Νέα

Τσιγγάνες σε πιάτσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fantasy24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 405
  • Εμφανίσεις 249K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
624
Πόντοι
246
πως θα γινει να γαμησουμε κανενα γυφτάκι?
τυπε στον πεζοδρομο της ζηνωνος κοντα στην ομονοια τελευταια ειχα πετυχει κατι γυφτογυφτισσες που επαιζε το ματι τους με τους περαστικους  :S

CAZODURO36

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
0
στη γεφυρα του σχιστου προς καβαλας δυο μικρες  η μια δινει κ κωλο γυρω στα 25 στα τριγυρω παιζουν και μαυρουλες

slk 55

Μέγας
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Κριτικές
32
Like
389
Πόντοι
4.195
Ακούγεται ότι στην Πάτρα έχει γύφτισες, δεν ξέρω αν ευσταθεί αλλά κυκλοφορεί η φήμη.
πηγαινε λιγο πιο κατω κ θα βρεις σιγουρα αμαλιαδα. 1φορα ενα καρπούζι δωρο δεύτερη φορα πεπόνι

Radovan

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Like
20
Πόντοι
1
κανενα τσιγγανακι ; που θα βρουμε ;

Jason86

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Κριτικές
9
Like
131
Πόντοι
1
Είδα στο γκάζι κα΄τι τσιγγανάκια όπλα..

Jason86

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Κριτικές
9
Like
131
Πόντοι
1
Είναι αυτές π σε πρήζουν μωρε για να σ πουν τη μοίρα π σ δίνουν λουλούδια και τέτοια..μερικά ήταν πολύ κλα και απορώ πως δεν τις εκμεταλλευονται.
Ναι λογικά θα ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ αν τις προσεγγισεις σωστά

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
198
Πόντοι
16
Και εγώ γουστάρω γυφτισες αλλά φοβάμαι να την πέσω .  Αν ξέρει κάποιος στάνταρ ας μας πει

Jason86

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Κριτικές
9
Like
131
Πόντοι
1
Και εγώ γουστάρω γυφτισες αλλά φοβάμαι να την πέσω .  Αν ξέρει κάποιος στάνταρ ας μας πει

ΠΡΟΣΟΧΗ μην μπερδεύεται τις γύφτισες με τις τσιγγάνες..
Ακρως καλύτερες οι τσιγγανες

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
659
Πόντοι
326
Ακούγεται ότι στην Πάτρα έχει γύφτισες, δεν ξέρω αν ευσταθεί αλλά κυκλοφορεί η φήμη.
τυπε πολύ γυφταριο εχει η κατω αχαια μια κωμοπολη 23 χιλιόμετρα από τη πατρα,περιπου το 50%ειναι γυφταριο.

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
659
Πόντοι
326
τυπε ακου αν τη πεσεις σε γυφτισα θα κοιτάξεις σε τι φαση είναι,π.χ αν τη δεις καλοντυμενη και να φαινεται ότι εχει χρημα μην τη πεσεις γιατι σιγουρα θα σου ερθουν 10 για ξυλο.απο την άλλη αν φαινεται τελιως μπατηρακι και είναι καλο μουνετο τοτε ορμα και πες της σου δινω τοσα για  :knockinb: κατά 80% δε θα σου πει όχι και ο λογος είναι ότι εκδηδεται εν γνωση του γυφτοσυζηγου της.οι γυφτοσυζυγοι δε γουσταρουν να δουλευουν και κανουν τους οικογενειακούς νταβαδες,στελνουν τα 5 παιδια τους για ζητιανιά η να πουλανε σκορδα παιρνουν το επιδομα πολυτεκνου και η γυφτισσα εκδίδεται για εξτρα εισοδημα.οποτε μην κολωσεις να τη πεσεις σε γυφτισσες που εχουν αναγκη το χρημα αλλα προσεξε γιατι μπορει να σου κλεψει μεχρι και το βρακι αν δεν παρεις χαμπαρι.

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
651
Πόντοι
81
καλησπερα και απο μενα παιδια και γω γουσταρω φουλ γυφτακια για φασεις αλλα θελει προσοχη..Ψαχτειτε μεσω Facebook και θα βρειτε τσιγγανες απο Αγια Βαρβαρα καλοντυμενες κουκλαρες που δεν τις καταλαβεινεις οτι ειναι τσιγγανες αλλα θα στο πουν δε ντρεποντε για τη καταγωγη τους και μετα ψαχτειτε σε περιοχες Μενιδι και γυρω αλλα εκει ειναι πιο β κατηγοριας και θελει περισσοτερο προσοχη..εμενα μου χουν κατσει και οι δυο φασεις στη πρωτη πηγαινα χαλαρα επερνα το γκομενακι και βγαιναμε εκει κοντα στη δευτερη περιπτωση πηγαινα και κοιταγα γυρω μου μη μου τη πεσουν και πηγαινα αρκετα μακτυα απ τη περιοχη της μη μας παρει κανα ματι..

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
651
Πόντοι
81
αν δεις οτι ειναι με τιποτα δικους της μη κανεις κουβεντα γιατι μπορει να μπλεξεις...
τις προαλλες ημουν Κορινθο και ειδα 2 γυφτισσες καμια 25ρια χρονων μελαχρινα αδυνατα μες τη καυλα ηθελα να την πεσω αλλα ειχαν μαζι τα μικρα τους και δε μου πηγαινε να κανω κινηση αλλιως παω και πιανω κουβεντα κ οτι γινει!

spankingz_abroad

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
15
Πόντοι
0
Μάγκες, οι γύφτισσες είναι κωλόφαρα...Μακριά... Θα μαζέψετε πολύ ρόπαλο... Όσο για τον Lefteris22: Μπράβο μαγκάκο...καλά ξηγηθηκες.... Απλά στάθηκες τυχερός και έπεσες στην περίπτωση...

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
776
Πόντοι
86
Γειά σας. Μου είπανε ότι έχει πιάτσα στην λεωφόρο έξω από το Μαρκόπουλο αλλά μου πέφτει μακριά να πάω εκεί. Ξέρει κανείς καμία άλλη πιάτσα ας πούμε πατήσσια και εκει γύρω η κάπου αλλού ακτός βέβαια από Ζεφυρια Μενίδια και τέτοιες περιοχές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom