boiwtos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
θέλω να πάω πρώτη φοράΚαλημερα! Ειναι πρωτη φορα που θα παω και το σκεφτομαι γιατι δεν ξερω πως λειτουργουν εκει μεσα και τι μπορω να κανω κ τι οχι!
Επισης μαζευει μαυρους;
θέλω να πάω πρώτη φοράΚαλημερα! Ειναι πρωτη φορα που θα παω και το σκεφτομαι γιατι δεν ξερω πως λειτουργουν εκει μεσα και τι μπορω να κανω κ τι οχι!
Επισης μαζευει μαυρους;
Αμα πατε ενημερωσε!! ΠμΜπορω να έρθω με την κοπέλα μου ;
Καλητερα φίλε μου να πάτε σέ κάποιο ξενοδοχείο ή σέ κάποιο πάρκο παρά στο υδρημα γιατί το υδρημα είναι για τους μύστες γκέι υπόλοιποι μύστες ηδονοβλεψίες πηγενεται στα πάρκα στης παραλίες στης πλατείες που είναι δωρεάν το υδρημα δυστυχώς είναι για πουστηδες δροσερούς μερακλήδες βρομιλουςΑμα πατε ενημερωσε!! Πμ
μπορει να σας γαμησουνΜπορω να έρθω με την κοπέλα μου ;
εχει και πανακριβο εισητηριοΚαλητερα φίλε μου να πάτε σέ κάποιο ξενοδοχείο ή σέ κάποιο πάρκο παρά στο υδρημα γιατί το υδρημα είναι για τους μύστες γκέι υπόλοιποι μύστες ηδονοβλεψίες πηγενεται στα πάρκα στης παραλίες στης πλατείες που είναι δωρεάν το υδρημα δυστυχώς είναι για πουστηδες δροσερούς μερακλήδες βρομιλους
Εγώ ξέρω τι χρειάζεται το εν λόγω υδρημα δυστυχώς αλλά θα σας κάνει κακκο αν κάνω την αρχή και το εν λόγω υδρημα δυστυχώς έχει τέλος εποχής και γίνει σούπερ μάρκετ όπως και το θρυλικό Αβέρωφμπορει να σας γαμησουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εχει και πανακριβο εισητηριο
Τυπε θα σου κάνει πολύ κόπο να χρησιμοποιείς ένα πληκτρολόγιο με διορθώσεις;Εγώ ξέρω τι χρειάζεται το εν λόγω υδρημα δυστυχώς αλλά θα σας κάνει κακκο αν κάνω την αρχή και το εν λόγω υδρημα δυστυχώς έχει τέλος εποχής και γίνει σούπερ μάρκετ όπως και το θρυλικό Αβέρωφ
Τυπε μηπως ειναι ηχογραφημενο για να μην το ξεχασει ο μυστης??Τυπε θα σου κάνει πολύ κόπο να χρησιμοποιείς ένα πληκτρολόγιο με διορθώσεις;
Μας έχει βγάλει τα μάτια με το "υδρημα, κακκο, πηγενεται" κλπ..
ειχε γραψει ο φατσες οτι ειχε ατυχημα και ειχε χτυπησει σοβαρα στο κεφαλιΤυπε θα σου κάνει πολύ κόπο να χρησιμοποιείς ένα πληκτρολόγιο με διορθώσεις;
Μας έχει βγάλει τα μάτια με το "υδρημα, κακκο, πηγενεται" κλπ..
Είναι επίκτητη η αναπηρία δλδ;ειχε γραψει ο φατσες οτι ειχε ατυχημα και ειχε χτυπησει σοβαρα στο κεφαλι
Ζευγαρι ουτε για δειγμα φανταζομαι ετσι;Μονο ζομπι και σημερα. Κριμα
Ζευγάρι τι λέτε ρε παίδες το υδρημα απευθύνεται σε γκέι τρανς και ανωμαλιαριδες αν έρθει ζευγάρι θα έχει κράξιμο τη δουλειά θέλουν οι γυναίκες μέσα εδώ εδώ μέσα είναι για τους μύστες ιθαγενείς και γαμπροί της ευτυχίας ευπρόσδεκτοιΖευγαρι ουτε για δειγμα φανταζομαι ετσι;
ΝαιΕρχομαι αθηνα και σκεφτομαι να παω για πρωτη φορα. Θα βρω ωριμους κωλομπαραδες εκει μεσα?
ποτε πηγαν αυτες οι βυζαρες στο AT ?Καλησπέρα στα αγόρια.... Λοιπόν... Σαν γυναίκα καυλιαρα δεν άντεξα κ πήγα για εμπειρία. Πρώτη φορά με έναν φίλο... Με τον φιλο δεν έγινε τίποτα. Έπαθε ταρακουλο ο καημένος.... Καθησαμε πρώτη σειρά κ πλάκωσαν τα αγόρια δίπλα μου. Όλοι πεντακαθαροι! Ο ένας μου έβγαλε τα βυζια έξω... Ο άλλος μου χαϊδεύε το μουνακι κ βρέθηκα με 10 πουτσες γύρω μου μέσα σε δευτερόλεπτα. Έπεσαν πολύ ωραία γαμησια!!! Έκανα αρκετούς να χυσουν κ με έγλυψαν πολύ καλά! Ναι έχει γκει αλλά άμα δουν θυληκο πλακώνουν όλοι λοιπόν. Πήγα κ άλλη μια φορά μόνη κ πάλι πέρασα πολύ καλά!!! Για το μόνο που μετανιώνω είναι ότι δεν πήρα "χαρτζιλίκι" κ δεν πήγα κ κάτω να δω τι παίζει.. φιλιά σε όλους!!!
Τυπισσα χαρτζιλικι εντος του σινεμα απαγορευεται να παρεις. Η υπογα ειναι δροσερη,να κατεβεις οταν ξαναπας.Καλησπέρα στα αγόρια.... Λοιπόν... Σαν γυναίκα καυλιαρα δεν άντεξα κ πήγα για εμπειρία. Πρώτη φορά με έναν φίλο... Με τον φιλο δεν έγινε τίποτα. Έπαθε ταρακουλο ο καημένος.... Καθησαμε πρώτη σειρά κ πλάκωσαν τα αγόρια δίπλα μου. Όλοι πεντακαθαροι! Ο ένας μου έβγαλε τα βυζια έξω... Ο άλλος μου χαϊδεύε το μουνακι κ βρέθηκα με 10 πουτσες γύρω μου μέσα σε δευτερόλεπτα. Έπεσαν πολύ ωραία γαμησια!!! Έκανα αρκετούς να χυσουν κ με έγλυψαν πολύ καλά! Ναι έχει γκει αλλά άμα δουν θυληκο πλακώνουν όλοι λοιπόν. Πήγα κ άλλη μια φορά μόνη κ πάλι πέρασα πολύ καλά!!! Για το μόνο που μετανιώνω είναι ότι δεν πήρα "χαρτζιλίκι" κ δεν πήγα κ κάτω να δω τι παίζει.. φιλιά σε όλους!!!