Νέα

Τσιμπουκάρες 2025

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BEST BLOW 2026

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
Πλην πωλινας που την ξερω ποια απο αυτες κανει deepthroat ή mouthfuck?
πήγαινε Μπέλα και "φτιαχτην" λίγο άναψέ την, θα σου κανει τσιμπούκι βαθύ αργο, με πολύ καλές εναλλαγές. η Αννούλα από Μ Αλεξάνδρου κάνει ακριβώς ότι και η Πωλίνα στο τσιμπούκι, μίλα γλυκά στη Ράνια και θα στο ανταποδώσει με πολύ βαθύ λαρύγγωμα, αν είσαι λίγο ωραίος πήγαινε Κωνσταντίνα στο Βέργας να σε δει σαν κοντοσούβλι να σου πέσει πάνω να σε φαει

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Πλην πωλινας που την ξερω ποια απο αυτες κανει deepthroat ή mouthfuck?
Ανάλογα τα μεγέθη φίλε...
Γύρω από τα 20 καμμια φαντάζομαι...
Για να κάνει mouthfuck πρέπει να κάνει εύκολο deep...Δεν τις συμφέρει ανατομικά να χτυπάς κάπου, αλλά να ανεβαιβοκατεβαίνει λαιμό!!!
Κατερίνα Πόλων, ίσως...
Σύλβια Φυλής (?) ίσως...

Μια τέτοια που βρήκα, όχι επαγγελματία φυσικά, την παντρεύτηκα κιόλας μάγκες!

livaja

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2019
Κριτικές
26
Like
857
Πόντοι
990
Χαχαχαχα εχω παει πολλες φορες στην κων/να στο παρελθον και ειναι ετσι οπως το εγραψες αδερφε.. αν εισαι εμφανισιμος βλεπει την πουτσα η χοντρουλα σαν λουκανικο . Απο αυτα που ειπες θα δικιμαστει ρανια κ αννουλα.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
πήγαινε Μπέλα και "φτιαχτην" λίγο άναψέ την, θα σου κανει τσιμπούκι βαθύ αργο, με πολύ καλές εναλλαγές. η Αννούλα από Μ Αλεξάνδρου κάνει ακριβώς ότι και η Πωλίνα στο τσιμπούκι, μίλα γλυκά στη Ράνια και θα στο ανταποδώσει με πολύ βαθύ λαρύγγωμα, αν είσαι λίγο ωραίος πήγαινε Κωνσταντίνα στο Βέργας να σε δει σαν κοντοσούβλι να σου πέσει πάνω να σε φαει
Σαν να λέμε, είμαι για έξοδα παλι:upsidedown:
Θα ξεκινήσω από Κωνσταντίνα...
Οι ικανότητες της εκφράστηκαν πανδημα νομίζω, από όλους.
Γουστάρει κοιλιακούς και έτσι; Σε φάση -ψιλοωραιος, πάλι καλά, τυχερή είμαι, πάει καλά η δουλειά σήμερα...;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Χαχαχαχα εχω παει πολλες φορες στην κων/να στο παρελθον και ειναι ετσι οπως το εγραψες αδερφε.. αν εισαι εμφανισιμος βλεπει την πουτσα η χοντρουλα σαν λουκανικο . Απο αυτα που ειπες θα δικιμαστει ρανια κ αννουλα.
Ζω στο σκοτάδι τόσο καιρό..

livaja

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2019
Κριτικές
26
Like
857
Πόντοι
990
Γουστάρει κοιλιακούς και έτσι; Σε φάση -ψιλοωραιος, πάλι καλά, τυχερή είμαι, πάει καλά η δουλειά σήμερα...;

Ναι! Βασικα λογικο ειναι..

livaja

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2019
Κριτικές
26
Like
857
Πόντοι
990

Αρκει να μην σε ενοχλησει το παχος της αδερφε. Δεν ειναι για ολους..

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435

όταν πήγα Κωνσταντίνα ένοιωσα κάτι από Σπαλιαρας, με περιεργάστηκε αρκετή ωρα και ήταν σαν την Ρόδη από το καφέ της Χαράς που φώναζε του Φατσέα "αρραβωνιαρη μου εσύ" :2funny: Και σεξ κάνει πολύ καλό ή Κωνσταντίνα, αν έχανε κάποια κιλά θα τανε πολύ καλή, δε λέω να αδυνατίσει, σχεδόν "πρέπει" να ναι χοντρή της πάει!

livaja

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2019
Κριτικές
26
Like
857
Πόντοι
990
Μολις διαβασα για ρανια κ καταλαβα οτι γινεται λαικο προσκυνημα εκει..μαλλον θα παω για αννουλα και περιμρνω ποτε θα βολεψει να επισκεπτω μαρινα στο κων/λεως

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
όταν πήγα Κωνσταντίνα ένοιωσα κάτι από Σπαλιαρας, με περιεργάστηκε αρκετή ωρα και ήταν σαν την Ρόδη από το καφέ της Χαράς που φώναζε του Φατσέα "αρραβωνιαρη μου εσύ" :2funny: Και σεξ κάνει πολύ καλό ή Κωνσταντίνα, αν έχανε κάποια κιλά θα τανε πολύ καλή, δε λέω να αδυνατίσει, σχεδόν "πρέπει" να ναι χοντρή της πάει!
Ωραία φάση! Οι περισσότερες, κάτι Πριγκιπεσσες, δεν στο δίνουν αυτό...
Το respect, -Αφού έχω κορμί παρόλη την ηλικία, ωραία Λούτσα, μεγεθος, και θα πληρωθείς και από πανω- δείξε το μου μωρη...Δώσε το μου...Άσε το να εκφραστει...Χωρίς λόγια!! Με τα μάτια...

Για πάχος (tricky subject).
Κατηγοριοποιω τους ανθρώπους σε αυτούς που είτε γεννήθηκαν χοντροι είτε ασθαινουν από Θυρεοειδη κ.τ.λ., που είναι για εμένα σεβαστο, και αυτούς που πήραν κιλά καθαρά από φαγητό, που έιναι φαουλ. Εννοωντας, ότι είναι μια κατάσταση αναστρέψιμη κάι ...απλά κάντο!!!

livaja

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2019
Κριτικές
26
Like
857
Πόντοι
990
Εκεινη η hoover η λιζα απο φωκσιας και φιλιππιδου που καταπινε σπαθια τι απεγινε ρε μαγκες?

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
Ωραία φάση! Οι περισσότερες, κάτι Πριγκιπεσσες, δεν στο δίνουν αυτό...
Το respect, -Αφού έχω κορμί παρόλη την ηλικία, ωραία Λούτσα, μεγεθος, και θα πληρωθείς και από πανω- δείξε το μου μωρη...Δώσε το μου...Άσε το να εκφραστει...Χωρίς λόγια!! Με τα μάτια...

Για πάχος (tricky subject).
Κατηγοριοποιω τους ανθρώπους σε αυτούς που είτε γεννήθηκαν χοντροι είτε ασθαινουν από Θυρεοειδη κ.τ.λ., που είναι για εμένα σεβαστο, και αυτούς που πήραν κιλά καθαρά από φαγητό, που έιναι φαουλ. Εννοωντας, ότι είναι μια κατάσταση αναστρέψιμη κάι ...απλά κάντο!!!
είναι θέμα οι πριγκίπισσες, δεν είναι για θνητούς, έχουν δικούς τους νομους,.Αν έχεις καλό γονίδιο, και είσαι τίποτα ψυχακιας και ασχολείσαι με τίποτα μαλακίες γυμναστικές και τέτοια,είσαι έως και 16 χρόνια κάτω βιολογικά από την κανονική σου ηλικία αν κάνεις βιομετρικά. Έκανε ένας φίλος μου και τον κοιτούσαν οι γιατροί σαν μαλάκες. Αλλά, όταν λέμε ψυχακι μιλάμε ψυχακι.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
είναι θέμα οι πριγκίπισσες, δεν είναι για θνητούς, έχουν δικούς τους νομους,.Αν έχεις καλό γονίδιο, και είσαι τίποτα ψυχακιας και ασχολείσαι με τίποτα μαλακίες γυμναστικές και τέτοια,είσαι έως και 16 χρόνια κάτω βιολογικά από την κανονική σου ηλικία αν κάνεις βιομετρικά. Έκανε ένας φίλος μου και τον κοιτούσαν οι γιατροί σαν μαλάκες. Αλλά, όταν λέμε ψυχακι μιλάμε ψυχακι.
Indeed!!!
Όλα για την Τεστοστερόνη γίνονται!!!
Γι αυτό τον λογο ξεκίνησα και για πρώτη φορά μου στα 47 μου τα bou, προπερσυ.
Για αυτόν και για να βελτιώσω την σεξ/κη σχέση με τη γυναίκα, να αυξήσω την συχνότητα.
Δύο στα δύο!!!!

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Εκεινη η hoover η λιζα απο φωκσιας και φιλιππιδου που καταπινε σπαθια τι απεγινε ρε μαγκες?
Πάρτα Λίζα???"
Δεν έχω ιδέα, όντας ψάρι, όπως καταλαβαίνω ακόμα να στον "χώρο...:headbang:

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Μετριο προς καλο. Σιγουρα πσιζει ρολο οτι πηγα και πρωτη φορα.. κανει και τετοια το κοριτσι???
Εννοείται! Μην αργήσεις να πας, θα σε θυμηθεί και θα καυλώσει!..θα σου πει μετα να πας πρωί, πρώτος στις 10, που είναι καθαρή και με ενέργεια! Και έτσι είναι! Ξηγησου φίλε, αν γουστάρει λίγο δεν έχει καθόλου συστολές!!!!

livaja

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2019
Κριτικές
26
Like
857
Πόντοι
990
Η λιζα μπανανα ρε συ. Την θυμαται κανεις? Λιγο τρελιαρα αδυνατο σωμα .. καταπινε την πουτσα κατευθειαν μεχρι ριζα

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Λοιπόν Μάγκες!
Επειδή είμαστε οι "μυημένοι" εδώ.. Κανόνισα με Κλεοπάτρα (Ι1) (θα περιμένω τηλ για το πότε)
Να κάνουμε Κουαρτέτο πιπας με Βαλέρια (αυτή κουράζεται εύκολα μου είπε η Κλεο:upsidedown: + Μαρίνα από κάτω. Στην αλλαγή βάρδιας όλα αυτά, για να βολεψει.
Κανόνισα επίσης, ότι θα ξεκινήσουμε και οι 4 και κάθε 10min θα φεύγει και μια.
Το τελευταίο 10λεπτο θα μείνω με την "πρωταθλήτρια"...

30€+20€+10€!

Μετά πολύ φοβάμαι ότι θα σπάσω για λίγο καιρό από την συγκεκριμένη ρυπαρη γειτονιά. Θα τις αφήσω με την ανάμνηση του Αγώνα!!!
Αν όντως μου το κανονίσει αυτό, η Κριτική της συνάντησης θα γίνει αναπαρστη!!!!

Eros82

Ανώτατος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Κριτικές
63
Like
20.334
Πόντοι
13.636
Μάγκες δεν έχω εμπειρίες με στούντιο μόνο γραφεία. Μου προτείνετε καμιά καλή κέντρο για πιπα διάρκειας;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom