Φυσικά και δικτατορία και φασισμός δεν είναι το ίδιοΔικτατορία και φασισμός είναι το ίδιο πράγμα, οπότε οι οπαδοί των δικτατοριών φασίστες είναι. Το thread δεν είναι πολιτικό αλλά όταν γίνεται εδώ προπαγάνδα δεν θα μένει αναπάντητη για λόγους αποκατάστασης της αλήθειας. Λοιπόν, οι πρωτεργάτες της χούντας δικάστηκαν και φυλακίστηκαν για εσχάτη προδοσία. https://www.mixanitouxronou.gr/i-diki-tis-choyntas/ Οι ιδεολογικοί τους δε απόγονοι, οι μεν χρυσαυγίτες είναι στη φυλακή για εγκλήματα ενώ οι υπόλοιποι Βορίδης, Πλεύρης, Γεωργιάδης βολεύτηκαν στη ΝΔ. Εγώ το κλείνω εδώ το πολιτικό και δεν έχω καμία όρεξη να αντιπαρατεθώ εδώ πέρα.
Υπάρχουν δικτατορίες φασιστικές και δικτατορίες μη φασιστικές
Ο φασισμός είναι εθνικοσοσιαλισμός που σημαίνει έθνος συν σοσιαλισμός
Η Χρυσή Αυγή στον οικονομικό τομέα έχει περίπου τις ίδιες ιδέες με τον ΣΥΡΙΖΑ
Στο παρακάτω κείμενο της χρυσής αυγής Αν έσβηνα τη λέξη Χρυσή Αυγή και έβαζα ΣΥΡΙΖΑ θα το πίστευες
ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ: Οι κοινωνικές ανισότητες και η άνευ όρων παράδοση της εθνικής μας περιουσίας σε μία δράκα πλουτοκρατών πρέπει πάραυτα να σταματήσει. Η ελληνική κοινωνία τσακίζεται από τα μνημονιακά μέτρα, την ώρα που ελάχιστες οικογένειες πλουτίζουν ανεξέλεγκτα εις βάρος του λαού και κυριαρχούν στην πολιτική και οικονομική ζωή της χώρας. Η Χρυσή Αυγή, η μόνη πολιτική δύναμη που δεν δεσμεύεται από μεγάλα συμφέροντα και οικονομικά τραστ, έχει ως πρώτο στόχο στον προγραμματισμό της την πάταξη των κοινωνικών ανισοτήτων και την ίση ανακατανομή του εθνικού μας πλούτου σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό.
Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει σχέση με τον το σοσιαλισμό άρα δεν έχει σχέση με τη Χρυσή Αυγή στον οικονομικό τομέα
Βέβαια στο εθνικό είναι πιο κοντά
Η Χούντα δεν ήταν σοσιαλιστική δεν ήταν φασιστική ήταν δικτατορία
Δεν ήταν δημοκρατία άρα πρέπει να καταδικάζεται
Σαν δικτατορία όχι σαν φασισμός
Και η Χρυσή Αυγή πρέπει να καταδικάζεται γιατί εκτός των άλλων απεδείχθη ότι ήταν και εγκληματική οργάνωση

Απλά σκεφτόμουνα το σκηνικό να μου λένε πήγαινε κάνε μπάνιο και να τους απαντώ: "με την αρμύρα"