giannispapa88
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 3
- Like
- 127
- Πόντοι
- 0
Δεν με αφήνει να σου στείλω προσωπικό μήνυμα.Στειλε ινμποξ να στειλω φωτο
Δεν με αφήνει να σου στείλω προσωπικό μήνυμα.Στειλε ινμποξ να στειλω φωτο
Πρέπει να στείλεις 10 μηνύματα στο φόρουμ για να μπορεις να στείλεις και να λάβεις προσωπικά μηνύματαΣτειλε ινμποξ να στειλω φωτο
καποια αγαμητη κουλτουριαρα θα ηταν.Μια μ@λακω του vice πήγε για ρεπορτάζ στο τσονταδικο, αφού προηγουμένως είχε διαβάσει καλά το θρεντ εδώ και φυσικά μας έκλεψε τις ατάκες και τα σχολια. Σιχαμερή κομπλεξικη ελλεινιδα, και καλά πέτυχε και ζευγάρι μέσα με μια φορά που πήγε η απατεωνισσα.
Δεν ηξερα οτι εισαι καλοφαγας μερακλης τυπε μου.Έχεις δίκιο μυστη, τα τσονταδικα είναι για να κάνουμε το χαβαλε μας. Απλά υπάρχουν ορισμένοι καθυστερημένοι εδώ μέσα που δεν μπορούν να το καταλάβουν.
Πόσους θα ήθελες κατά προτίμηση;Στειλε πμ ειμαι κρος και ψαχνω παρεα αντρων
Πόσους θα ήθελες κατά προτίμηση;
Ειμαι κρος 26 χρονών και ψάχνω παρέα για Τσόντο σινεμά
ειμαι μεσα καυλα.Ειμαι κρος 26 χρονών και ψάχνω παρέα για Τσόντο σινεμά
Αυτός είσαι τέλος !!Eπίσκεψη χτες, και ήταν ό,τι καλύτερο από άποψη ατάκας και setup . Νεαρόκοσμος γενικά, και ένα ζευγάρι που υπήρχε πάνω, κάτω, δεξιά και αριστερά στον χώρο έπαιζε μεν, αλλά ανά τακτά χρονικά διαστήματα οι ατακάρες του συντρόφου της κυρίας έμελλε να γραφτούν στις σελίδες του μυαλού μου ως μελλοντικές αναμνήσεις: '' Παιδιά ποιός είναι νεαρός και έχει μόλις βγεί από το μπάνιο''; Αφού όλοι ψάχνονταν μεταξύ των, οι πληρόντες τα -αυστηρά μεν, δίκαια κριτήρια μεν - παρείσφρυσαν παρά την καμπίνα του ζεύγους ώστε να πράξουν τα δέοντα. Άμα τη πλήρωση των επιθυμιών, η ατάκα επαναλαμβάνονταν, τόσο που οι νεαροί και καθαροί κάποια στιγμή θα τελείωναν, καθ'ότι αποτελούν είδος υπό εξαφάνιση στους διαδρόμους του Ιδρύματος. Παρά το γεγονός ότι πληρούσα τα κριτίρια, παρέμεινα να απολαμβάνω την μπύρα μου, παραμένοντας προς εαυτόν διερωτώμενος για το τί επιδιώκω με την παραμονή μου στον χώρο, και ποιό τμήμα του εγκεφάλου μου αντλεί τέρψη από όλα αυτά. Πήγα και για δύο βρώμικα και έστρωσα.
Μικρές παρατηρήσεις (επειδή από τον τρόπο που γράφεις δείχνεις να νοιάζεσαι για την γλώσσα και την γραφή): 1) "αυστηρά μεν, δίκαια κριτήρια μεν" το ζεύγος είναι "μεν" - "δε", άρα: "αυστηρά μεν, δίκαια κριτήρια δε". 2) "παρείσφρυσαν": το σωστό: παρεισέφρησαν (<παρεισφρέω). 3) "Άμα τη πλήρωση": το σωστό: άμα τη πληρώσει (<τριτόκλιτο: πλήρωσις, -εως)Eπίσκεψη χτες, και ήταν ό,τι καλύτερο από άποψη ατάκας και setup . Νεαρόκοσμος γενικά, και ένα ζευγάρι που υπήρχε πάνω, κάτω, δεξιά και αριστερά στον χώρο έπαιζε μεν, αλλά ανά τακτά χρονικά διαστήματα οι ατακάρες του συντρόφου της κυρίας έμελλε να γραφτούν στις σελίδες του μυαλού μου ως μελλοντικές αναμνήσεις: '' Παιδιά ποιός είναι νεαρός και έχει μόλις βγεί από το μπάνιο''; Αφού όλοι ψάχνονταν μεταξύ των, οι πληρόντες τα -αυστηρά μεν, δίκαια κριτήρια μεν - παρείσφρυσαν παρά την καμπίνα του ζεύγους ώστε να πράξουν τα δέοντα. Άμα τη πλήρωση των επιθυμιών, η ατάκα επαναλαμβάνονταν, τόσο που οι νεαροί και καθαροί κάποια στιγμή θα τελείωναν, καθ'ότι αποτελούν είδος υπό εξαφάνιση στους διαδρόμους του Ιδρύματος. Παρά το γεγονός ότι πληρούσα τα κριτίρια, παρέμεινα να απολαμβάνω την μπύρα μου, παραμένοντας προς εαυτόν διερωτώμενος για το τί επιδιώκω με την παραμονή μου στον χώρο, και ποιό τμήμα του εγκεφάλου μου αντλεί τέρψη από όλα αυτά. Πήγα και για δύο βρώμικα και έστρωσα.
Το ότι στον δικό σου μικρόκοσμο το αντιλαμβάνεσαι έτσι δεν σημαίνει ότι είναι και η πραγματικότητα. Εσύ είσαι κυριολεκτικά ο ορισμός του ζόμπι που κυκλοφορεί σαν την άδικη κατάρα δεξιά και αριστερά χωρίς ουσιαστικό προορισμό ψάχνοντας λίγη ευκαιριακή χαρά χωρίς επιτυχία. Και όλη η αποτυχία και η αγωνία σου εκδηλώνεται σε τούτο το site προσπαθώντας να βρεις τους όμοιους σου και την αποδοχή που στον πραγματικό κόσμο δεν έχεις. Όμοιος ομοίω αει πελάζει.Έχεις δίκιο μυστη, τα τσονταδικα είναι για να κάνουμε το χαβαλε μας. Απλά υπάρχουν ορισμένοι καθυστερημένοι εδώ μέσα που δεν μπορούν να το καταλάβουν.
Πάμε μαζίΠάντως εγώ δεν έχω παει στο Adult και το ψηνω πολύ αλλά με παρεα χαχα ! Ψιλοκολλαω μονη!!![]()
Μαζί μωρο μουΚάποιος για σήμερα???
Αν θες να πάμε σήμερα στείλε μήνυμαΠάντως εγώ δεν έχω παει στο Adult και το ψηνω πολύ αλλά με παρεα χαχα ! Ψιλοκολλαω μονη!!![]()
Καλησπέρα είσαι για σήμερα βράδυ ;Ποιο σινεμά μου προτείνετε;