Νέα

Τσιμπουκάρες 2025

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BEST BLOW 2026

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

Dilfaros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2024
Like
1.420
Πόντοι
206
Πέρασα από Κλεοπάτρα. Μου έκανε παράπονα, και καλά. Την πρόδιδε το χαμόγελο της όμως...
Διάβασαν, λέει, την κριτική και έχουν μαζευτεί όλοι και της ζητάνε μόνο τσιμπούκια και κόλπα, και δεν θα μείνει δόντι...
Γυναίκες! Πραγματικά δεν ξέρουν τι θέλουν..
Θα το ξετσαουλιάσετε το κορίτσι... :grin:

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Αθλητικό Τσιμπούκι:

Είναι το τσιμπούκι, που όταν στο κάνει ή εργαζόμενη ιδρώνει στο μέτωπο, στο πρόσωπο, ιδρώνει γενικά.
Έχεις δύο επιλογές. Είτε να της σκουπίζεις κάθε τόσο τον ιδρώτα απ' το προσωπο με μια πετσέτα είτε όχι.

Περίμενε έχει κι άλλο:

Α) όταν είναι καλοκαίρι ζητάς από την/τον τσα να αυξήσει την θερμοκρασία στο A/C. ("Κρυώνω"). Τον χειμώνα το ίδιο. Ανεβάζεις θερμοκρασία γενικά.

Β)Ενώ έχεις σκοπο να κάτσεις μισή ώρα π.χ., και εφοσων έχεις εμπειρία και ξέρεις ότι αντέχει και το έχει για μισάωρο τσιμπούκι, πληρωνεις διαδοχικά 20+20+20.
Αν πληρώσεις από την αρχή σε πηγαίνει λίγο ρελαντί. Αν πληρώσεις διαδοχικά, υπάρχουν τουλάχιστον τρεις στιγμές που μπορεί να τελειωσεις, οπότε ο Ρυθμός είναι υψηλότερος...

Ιδρώνει για το Ψωμί της,
κάνοντας Αθλητικό Τσιμπούκι.

Αυτά...

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
3.121
Πόντοι
446
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
+Κούλη Πίπα-

Η πίπα που γίνεται χωρίς καθόλου χέρια.
Την κατατάσσουμε στις Πίπες και όχι στα Τσιμπούκια.

Τρανταχτά παραδείγματα:
Μαργαρίτα Ιάσωνος(?), από άποψη..λειτουργεί πολύ καλά...
Μαρίνα Ιάσωνος (?) ,υποψιάζομαι υπάρχει κάποιο ορθοπεδικό θέμα...λειτουργεί και εδώ...
Σόνια Φωκ (?), "Καλά μωρέ, να εδώ, βαριέμαι"...
Μπεκι (Γκάνα) Φυλ (?) από άποψη..με τις χειλαρες της λειτουργεί μια χαρά...

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Προς κάθε Μερακλή Ενδιαφερόμενο:
Η Μαρίνα στο Ιάσωνος 1α, πρωινή βάρδια,
ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ!!!
Φάτε κάτι ελαφρύ χωρίς πολλά μπαχαρικά...
Χύνω στόμα, και άρχισε να μου μιλάει στο καπάκι.
Το Σπέρμα? της λεω
Πρωτεινη, μου απάντησε..

Αυτά Μάγκες!!!

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Οεοοο!
Δεν βλέπω ενδιαφέρον...
Θα το κλείσω το "μαγαζί" με το νέο έτος μου φαίνεται...

Μέχρι τότε..
Τσιμπουκοκαφριλες:::::

Α)
Έχετε ζητήσει απο γκόμενα η' και εκδιδόμενη να σας τον παίξει, να χρησιμοποιήσει το αδύναμο της χέρι γενικά στην πράξη;
Είναι κάτι που κάνω συνέχεια! Άλλη αίσθηση!
Διαφορετική...
Δοκιμάστε το!

Β)
ΤσιμπουκοDuo σε αλλαγή βάρδιας bou.
Αν τα μαγειρέψεις καλά τα πράγματα, και τις έχεις και τις δύο με τα πολιτικά τους...Σκέτη καύλα!
Εννοείται ότι ξεκουράζεις την κοπέλα που έχει σχολιάσει...
Αλλά αυτό το βλέμμα, του κουρασμένο,το πηγαίο, που σου λέει "τελείωνε να πάω σπιτάκι μου"
είναι όλα τα λεφτά...
Ρε σεις, γραφτε καμμία εμπειρια, Αργο σβ Υ ν ου Μ Ε...

livaja

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2019
Κριτικές
26
Like
857
Πόντοι
990
Δοκιμασα αναστασια απο αγκυρας. Καλο τρομπονι δεν λεω ,δεν τρελαθηκα , κυριως γιατι καποια φαση αρχισε να πλακωνει κοσμος και ηταν εμφανης η προσπαθεια της να με κανει να τελειωσω γρηγορα με ψευτικες κραυγες κτλ.. θα της δωσω και δευτερη ευκαιρια ομως . Οσο για κων/να απο βεργας 7 επιβεβαιωνω .. η κοπελα κανει αγριο τσιμπουκωμα με πολυ σαλιο( που με τρελαινει) πεφτει στον πουτσο με μανια. Το μονο θεμα ειναι οτι ειναι πανχοντρη , οποιος δεν εχει θεμα με αυτο ας παει για την πιπα . Καλες γιορτες με υγεια για ολους!

Alan Bradley

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2019
Κριτικές
12
Like
2.595
Πόντοι
731
Αθλητικό Τσιμπούκι:

Είναι το τσιμπούκι, που όταν στο κάνει ή εργαζόμενη ιδρώνει στο μέτωπο, στο πρόσωπο, ιδρώνει γενικά.
Έχεις δύο επιλογές. Είτε να της σκουπίζεις κάθε τόσο τον ιδρώτα απ' το προσωπο με μια πετσέτα είτε όχι.

Περίμενε έχει κι άλλο:

Α) όταν είναι καλοκαίρι ζητάς από την/τον τσα να αυξήσει την θερμοκρασία στο A/C. ("Κρυώνω"). Τον χειμώνα το ίδιο. Ανεβάζεις θερμοκρασία γενικά.

Β)Ενώ έχεις σκοπο να κάτσεις μισή ώρα π.χ., και εφοσων έχεις εμπειρία και ξέρεις ότι αντέχει και το έχει για μισάωρο τσιμπούκι, πληρωνεις διαδοχικά 20+20+20.
Αν πληρώσεις από την αρχή σε πηγαίνει λίγο ρελαντί. Αν πληρώσεις διαδοχικά, υπάρχουν τουλάχιστον τρεις στιγμές που μπορεί να τελειωσεις, οπότε ο Ρυθμός είναι υψηλότερος...

Ιδρώνει για το Ψωμί της,

Αυτά...

Συνημμένα

• giphy (123).gif
    giphy (123).gif
    2,4 MB · Εμφανίσεις: 13
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Δοκιμασα αναστασια απο αγκυρας. Καλο τρομπονι δεν λεω ,δεν τρελαθηκα , κυριως γιατι καποια φαση αρχισε να πλακωνει κοσμος και ηταν εμφανης η προσπαθεια της να με κανει να τελειωσω γρηγορα με ψευτικες κραυγες κτλ.. θα της δωσω και δευτερη ευκαιρια ομως . Οσο για κων/να απο βεργας 7 επιβεβαιωνω .. η κοπελα κανει αγριο τσιμπουκωμα με πολυ σαλιο( που με τρελαινει) πεφτει στον πουτσο με μανια. Το μονο θεμα ειναι οτι ειναι πανχοντρη , οποιος δεν εχει θεμ;;;α με αυτο ας παει για την πιπα . Καλες γιορτες με υγεια για ολους!
Δέχεται, λες, με κάτι έξτρα, να βάλει κανένα ρούχο πάνω της;;; Λέω τώρα...Η' πληρη συσκοτηση;;;;
Νομίζω θα την επισκεφτώ για επίδειξη επιδεξιότητας... και θα της πω ότι την λέτε Τσιμπουκλου!!!!:2funny:

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Δοκιμασα αναστασια απο αγκυρας. Καλο τρομπονι δεν λεω ,δεν τρελαθηκα , κυριως γιατι καποια φαση αρχισε να πλακωνει κοσμος και ηταν εμφανης η προσπαθεια της να με κανει να τελειωσω γρηγορα με ψευτικες κραυγες κτλ.. θα της δωσω και δευτερη ευκαιρια ομως . Οσο για κων/να απο βεργας 7 επιβεβαιωνω .. η κοπελα κανει αγριο τσιμπουκωμα με πολυ σαλιο( που με τρελαινει) πεφτει στον πουτσο με μανια. Το μονο θεμα ειναι οτι ειναι πανχοντρη , οποιος δεν εχει θεμα με αυτο ας παει για την πιπα . Καλες γιορτες με υγεια για ολους!
Το Τρομπόνι, καλό προς μέτριο...
Αλλά, είναι χαρωπή, ένα.
Δύο.Απο τις ελάχιστες που μπορείς να την αρπάξεις από τα μαλλιά, να τη βάλεις με βία να κάτσει στα γόνατα, να χύσεις μάπα τελείως χύμα, "Πάρτα μωρη ΣκατοΚαργιολα", και να σου φωνάζει "θέλω χυσια, θέλω χυσια". Πραγματικά γουστάρει...
Καύλα!!! Εν τω μεταξύ, έχω να πάω μήνες. Πέρασα μετά τις διακοπές της και είχε φάει τον απακό 2 βδομάδες, είχε παχύνει σαν παιδί στην κατασκήνωση Αν πάω θα μου την πει.."Που είσαι Κοπρόσκυλο"? Έχει πολύ γέλιο η τύπισσα... Της έλεγα κάθε φορά, σε απάτησα με την γυναίκα μου, και στραβωνε στα αλήθεια ..

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
Ιζαμπέλα Φιλιππίδου, Πωλίνα, Μπέλα Ρουμάνα, Αννούλα Μ. Αλεξάνδρου, Αλινα, Ιάσωνος το υποτακτικό πουτανακι τσο και λο, Μπεκυ και Beauty από Φυλής, Ντιάνα η bbw από Ιάσωνος, Κωνσταντίνα από Βέργας, Χριστίνα Φώκαιας.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046

livaja

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2019
Κριτικές
26
Like
857
Πόντοι
990
Χριστούγεννα Φώκαιας, στον όροφο? Η ξανθιά???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Χριστινα;
Το Τρομπόνι, καλό προς μέτριο...
Αλλά, είναι χαρωπή, ένα.
Δύο.Απο τις ελάχιστες που μπορείς να την αρπάξεις από τα μαλλιά, να τη βάλεις με βία να κάτσει στα γόνατα, να χύσεις μάπα τελείως χύμα, "Πάρτα μωρη ΣκατοΚαργιολα", και να σου φωνάζει "θέλω χυσια, θέλω χυσια". Πραγματικά γουστάρει...
Καύλα!!! Εν τω μεταξύ, έχω να πάω μήνες. Πέρασα μετά τις διακοπές της και είχε φάει τον απακό 2 βδομάδες, είχε παχύνει σαν παιδί στην κατασκήνωση Αν πάω θα μου την πει.."Που είσαι Κοπρόσκυλο"? Έχει πολύ γέλιο η τύπισσα... Της έλεγα κάθε φορά, σε απάτησα με την γυναίκα μου, και στραβωνε στα αλήθεια ..
Μετριο προς καλο. Σιγουρα πσιζει ρολο οτι πηγα και πρωτη φορα.. κανει και τετοια το κοριτσι???

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
Χριστούγεννα Φώκαιας, στον όροφο? Η ξανθιά???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Χριστινα;
Φώκαιας 17α η Βουλγάρα με τα πολλά ταττου με τα τσιμπουκοχειλα με το μαλλί βαμμένο ξανθό! Τον βεντουζωνει αγριως λέμε.
Αξίες αναφοράς είναι η Ράνια από Φυλής, είναι πολύ γλυκιά και αισθησιακή, το να την βλέπεις να τον παίρνει στο στόμα είναι όνειρο, και η άντε να γυρίσει πίσω...Μαρία Ουκρανή από Μ.Αλεξανδρου, της είχα πάρει τον αέρα και της γαμουσα το στόμα βαθιά, αισθησιακά, με mouth fuck και μετά και x3 να ταν το καυλι μου πάλι μέχρι τη μήτρα θα το έπαιρνε, αχ παλιό πουτανα, να ξανάρθει.

livaja

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2019
Κριτικές
26
Like
857
Πόντοι
990
Ιζαμπέλα Φιλιππίδου, Πωλίνα, Μπέλα Ρουμάνα, Αννούλα Μ. Αλεξάνδρου, Αλινα, Ιάσωνος το υποτακτικό πουτανακι τσο και λο, Μπεκυ και Beauty από Φυλής, Ντιάνα η bbw από Ιάσωνος, Κωνσταντίνα από Βέργας, Χριστίνα Φώκαιας.
Πλην πωλινας που την ξερω ποια απο αυτες κανει deepthroat ή mouthfuck?

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Αθλητικό Τσιμπούκι:

Περίμενε έχει κι άλλο:

Ιδρώνει για το Ψωμί της,

Αυτά...
Μάγκες, το είχα κάνει στην Τζέσικα αυτό! Με είχε ακόμα στο "λάστιχο" τότε.:sunglasses:
Της είχαν πάρει καταλάθος και τα χοντρά κόκκινα προφ.
Λέω, έτσι είστε?
Καλοκαίρι τώρα...
Για ανεβάσω λίγο θερμ λέω στην Τσα.
Φεύγοντας, άκουγα που έτρωγε αυτή την κατσαρά...δυστυχώς...:undecided-old:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom