στημένη κ να την πηδανε όλοι θέλει δε θέλει της αρέσουν η οχι κ να ξεκαυλωσει όλο το σινεμά!
Δε ξερω αν θα πρεπει να ανέβει αγγελία η απλά να την παω κ οποίους πετυχω για να μην την ξεφτιλίσουν εντελώς
Σ ευχαριστώ καύλαΝαι μωρό μου
Sissy ντροπή να αφήσεις έτσι το παιδί μας από το bou..Έπρεπε να μου μιλήσεις. Την πρόσκληση την ανέβασα για αυτό το λόγο . Να περάσουμε όλοι καλά. Δεν το ήξερα ότι ήσουν ο τρίτος στη παρέα. Με τον Latin είχαμε μιλήσει και τον περίμενα !
Έπρεπε να μου κάνεις έστω νόημα. Δε θα σε άφηνα έτσι .
Την επόμενη φορά μη με αφήσεις ....
Θα φροντίσω να μη μείνει έτσι την άλλη φορά. Θα φύγει χωρίς παράπονο σίγουρα ;)Sissy ντροπή να αφήσεις έτσι το παιδί μας από το bou..
Έμαθα ότι το αεροπλάνο θα έχει καθυστέρηση...Είμαστε σε 15 λεπτο readiness εν αναμονή της αεροσυνοδου
Ακυρώθηκε λόγω κακοκαιρίας τελικάΈμαθα ότι το αεροπλάνο θα έχει καθυστέρηση...