Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

pablo michel

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2021
Like
475
Πόντοι
21
καποτε ο κοσμος ειχε κεφι, μην ξεχνας τι εχουμε περασει τα τελευταια χρονια, και μετα τη γαμοκριση, εσκασε και η κορονα, ποσος κοσμος εχει ξενερωσει. 10ευρω δεν ξαναπληρωνω παντως. 5 ευρω ειναι μια λογικη τιμη.

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.040
Πόντοι
746
καποτε ο κοσμος ειχε κεφι, μην ξεχνας τι εχουμε περασει τα τελευταια χρονια, και μετα τη γαμοκριση, εσκασε και η κορονα, ποσος κοσμος εχει ξενερωσει. 10ευρω δεν ξαναπληρωνω παντως. 5 ευρω ειναι μια λογικη τιμη.
Στην εποχή φίλε μου που το μεροκάματο είναι 23 ευρω την ημέρα και τα 5 ευρώ πολιτελεια είναι έστω να υπάρχει τίποτα σχετικό να περάσεις καλά άσχετα ότι θα ρισκάρεις να σε κάνουν στρατάρχη άμα πας και βγεις θετικός στον covid

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.040
Πόντοι
746
Έχουν καντατηση τα σχόλια εδώ μέσα σαν τα ζευγάρια που πάνε αερα και που και αν υπάρχει κανένας μέσα φαντάσου τι νόημα έχει το θρεντ να γράφω μόνο εγω

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
14.621
Πόντοι
3.506
Έχουν καντατηση τα σχόλια εδώ μέσα σαν τα ζευγάρια που πάνε αερα και που και αν υπάρχει κανένας μέσα φαντάσου τι νόημα έχει το θρεντ να γράφω μόνο εγω
Εσύ γιατί γράφεις τότε; Μόνος σου να τα λες, μόνος σου να τ΄ακούς;

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.040
Πόντοι
746

pablo michel

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2021
Like
475
Πόντοι
21
ειδες που λεω εχει ξενερωσει ο κοσμος?
Ουτε καν σχολια δεν εχει κεφι να κανει.

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.040
Πόντοι
746
Περιμένω να έρθει 1:3 ο γαύρος και μετά θα έρθω με την Τζούλια Αλεξανδράτου στο σινεμά

Kareklas_

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2018
Like
74
Πόντοι
0
Ειναι κανεις μεσα για να μας ενημερωσει?

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.331
Πόντοι
1.056
Κάποτε φίλε είχε φέρει και τον Κώστα Γκουσγκούνη σήμερα κανένα ίδρυμα δεν έχει φέρει ούτε την σιρινα η μια ομάδα να κάνει live sex show και πάμε εμείς η Έλληνες η μαλακές Και σκαμε ένα σκασμό ευρώ μπας μπορεί να έρθει γυναίκα και άμα κάνει κέφι να ρίξουμε κανένα χύσιμο
Καλησπερα Φατσεα.......το Ελιτ στην Πειραιως ειχε φερει την δεκαετια του 80 τον Τιτανα Γκουσκουνη....φοραγανε κολαν και κανανε οτι πηδαγανε.....τον σινεμα τον ειχε ο Τσοντας......πηγανε να παιξουνε και φιλοι.....πορνοσταρ και καλα....

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.331
Πόντοι
1.056
στην εποχη μου υπηρχαν οι εξης......
Λαου
Κεραμεικος
Αλασκα
Αριων...σκληρος σινεμας....για την εποχη του....τιγκα στις αδελφες και στους Κωλομπαραδες...
Στην Ομονοια...κατι παρακμιακοι που δεν θυμαμαι ονομα
Σταρ....γαματος....
Αφερωφ....Καλτ.....

GnostosAgnostos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα στο φόρουμ είμαι πρωταρης καθαρά ενεργητικός με κιλακια 23χρ. Θα ήθελα να πάω σε κάποιο σινεμά και να βρω κάποιο κροςακι εμφανίσιμο. Καμία πρόταση ;

Guts

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Like
31
Πόντοι
0
Καμία σωστή ανωμαλία θα κανονιστεί ας πούμε;;

sex0manis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
0
Μαζεύει κόσμο τελικά;; Τί λέει;;

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.040
Πόντοι
746
Καμία σωστή ανωμαλία θα κανονιστεί ας πούμε;;
Εκεί μέσα είναι ίδρυμα ανωμαλίας και πάνε άτομα ψυχικής ιδιαίτερου ενδιαφέροντος οπότε θα βρεις ότι θέλεις αφού δεν το κλείνει η αστυνομία πάλι καλά πάντως των κουβά δεν τον ξέχασα απλά δεν έχω λεφτά τώρα

klearxos000

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2019
Like
303
Πόντοι
20
γεια σας
Βραδυνη επισκεψη με την καβλα μου αποψε.Μπηκαμε στη ν κατω αιθουσα ειχε αρκετο κοσμο,κατσαμε κανενα 10 λεπτο ορθιοι και επεσε το πρωτο χουφτωμα.Ανεβηκαμε στις καμπινες επανω και αρχισαμε να πεζουμε και με την συμετοχη αλλων.Μεχρι εδω ολα καλα ξεκηνισαμε να παμε στους καναπεδες για ποιο ανεση,και ξαφνικα ενας γερος αλβανος μπαινει αναμεσα μας και ηθελε να κανει τα κουμαντα.Του λεμε στην αρχη ευγενικα να φυγει,εκει αυτος.Αρχιζω και του την λεω ασχημα,φευγει αλλα 2 ωριτσες που κατσαμε εκει συνεχως μας χαλαγε την φαση,με αποτελεσμα να μας χαλασει την βραδια και την ορεξη που ειχαμε.
Και ρωτω φιλοι μου γιατι ορισμενη δεν καταλαβαινουν το οχι των αλλων και κανουν οτι ειναι δυνατων να στην χαλανε.Στο τελος ηρθε να μου ζητησει τον λογο γιατι δεν τον θελαμε ελεος.Και το κακο ηταν οτι ξεκηνισαμε να κανουμε ενα παιχνιδακι ομαδικο καλο, και μπηκε ο μαλακα παλι στην μεση.ξενερωσαμε και φυγαμε.
Γιατι δεν βαζουν ενα οριο ηλικιας να ξεμπερδευουμε με τα γεροντια.

Newmanforsex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2021
Like
1.051
Πόντοι
200
γεια σας
Βραδυνη επισκεψη με την καβλα μου αποψε.Μπηκαμε στη ν κατω αιθουσα ειχε αρκετο κοσμο,κατσαμε κανενα 10 λεπτο ορθιοι και επεσε το πρωτο χουφτωμα.Ανεβηκαμε στις καμπινες επανω και αρχισαμε να πεζουμε και με την συμετοχη αλλων.Μεχρι εδω ολα καλα ξεκηνισαμε να παμε στους καναπεδες για ποιο ανεση,και ξαφνικα ενας γερος αλβανος μπαινει αναμεσα μας και ηθελε να κανει τα κουμαντα.Του λεμε στην αρχη ευγενικα να φυγει,εκει αυτος.Αρχιζω και του την λεω ασχημα,φευγει αλλα 2 ωριτσες που κατσαμε εκει συνεχως μας χαλαγε την φαση,με αποτελεσμα να μας χαλασει την βραδια και την ορεξη που ειχαμε.
Και ρωτω φιλοι μου γιατι ορισμενη δεν καταλαβαινουν το οχι των αλλων και κανουν οτι ειναι δυνατων να στην χαλανε.Στο τελος ηρθε να μου ζητησει τον λογο γιατι δεν τον θελαμε ελεος.Και το κακο ηταν οτι ξεκηνισαμε να κανουμε ενα παιχνιδακι ομαδικο καλο, και μπηκε ο μαλακα παλι στην μεση.ξενερωσαμε και φυγαμε.
Από αγαμητους τι περιμένεις, κάτι τέτοιους δεν θα έπρεπε να τους βάζουν μέσα, πάντως καλύτερα θα ήταν να έχετε κλείσει από πριν τα ραντεβού με αυτούς που μπορείτε να συνεννοηθειτε για να βγει δυνατό το παιχνίδι!

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.040
Πόντοι
746
γεια σας
Άμα θες φίλε επιλογές στους πελάτες κάτσε σπίτι και βάλε αγγελία και κάλεσε οποίον θες εκεί μέσα είναι μπουρδέλο βάζει μέσα ανωμαλία φουλλ ηδονοβλεψίες πανηδονυστες ότι θες βρομιλοι Λιγουρία ότι θέλεις εγώ φίλε μου δεν θα με δεις ποτέ εκεί γιατί είναι αδερφή αυτός που το έχει και να με πληρώσουν ποσοστό από την δουλειά δεν πάω εκτός και αν καταλάβουν τη μαλάκια τους και μου ζήτησουν μια συγνώμη τότε ίσως προς το παρόν εγώ το παλεύω νωμικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom