Νέα

Τσιμπουκάρες 2025

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BEST BLOW 2026

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

λιωστης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2019
Κριτικές
11
Like
441
Πόντοι
290
Στο σήμερα δηλαδή κάποια που να μην είναι άνω των 50 και να μην είναι και χοντρή, ποια κάνει ένα καλό τσιμπούκι και με αεχιδογλειψιμο

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Στο σήμερα δηλαδή κάποια που να μην είναι άνω των 50 και να μην είναι και χοντρή, ποια κάνει ένα καλό τσιμπούκι και με αεχιδογλειψιμο
Κάτω από 50 και με πραγματικη νεανική φρεσκάδα, χωρίς κιλά είναι η Άννα στην ΧΩΜΑΤΙΑΝΟΥ. Για τα αρχιδια τωρα...ότι πληρώσεις παιρνεις. Δεν εννοώ έξτρα. Πήγαινε σερί 4-5 φορές να σε μάθει και μετά την 6η πες της ξηγησου. Δεν αφήνεται να χάσει εύκολα πελάτες.... Μαλλον θα ξηγηθεί...

livaja

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2019
Κριτικές
26
Like
857
Πόντοι
990
Ευχαριστώ απο τα βαθη της καρδιας μου τον τυπο που εφτιαξε αυτο το νημα.. δεν εχω να προσθεσω κατι δυστυχως γιατι εχω αποσυρθει εδω και καιρο απο τον χωρο των μπουρδελων και ψαχνομαι για τσιμπουκαρες σε βιζιτες κτλ. Που κ που σπανιως πλεον,επισκεπτομαι μονο πωλινα στο καλυμνου γιατι ηταν τοπ . Διαβαζοντας ομως τα σχολια σκοπευω να επισκεπτω αμεσα αναστασια στο αγκυρας και κλεοπατρα στο ιασονος.. θυμαμαι πριν καμια 5ετια ή 6 ετια μια λιζα ξανθια νταρντανα στο διδυμου 18 μετεπειτα πηγε κων/λεως στο 128 γις λιγο και μετα δυστυχως εξαφανιστηκε..τρελο mouth fuck μεχρι δακρυων εκανε παπαδες.. καλα να περνατε αδερφια !

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Ρε σεις, πείτε μου για Σόνια Φώκαιας (?).
Την έχω αναφέρει γιατί η φήμη της προηγείται της εμπειρίας μου.
Τριγυρνάει στο πρόστυχο μυαλό μου τελευταια. Την είδα μια φορά εκεί, μου λέει - Αφού είσαι ψωλαρας, μόνο πίπα - Οπα, λέω εδώ είμαστε...
Αλλά μου τα έτρωγαν/τρώνε άλλες τόσο καιρο.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Ρε σεις, θα μου πει κάποιος/κάτι για την Σόνια, Φώκαιας 13???
Αν υποψιάζομαι σωστά...
Υποψιάζομαι ότι η Σονια έχει κόψει πολλές φορές ξύλα με τσεκούρι..
Και ότι θα μπορεί να λύσει κόμπο πλαστικής σακούλας με τα δόντια της...
Υποψιάζομαι ότι θα κάνει Τσιμπουκαρες!
Μάλλον λείπει τίποτα διακοπές, δεν την βλέπω στις ενημερώσεις τελευταία.
Θα αναμένω...

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Ποιος μύστης ψηνεται να παμε αυριο στην Κωνσταντινα την αγρινιωτισσα να μας τσιμπουκωσει?
Για τρίο θα πρέπει να μας κάνουν scodo, θα χρειαστούμε καμμία ώρα..
Πάντως με αυτά που γράφετε για την τύπισσα, μου έχετε κινησει το ενδιαφέρον...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δοκιμαστηκε κλεοπατρα ,πολυ βιαστικη ,και αγαρμπη πιπα βαζει δοντι,απορριπτεται.
Πολύ βιαστική, τι εννοείς; Την πηδήξεις κιόλας?

• Like
Αντιδράσεις: jimis

jimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
1.068
Πόντοι
201
Για τρίο θα πρέπει να μας κάνουν scodo, θα χρειαστούμε καμμία ώρα..
Πάντως με αυτά που γράφετε για την τύπισσα, μου έχετε κινησει το ενδιαφέρον...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πολύ βιαστική, τι εννοείς; Την πηδήξεις κιόλας?
Στο 8 λεπτό έφυγε,δεν ειμαι 25 να χύνω ετσι

Μασέρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2025
Like
1.402
Πόντοι
201
-Κάποιων πονάνε τα γόνατα, κάποιοι γουστάρουν μόνο Τσιμπούκια.-
Αποφάσισα να ανοίξω αυτό το thread, για ανταλλαγή εμπειριών, πληροφοριών και φαντασιώσεων.
Για να διευκολύνω την συζήτηση παραθέτω μια πρόχειρη λίστα μου με εντυπώσεις, με τυχαία σειρά...

Τζέσικα Πιπαρες, ωραία, αισθησιακή, δεν τον καταπίνει ολο, δεν δέχεται να της πεις κάνε αυτό, δεν το κάνει. ο.χ. Δάγκωσε τον! Θα μπορούσε, με εμένα όχι όμως.

Μπεκι (Γκάνα), ωραία πίπα, βαθειά, χωρίς πολύ χέρι αν γουστάρεις , σχεδόν deepthroat (την έβαλα να το δοκιμάσει μια φορά, της υποσχέθηκα ότι θα κάτσω ακόμα 10λ.)Όσο πληρώνεις ρουφάει τίμια και εργατικά το κορίτσι μας.

Σύλβια Φ69 ορ.(?)
Το παράδοξο με την Σύλβια είναι,ότι ενώ κάνει deepthroat, βγάζει τόσα πολλά σκαλιά που δεν το νιώθεις. Πρέπει να κοιτάξεις στον καθρέπτη για να το πιστέψεις..Φακίρης κανονικός...

Αναστασία Άγκυρας.
Μπετατζης κανονικος. Όσο θέλεις, όπως θέλεις, για όσο θέλεις.
Στα συν, γελώντας μπαίνει στο δωμάτιο, γελώντας φεύγει.

Ζωή, Ιάσωνος 30(?)
Δεύτερος μπετατζης, ξειγετε καλά, με προφυλαξη παντα. Μια φορά, δε, μου έσπασε μια φλέβα στο πέος, όλος μωβ μιλάμε. Εγώ φταίω όμως, της έλεγα βάρα μπάτσες βάρα μπάτσες, πάρτα μαλακά. Το κάλυψα με την γυναίκα τεσπά, όλα καλά.

Βερόνικα, Διδύμου, πολύ καλή επαγγελματίας. Για εμένα απλά οκ.Καλη!

Αννούλα Χωματιανου
Με έκανε να χύσω δύο φορές σε ένα μισάωρο, μόνο πίπα πάντα και χυσια στόμα εννοείται. Κάνει και τέτοιες εξαιρέσεις. Όλες κάνουν...-Δεν κάνει τέρατα, ρουφάει καλά όμως. Στα μιων, σου κάνει σημάδια με τα δόντια στο πουτσο κεφάλι, άθελα πιστεύω.Της έστελνα Fotos και της έλεγα ρε Άννα, πρόσεχε λίγο, παίζει γυναίκα και γελάτε η χαζή...

Κλεοπατρα Ιάσωνος 1(?)
ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΡΕΣ, και τρελαινεται με πουτσοσφαλιάρες και τέτοια.

Μαργαρίτα Ιάσωνος 1(?)
Τσιμπούκι χωρίς χέρι καθόλου, μου ρουφαγε το κεφάλι συνέχεια, έχυσα χωρίς να θέλω, και έμεινα με το δεύτερο δεκαδικό στην τσέπη.

Αυτά Παίδες. Γράψτε εμπειρίες, εντυπώσεις κ.α. Αν πονάνε τα γόνατα είτε γουστάρετε μόνο Τσιμπουκαρες...

Μας καύλωσες και μόνο με τις περιγραφές!! Ωραίος.

Jim242424

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2022
Like
20
Πόντοι
0
η Κωνσταντινα σου κανει επιθεση στον πουτσο με το που μπαινει στο δωματιο,και σε τελειωνει μεσα σε 2-3 λεπτα(εγω δυσκολα μ[πορω να κρατηθω περισσοτερο)
Βεργας πόσο;και τι ώρες είναι;καλησπερα

• Like
Αντιδράσεις: Konig2
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Πέρασα από Κλεοπάτρα. Μου έκανε παράπονα, και καλά. Την πρόδιδε το χαμόγελο της όμως...
Διάβασαν, λέει, την κριτική και έχουν μαζευτεί όλοι και της ζητάνε μόνο τσιμπούκια και κόλπα, και δεν θα μείνει δόντι...
Γυναίκες! Πραγματικά δεν ξέρουν τι θέλουν..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom