You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσιμπουκάρες 2025
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 264080
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 156
- Εμφανίσεις 36K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 264080
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 22
- Like
- 8.656
- Πόντοι
- 2.046
Κάτω από 50 και με πραγματικη νεανική φρεσκάδα, χωρίς κιλά είναι η Άννα στην ΧΩΜΑΤΙΑΝΟΥ. Για τα αρχιδια τωρα...ότι πληρώσεις παιρνεις. Δεν εννοώ έξτρα. Πήγαινε σερί 4-5 φορές να σε μάθει και μετά την 6η πες της ξηγησου. Δεν αφήνεται να χάσει εύκολα πελάτες.... Μαλλον θα ξηγηθεί...Στο σήμερα δηλαδή κάποια που να μην είναι άνω των 50 και να μην είναι και χοντρή, ποια κάνει ένα καλό τσιμπούκι και με αεχιδογλειψιμο
Διαγραμμένο μέλος 264080
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 22
- Like
- 8.656
- Πόντοι
- 2.046
Για ρίξτε καμμία ψήφο!!!
livaja
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 26
- Like
- 857
- Πόντοι
- 990
Ευχαριστώ απο τα βαθη της καρδιας μου τον τυπο που εφτιαξε αυτο το νημα.. δεν εχω να προσθεσω κατι δυστυχως γιατι εχω αποσυρθει εδω και καιρο απο τον χωρο των μπουρδελων και ψαχνομαι για τσιμπουκαρες σε βιζιτες κτλ. Που κ που σπανιως πλεον,επισκεπτομαι μονο πωλινα στο καλυμνου γιατι ηταν τοπ . Διαβαζοντας ομως τα σχολια σκοπευω να επισκεπτω αμεσα αναστασια στο αγκυρας και κλεοπατρα στο ιασονος.. θυμαμαι πριν καμια 5ετια ή 6 ετια μια λιζα ξανθια νταρντανα στο διδυμου 18 μετεπειτα πηγε κων/λεως στο 128 γις λιγο και μετα δυστυχως εξαφανιστηκε..τρελο mouth fuck μεχρι δακρυων εκανε παπαδες.. καλα να περνατε αδερφια !
Διαγραμμένο μέλος 264080
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 22
- Like
- 8.656
- Πόντοι
- 2.046
Ρε σεις, πείτε μου για Σόνια Φώκαιας (?).
Την έχω αναφέρει γιατί η φήμη της προηγείται της εμπειρίας μου.
Τριγυρνάει στο πρόστυχο μυαλό μου τελευταια. Την είδα μια φορά εκεί, μου λέει - Αφού είσαι ψωλαρας, μόνο πίπα - Οπα, λέω εδώ είμαστε...
Αλλά μου τα έτρωγαν/τρώνε άλλες τόσο καιρο.
Την έχω αναφέρει γιατί η φήμη της προηγείται της εμπειρίας μου.
Τριγυρνάει στο πρόστυχο μυαλό μου τελευταια. Την είδα μια φορά εκεί, μου λέει - Αφού είσαι ψωλαρας, μόνο πίπα - Οπα, λέω εδώ είμαστε...
Αλλά μου τα έτρωγαν/τρώνε άλλες τόσο καιρο.
Διαγραμμένο μέλος 264080
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 22
- Like
- 8.656
- Πόντοι
- 2.046
Ρε σεις, θα μου πει κάποιος/κάτι για την Σόνια, Φώκαιας 13???
Αν υποψιάζομαι σωστά...
Υποψιάζομαι ότι η Σονια έχει κόψει πολλές φορές ξύλα με τσεκούρι..
Και ότι θα μπορεί να λύσει κόμπο πλαστικής σακούλας με τα δόντια της...
Υποψιάζομαι ότι θα κάνει Τσιμπουκαρες!
Μάλλον λείπει τίποτα διακοπές, δεν την βλέπω στις ενημερώσεις τελευταία.
Θα αναμένω...
Αν υποψιάζομαι σωστά...
Υποψιάζομαι ότι η Σονια έχει κόψει πολλές φορές ξύλα με τσεκούρι..
Και ότι θα μπορεί να λύσει κόμπο πλαστικής σακούλας με τα δόντια της...
Υποψιάζομαι ότι θα κάνει Τσιμπουκαρες!
Μάλλον λείπει τίποτα διακοπές, δεν την βλέπω στις ενημερώσεις τελευταία.
Θα αναμένω...
Διαγραμμένο μέλος 264080
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 22
- Like
- 8.656
- Πόντοι
- 2.046
Για τρίο θα πρέπει να μας κάνουν scodo, θα χρειαστούμε καμμία ώρα..Ποιος μύστης ψηνεται να παμε αυριο στην Κωνσταντινα την αγρινιωτισσα να μας τσιμπουκωσει?
Πάντως με αυτά που γράφετε για την τύπισσα, μου έχετε κινησει το ενδιαφέρον...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πολύ βιαστική, τι εννοείς; Την πηδήξεις κιόλας?Δοκιμαστηκε κλεοπατρα ,πολυ βιαστικη ,και αγαρμπη πιπα βαζει δοντι,απορριπτεται.
jean-Claud
Τρολάρχης
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 12.958
Μια Ελένη στο φυλής 104 που έλεγε ότι ήταν αιγυπτια αλλά ήταν αλβανη έκανε τοπ τσιμπουκι
Που να είναι άραγε αυτή?
Που να είναι άραγε αυτή?
Στο 8 λεπτό έφυγε,δεν ειμαι 25 να χύνω ετσιΓια τρίο θα πρέπει να μας κάνουν scodo, θα χρειαστούμε καμμία ώρα..
Πάντως με αυτά που γράφετε για την τύπισσα, μου έχετε κινησει το ενδιαφέρον...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πολύ βιαστική, τι εννοείς; Την πηδήξεις κιόλας?
Μασέρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2025
- Like
- 1.402
- Πόντοι
- 201
-Κάποιων πονάνε τα γόνατα, κάποιοι γουστάρουν μόνο Τσιμπούκια.-
Αποφάσισα να ανοίξω αυτό το thread, για ανταλλαγή εμπειριών, πληροφοριών και φαντασιώσεων.
Για να διευκολύνω την συζήτηση παραθέτω μια πρόχειρη λίστα μου με εντυπώσεις, με τυχαία σειρά...
Τζέσικα Πιπαρες, ωραία, αισθησιακή, δεν τον καταπίνει ολο, δεν δέχεται να της πεις κάνε αυτό, δεν το κάνει. ο.χ. Δάγκωσε τον! Θα μπορούσε, με εμένα όχι όμως.
Μπεκι (Γκάνα), ωραία πίπα, βαθειά, χωρίς πολύ χέρι αν γουστάρεις , σχεδόν deepthroat (την έβαλα να το δοκιμάσει μια φορά, της υποσχέθηκα ότι θα κάτσω ακόμα 10λ.)Όσο πληρώνεις ρουφάει τίμια και εργατικά το κορίτσι μας.
Σύλβια Φ69 ορ.(?)
Το παράδοξο με την Σύλβια είναι,ότι ενώ κάνει deepthroat, βγάζει τόσα πολλά σκαλιά που δεν το νιώθεις. Πρέπει να κοιτάξεις στον καθρέπτη για να το πιστέψεις..Φακίρης κανονικός...
Αναστασία Άγκυρας.
Μπετατζης κανονικος. Όσο θέλεις, όπως θέλεις, για όσο θέλεις.
Στα συν, γελώντας μπαίνει στο δωμάτιο, γελώντας φεύγει.
Ζωή, Ιάσωνος 30(?)
Δεύτερος μπετατζης, ξειγετε καλά, με προφυλαξη παντα. Μια φορά, δε, μου έσπασε μια φλέβα στο πέος, όλος μωβ μιλάμε. Εγώ φταίω όμως, της έλεγα βάρα μπάτσες βάρα μπάτσες, πάρτα μαλακά. Το κάλυψα με την γυναίκα τεσπά, όλα καλά.
Βερόνικα, Διδύμου, πολύ καλή επαγγελματίας. Για εμένα απλά οκ.Καλη!
Αννούλα Χωματιανου
Με έκανε να χύσω δύο φορές σε ένα μισάωρο, μόνο πίπα πάντα και χυσια στόμα εννοείται. Κάνει και τέτοιες εξαιρέσεις. Όλες κάνουν...-Δεν κάνει τέρατα, ρουφάει καλά όμως. Στα μιων, σου κάνει σημάδια με τα δόντια στο πουτσο κεφάλι, άθελα πιστεύω.Της έστελνα Fotos και της έλεγα ρε Άννα, πρόσεχε λίγο, παίζει γυναίκα και γελάτε η χαζή...
Κλεοπατρα Ιάσωνος 1(?)
ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΡΕΣ, και τρελαινεται με πουτσοσφαλιάρες και τέτοια.
Μαργαρίτα Ιάσωνος 1(?)
Τσιμπούκι χωρίς χέρι καθόλου, μου ρουφαγε το κεφάλι συνέχεια, έχυσα χωρίς να θέλω, και έμεινα με το δεύτερο δεκαδικό στην τσέπη.
Αυτά Παίδες. Γράψτε εμπειρίες, εντυπώσεις κ.α. Αν πονάνε τα γόνατα είτε γουστάρετε μόνο Τσιμπουκαρες...
Μας καύλωσες και μόνο με τις περιγραφές!! Ωραίος.
Πού βρίσκεται η αγρινιωτισσα ιερόδουληΣτο 8 λεπτό έφυγε,δεν ειμαι 25 να χύνω ετσι
Διαγραμμένο μέλος 264080
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 22
- Like
- 8.656
- Πόντοι
- 2.046
Οεοοο;Πού βρίσκεται η αγρινιωτισσα ιερόδουλη
Βεργας πόσο;και τι ώρες είναι;καλησπεραη Κωνσταντινα σου κανει επιθεση στον πουτσο με το που μπαινει στο δωματιο,και σε τελειωνει μεσα σε 2-3 λεπτα(εγω δυσκολα μ[πορω να κρατηθω περισσοτερο)
Petros dixos telos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 595
- Πόντοι
- 301
Βεργας 7 πρώτη βάρδιαΒεργας πόσο;και τι ώρες είναι;καλησπερα
Διαγραμμένο μέλος 264080
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 22
- Like
- 8.656
- Πόντοι
- 2.046
Πέρασα από Κλεοπάτρα. Μου έκανε παράπονα, και καλά. Την πρόδιδε το χαμόγελο της όμως...
Διάβασαν, λέει, την κριτική και έχουν μαζευτεί όλοι και της ζητάνε μόνο τσιμπούκια και κόλπα, και δεν θα μείνει δόντι...
Γυναίκες! Πραγματικά δεν ξέρουν τι θέλουν..
Διάβασαν, λέει, την κριτική και έχουν μαζευτεί όλοι και της ζητάνε μόνο τσιμπούκια και κόλπα, και δεν θα μείνει δόντι...
Γυναίκες! Πραγματικά δεν ξέρουν τι θέλουν..
Διαγραμμένο μέλος 264080
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 22
- Like
- 8.656
- Πόντοι
- 2.046
Ξέρεις ώρα..πάνω κάτω...;
Ώρα;Βεργας 7 πρώτη βάρδια