Newmanforsex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2021
- Like
- 1.051
- Πόντοι
- 200
Είναι κανείς μέσα να μας ενημερώσει?
Έκλεισε και το chat πού είχε το ίδρυμα και μιλούσαν οι άνθρωποι που πυγεναμε τακτικά κάποτε τώρα απλά περαστικά μας παίδεςΕίναι κανείς μέσα να μας ενημερώσει?
Για καμιά πίπα στο αμάξι αν ψήνεσαι...τι γινεται;παιζει τίποτα εκει;ή να ψαχτουμε αλλού;
Εγώ σε μισή ώρα θα είμαι εκεί, θα έρθετε να παίξουμε σούπερ?τι γινεται;παιζει τίποτα εκει;ή να ψαχτουμε αλλού;
τόσο δύσκολος,αυτά τα κάνω όταν γουστάρω εγώ!!Για καμιά πίπα στο αμάξι αν ψήνεσαι...
Έτσι θέλω όταν γουστάρεις εσύ και εγώ εδώ είμαι να σε φτιάξω....τόσο δύσκολος,αυτά τα κάνω όταν γουστάρω εγώ!!
Οπότε θέλεις! Καλή συνέχεια και σε εσένα!!!άλλη φορά!!!Καλή συνέχεια σε ολους
Γιατί ρε κούκλα;άλλη φορά!!!Καλή συνέχεια σε ολους
Πέσαμε πάνω στην περίπτωση παίδες αν Περιμένουμε να σε δούμε εσένα στο ίδρυμα θα φτάσουν τα εισιτήρια στα 25,000 ευρώάλλη φορά!!!Καλή συνέχεια σε ολους
Tωρα έχει ντέρμπι σε λίγο Ολυμπιακός ΑΕΚ στο ίδρυμα θα πάμε ρε φίλεΚανείς μέσα τώρα;
Σε σχέση με άλλα μαγαζιά κάτι μαζεύειάλλη φορά!!!Καλή συνέχεια σε ολους
Μαζεύει άτομα με ειδικές ικανότητες κοινος ανωμαλίαΣε σχέση με άλλα μαγαζιά κάτι μαζεύει
Κάποτε φίλε είχε φέρει και τον Κώστα Γκουσγκούνη σήμερα κανένα ίδρυμα δεν έχει φέρει ούτε την σιρινα η μια ομάδα να κάνει live sex show και πάμε εμείς η Έλληνες η μαλακές Και σκαμε ένα σκασμό ευρώ μπας μπορεί να έρθει γυναίκα και άμα κάνει κέφι να ρίξουμε κανένα χύσιμοθυμαστε το STAR στην ομονοια ποσο κοσμο μαζευε?
Ασχετο αλλα ετσι μου ηρθε τωρα.