Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (6 μέλη και 12 επισκέπτες)

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
4.826
Πόντοι
7.195
Ε όχι και όταν την πήραν χαμπάρι
Έμεινε πολύ καιρό έτσι ώστε να μην το έχουν πάρει χαμπάρι
Το ξέραμε όλοι οι πελάτες
Δεν το ξέραν οι ιδιοκτήτες;
Το λιγότερο
Καλό βράδυ, λέτε να μην τα βρήκαν στο ενοίκιο με το χώρο εκεί?

STG85

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2016
Like
138
Πόντοι
0
Χθες παντως είχε για κάθε γούστο… ένα ζευγάρι που έπαιξε με δυο τρεις στους καναπεδες, μια τυπισσα μόνη της που οι παλιοί είπαν ότι ήταν η Ναντια και η οποία έκανε μόνο πίπες… ένα crossακι κλεισμένο στις πάνω καμπίνες, αρκετούς δροσερούς που πρόσφεραν απλόχερα το στόμα τους και κάπου εκεί κατά τις 12:00 έφυγα γιατί δεν άντεξα άλλη καλτιλα…

Fallen_Angel34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2018
Κριτικές
4
Like
377
Πόντοι
300
Καλησπέρα, καμιά καλή φάση για απόψε; Λέω να κατέβω γύρω στις 21:00 και να μοιραστώ απλόχερα πουτσα.

Συνημμένα

• Screenshot_2022-08-04-13-07-01-03_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2022-08-04-13-07-01-03_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    465,5 KB · Εμφανίσεις: 88

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
15
Like
1.974
Πόντοι
6.255
Χθες παντως είχε για κάθε γούστο… ένα ζευγάρι που έπαιξε με δυο τρεις στους καναπεδες, μια τυπισσα μόνη της που οι παλιοί είπαν ότι ήταν η Ναντια και η οποία έκανε μόνο πίπες… ένα crossακι κλεισμένο στις πάνω καμπίνες, αρκετούς δροσερούς που πρόσφεραν απλόχερα το στόμα τους και κάπου εκεί κατά τις 12:00 έφυγα γιατί δεν άντεξα άλλη καλτιλα…
Μπα ξαναεμφανίστηκε η Νάντια;
Αυτή είχε χαθεί τη θυμάμαι πριν 5 χρόνια τουλάχιστον από έναν συναγωνιστή εγώ τότε είχα το κινητό της και θυμάμαι που της είχα πει ότι είχα μία άκρη με μία ιδιοκτήτρια κωλόμπαρυ, και της είχα πει αν ήθελε να δουλέψει εκεί.Μία μέρα το γράφω εδώ πιο παλιά της έδωσα ραντεβού Adult theater τότε και το θυμάμαι γιατί εγώ της πλήρωσα την είσοδο, θυμάμαι λοιπόν όταν την πήρα τηλέφωνο που μου πε: "ότι έχω ραντεβού με έναν πελάτη τον τελειώνω και έρχομαι", από αυτά τα λόγια της κατάλαβα ότι η τύπισσα ήταν επαγγελματίας για να εμφανίσετε ξανά μάλλον την επιστράτευσε το μαγαζί

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
446
Πόντοι
21
Μεγάλη πιθανότητα να είμαι στημένη σε πάνω καμπίνα τ βράδυ,όσοι πιστοί θέλετε προσέλθετε

bourdelakos

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2022
Like
143
Πόντοι
0
Παιδιά αυτό είναι για άντρες που θέλουν να πάνε με άντρες (ή τέλος πάντων ψωλούχους) ή πάνε και γυναίκες εκεί;

biboy911

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2020
Like
57
Πόντοι
0
Παιδιά αυτό είναι για άντρες που θέλουν να πάνε με άντρες (ή τέλος πάντων ψωλούχους) ή πάνε και γυναίκες εκεί;
Γυναίκες , άνδρες , ζευγάρια ,gay ,bi , trans κ.α. .Για όλους είναι και για κάθε γούστο

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
544
Πόντοι
81
Πετάχτηκε πάλι ο γνωστός ειδήμων ΑΝΔΡΕΙΟΣ και έκανε βαρύγδουπες δηλώσεις.
Μπα ξαναεμφανίστηκε η Νάντια;
Αυτή είχε χαθεί τη θυμάμαι πριν 5 χρόνια τουλάχιστον από έναν συναγωνιστή εγώ τότε είχα το κινητό της και θυμάμαι που της είχα πει ότι είχα μία άκρη με μία ιδιοκτήτρια κωλόμπαρυ, και της είχα πει αν ήθελε να δουλέψει εκεί.Μία μέρα το γράφω εδώ πιο παλιά της έδωσα ραντεβού Adult theater τότε και το θυμάμαι γιατί εγώ της πλήρωσα την είσοδο, θυμάμαι λοιπόν όταν την πήρα τηλέφωνο που μου πε: "ότι έχω ραντεβού με έναν πελάτη τον τελειώνω και έρχομαι", από αυτά τα λόγια της κατάλαβα ότι η τύπισσα ήταν επαγγελματίας για να εμφανίσετε ξανά μάλλον την επιστράτευσε το μαγαζί

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
544
Πόντοι
81
Έχω πετύχει κάτι ζευγάρια εκεί μέσα που ακόμα γελάω. :2funny: Όπως και να έχει, τελευταία δεν έχει κινητικότητα.
Άρα για να λες ζευγάρια ήταν πάνω από ένα ίσως 10
Αν πας καμιά 100αριά φορές για να γελάς με την κατάντια, είναι πιθανόν να πετύχεις και μουνί (ζευγαριού). Το αν θα γουστάρεις έχει να κάνει καθαρά με τύχη της στιγμής.
Άρα στις 100 επισκέψεις ένα ζευγάρι στα 10 ζευγάρια Χ πόσες επισκέψεις? απλή μέθοδο των τριών

Semis35

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2017
Κριτικές
1
Like
173
Πόντοι
1
Ζευγαρια πανε αρκετες φορες και ειτε γινονται φασεις ειτε τη βρισκουν μονα τους κλπ, δεν υπαρχουν στανταρ μερες ή ωρες.
Το οτι εσεις που γραφετε δεν εχετε πετυχει τετοια σκηνικα ειναι αφελες να μας πλασαρετε το αντιθετο. Υπαρχουν και καποιοι που δεν ασχολούνται με αυτο το forum και καποιοι που διαβαζουμε και δε γραφουμε γιατι μαλλον στο κενο θα πεσει οτι πουμε.
Η συμβουλη που δινω εγω ειναι οτι οποιος ενδιαφερεται, να παει οποτε μπορει και να δοκιμασει οτι γουσταρει, συνηθως κατι θα βρει. Δε χρειαζεται να κανονιστει τιποτα το αγνωστο ειναι καλυτερο. Αν λυπαστε τα λεφτα ειναι δικο σας θεμα δε θα κάτσουμε να ενημερώνουμε ποια ειναι η καταλληλη στιγμη για να χαλασετε το 10ευρο σας. Πιειτε καμμια μπυρα αν φοβάστε οτι θα παει χαμενο στο σινεμα.
Αυτα προς το παρον.

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
544
Πόντοι
81
Ζευγαρια πανε αρκετες φορες και ειτε γινονται φασεις ειτε τη βρισκουν μονα τους κλπ, δεν υπαρχουν στανταρ μερες ή ωρες.
Το οτι εσεις που γραφετε δεν εχετε πετυχει τετοια σκηνικα ειναι αφελες να μας πλασαρετε το αντιθετο. Υπαρχουν και καποιοι που δεν ασχολούνται με αυτο το forum και καποιοι που διαβαζουμε και δε γραφουμε γιατι μαλλον στο κενο θα πεσει οτι πουμε.
Η συμβουλη που δινω εγω ειναι οτι οποιος ενδιαφερεται, να παει οποτε μπορει και να δοκιμασει οτι γουσταρει, συνηθως κατι θα βρει. Δε χρειαζεται να κανονιστει τιποτα το αγνωστο ειναι καλυτερο. Αν λυπαστε τα λεφτα ειναι δικο σας θεμα δε θα κάτσουμε να ενημερώνουμε ποια ειναι η καταλληλη στιγμη για να χαλασετε το 10ευρο σας. Πιειτε καμμια μπυρα αν φοβάστε οτι θα παει χαμενο στο σινεμα.
Αυτα προς το παρον.

Έτσι όπως τα λες φίλε είναι. Εγώ ειρωνικά του απάντησα και ανάθεμα εάν κατάλαβε και τίποτα. Δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που εγώ τους λέω μισάνθρωπους με μοναδικό σκοπό να απαξιώσουν να χλευάσουν λες και αυτοί στην καταπληκτική τους ζωή τα κάνουν όλα τέλεια. Και φυσικά κρυμμένοι πίσω από ένα πληκτρολόγιο ζούνε τον μύθο τους.

Φυσικά φταίνε και οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων αυτών που δεν φρόντισαν να τους δώσουν και ένα manual για να ξέρουν πως παίζεται η φάση. Νόμιζαν ότι έχουν να κάνουν με ανθρώπους ενήλικες ενώ η πραγματικότητα είναι ότι έχουν να κάνουν με γίδια.

Η συμβουλή που τους δίνω εγώ είναι να κάτσουν στα σπίτια τους, αφενός γιατί ρυπαίνουν το περιβάλλον, αφετέρου χαλάνε την ηρεμία των υπόλοιπων.

economy man

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2012
Κριτικές
22
Like
1.892
Πόντοι
1.666

pablo michel

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2021
Like
475
Πόντοι
21
πολυ κανουν παραπονα για ορισμενα ζομπι οπως τα αποκαλουν. Δεκτο αλλα το μαγαζι ειναι για ολους, υπαρχουν και καποιοι που προτημουν τα ζομπι. χαχα.
Δεν ειναι δυνατον ο/η ταμιας να πει στον πελατη, δεν μου αρεσει η φατσα σου βγες εξω. Αλωστε σε πολλους μας αρεσει το μυστηριο, δεν ξερουμε πριν μπουμε μεσα τη θα συναντησουμε, και αυτο ανεβαζει την αδρεναλινη. Μακαρι να τολμησουν γυναικες και πιο πολλα ζευγαρια.

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
544
Πόντοι
81
Δεν βρίσκω κάποιο εμπόδιο. Εφόσον τα τσιμπουκια δίνουν και παίρνουν όπως και τα γαμησια κατά την περιγραφή κάποιων, ας βάλουν κάνα ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ κώλο :2funny:σε φώτο χωρίς πρόσωπο κτλ, με ολόφρεσκη ημερομηνία για να συνεχίσουν να λένε...αυτά που λένε!!! Σε κάθε περίπτωση πάντως, ας συνεχίσουν να λένε όσα λένε όπως κι η άλλη πλευρά. Έτσι κι αλλιώς όπως είπα, η επιτυχία του μαγαζιού είναι δεδομένη. Ας βρει κάποιος με τόσο λίγα λεφτά, τόσες ώρες διασκέδαση. Και κάπου εδώ ας ορίσουμε τι σημαίνει διασκέδαση. Διασκέδαση = ότι μας ευχαριστεί και προκαλεί χαρά (γέλιο). Έτσι τουλάχιστον ξέρω εγώ δηλαδή. :rockon:

Μα δεν προσπάθησε κάποιος να σε πείσει για κάτι. Γιατί κόβεσαι τόσο πολύ?? Τι και εάν μπαίνουν 10 ζευγάρια και άλλες 10 μόνες γυναίκες??? Εσένα ποιο είναι το πρόβλημα σου??? Το ότι ζητάς βλακωδώς ντοκουμέντα τέτοιου είδους και ειδικά για χώρους ιδιαίτερους …… με την ίδια λογική εάν γράψει κάποιος ότι πήγε σ’ ένα μπουρδέλο και η κυρία του έκανε ακάποτο τσιμπούκι εσύ για να πεισθείς θα πρέπει να δεις φωτογραφία της κυρίας μέσα στο συγκεκριμένο δωμάτιο. Είσαι με τα καλά σου άνθρωπε??? Για μαλάκες ψάχνεις??? Ποιος θα ρισκάρει να βρει τον μπελά του μόνο και μόνο για να πεισθείς εσύ. :jerking::jerking::jerking:

Και κάτι επιπλέον για τον ορισμό της διασκέδασης. Η ερμηνεία της λέξης ‘’διασκέδαση’’ είναι το να ενεργεί κανείς έτσι ώστε να περνά ευχάριστα. Άρα ξεκίνα πρώτα να φροντίσεις να μάθεις τα απλά και άσε τα σύνθετα.

Διασκέδαση είναι στα μπουζούκια στο εστιατόριο που θα βγει κάποιος με την παρέα του ακόμα και για ένα απλό καφέ. Εσύ να φανταστώ όπου πηγαίνεις γελάς σαν τον χαχα λες και σου καθαρίζουν αυγά ένα πράγμα.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom