Νέα

Τσιμπουκάρες 2025

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BEST BLOW 2026

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Μια φορά στη Κωνσταντίνα βεργας 7. Πήγα και βαραγε μισή ώρα σερί.
Ξαναρωτάω, επειδή αναφέρεται ότι είναι ΥπερΥπερβαρη... Θα δεχόταν να της πεις να φορέσει καμμια ρόμπα η' θα προσβληθεί και θα γίνει σαματάς;

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Μάγκες δεν έχω εμπειρίες με στούντιο μόνο γραφεία. Μου προτείνετε καμιά καλή κέντρο για πιπα διάρκειας;
Φίλε, άσε τα γραφεία και τα στούντιο.. Καταλαβαίνω την ανάγκη σου όμως...
Άγκυρας 9 και 12 έχει ντουζ στα δωμάτια, σου δίνουν και πετσέτα (ζητά τη, αν είσαι εκεί πρώτη φορά)
Στο 20ρικο αυτά.
Τα κορίτσια, παίζουν όλες πνευστά όργανα!!!!
Εμφανησιακα είναι σαν να δούλευαν παλιά σε γραφείο:glasses:. Κούκλες...στα 55 τους όμως....

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Eros82

grigorhss2

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2023
Like
14
Πόντοι
0
Ξαναρωτάω, επειδή αναφέρεται ότι είναι ΥπερΥπερβαρη... Θα δεχόταν να της πεις να φορέσει καμμια ρόμπα η' θα προσβληθεί και θα γίνει σαματάς;
φοραει κατι απο πανω την εχω δει

statusorama

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
17
Like
2.001
Πόντοι
6.940
Με μαυρο κομπινεζον ειναι....

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Μάγκες, για όποιον δεν το παρακολούθησε στις ενημ. και ξέρει για ποια λέω...
Έχει γυρίσει Η Νικόλ -Τσιμπουκι με Χαμογελο- από Βενεζουέλα. Ήταν το καλοκαίρι πρωίνη συνήθως στα Ι20. Στο Ασανσεραδικο. Όμορφο πρόσωπο.
Την πέτυχα/Μαγαρίσα απογευματινη στο ΜΑ21, οροφο. Ως τον Μάρτιο μου είπε...
Μου φάνηκε αποφασισμένη για όλα!!!!
:pipa2::new_shocked::jealous:

wavemaster69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
1.151
Πόντοι
201
Ειχα παει περυσι απο περιεργεια στην Κων/να στην Βεργας να μου παρει πιπα, γιατι αποθεωνοταν το τσιμπουκι της εδω μεσα. Η τυπισσα κανει συγκεκριμενο τυπο τσιμπουκιου και μονο απ'οτι εχω καταλαβει. Αν καποιος γουσταρει λυσσασμενο, επιθετικο τσιμπουκι χωρις σταματημο η Κων/να ειναι οτι καλυτερο. Πρεπει να αντεξα μαζι της κανα 2λεπτο max (γενικα γουσταρω να με γλειφουν αρκετη ωρα και εχω αντοχες). Απο την ωρα που εβαλε την μαλαπερδα μου στο στομα της, γκαζωσε και το πηγε πατημενο μεχρι να αδειασω, με ξετιναξε. ΑΛΛΑ αυτο το ειδος ρουφηγματος ενω μου αρεσει το θελω ως κομματι της πιπας, δηλαδη θελω η αλλη και να γλειψει ηρεμα, και να τον παιξει με βυζια, να γλυψει αρχιδια κτλ και καποια στιγμη να κανει και επιθετικο τσιμπουκι, οχι μονο τετοιο

statusorama

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
17
Like
2.001
Πόντοι
6.940
Ειχα παει περυσι απο περιεργεια στην Κων/να στην Βεργας να μου παρει πιπα, γιατι αποθεωνοταν το τσιμπουκι της εδω μεσα. Η τυπισσα κανει συγκεκριμενο τυπο τσιμπουκιου και μονο απ'οτι εχω καταλαβει. Αν καποιος γουσταρει λυσσασμενο, επιθετικο τσιμπουκι χωρις σταματημο η Κων/να ειναι οτι καλυτερο. Πρεπει να αντεξα μαζι της κανα 2λεπτο max (γενικα γουσταρω να με γλειφουν αρκετη ωρα και εχω αντοχες). Απο την ωρα που εβαλε την μαλαπερδα μου στο στομα της, γκαζωσε και το πηγε πατημενο μεχρι να αδειασω, με ξετιναξε. ΑΛΛΑ αυτο το ειδος ρουφηγματος ενω μου αρεσει το θελω ως κομματι της πιπας, δηλαδη θελω η αλλη και να γλειψει ηρεμα, και να τον παιξει με βυζια, να γλυψει αρχιδια κτλ και καποια στιγμη να κανει και επιθετικο τσιμπουκι, οχι μονο τετοιο
Εμενα το σχεδιο μάχης ηταν : Κωνσταντινα για να με στραγγιξει με τσιμπουκι μονο. Βολτα Σκλαβενιτη για Fanta.
Και στα καπακια Μπαρμπόρα για να την ξεκολιασω...

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Εμμ, αυτό είναι το ζητούμενο. Η ισορροπία.
Έτσι ήταν και η Σύλβια Φ(?), χλαπακιαζε με σάλια, μόνο αυτό,και δεν καταλαβαίνες τίποτα στη τελική...

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Εμενα το σχεδιο μάχης ηταν : Κωνσταντινα για να με στραγγιξει με τσιμπουκι μονο. Βολτα Σκλαβενιτη για Fanta.
Και στα καπακια Μπαρμπόρα για να την ξεκολιασω...

ΔυΑθλον???:sunglasses:

Ε ρε νιάτα...

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Να ρωτήσω κάτι, πιστεύεται ότι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, που βγαίνει υπέρ της Φυλής, οφείλεται στην τιμή των υπηρεσιών της Φυλής?
Δηλαδή, υπάρχει ξεκαθαρη σχέση κόστους/απόλαυσης?

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
5.550
Πόντοι
7.195
Μια Ελένη στο φυλής 104 που έλεγε ότι ήταν αιγυπτια αλλά ήταν αλβανη έκανε τοπ τσιμπουκι
Που να είναι άραγε αυτή?
Πω πω πω η Ελένη! Εμοιαζε πάντως με Arabic lady. Κοριτσαρος

duthmanakos

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Κριτικές
2
Like
69
Πόντοι
0
Σήμερα τι παίζει πρωί για καλό τσιμπούκι?

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Σήμερα τι παίζει πρωί για καλό τσιμπούκι?
Για να μη σε κουράζω με ονόματα...
Άγκυρας - Ιάσωνος 1-2 - Διδύμου -
"ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΛΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ"...
Πάνω από το μέσο όρο όλες!!!!
Καταλαβαίνουν ότι δεν θέλει να τις γαμησει κανένας. Ξέρουν τη θέση τους. Και ρουφάνε δίχως αύριο...
Τώρα Φυλής (εκτός Φιλιππίδου που ρουφάνε)
και υπόλοιπο Μετάξι, συν τις αλλαγές των κοριτσιών, από οίκο σε οίκο, είναι Ζάρια!!!

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
5.550
Πόντοι
7.195
Καλημέρα! Καλή χρονιά για την νεα χρονιά που είναι προ των θυρών!
Καταλαβαίνουν ότι δεν θέλει να τις γαμησει κανένας. Ξέρουν τη θέση τους. Και ρουφάνε δίχως αύριο...
και υπόλοιπο Μετάξι, συν τις αλλαγές των κοριτσιών, από οίκο σε οίκο, είναι Ζάρια!!!
Ζάρια είναι όνομα ή ?

grigorhss2

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2023
Like
14
Πόντοι
0
γιατι δεν θελει κανενας να τις γαμησει μυστη??

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom