Νέα

Τσιγγάνες σε πιάτσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fantasy24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 405
  • Εμφανίσεις 250K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.301
Πόντοι
216
Γειά σας. Μου είπανε ότι έχει πιάτσα στην λεωφόρο έξω από το Μαρκόπουλο αλλά μου πέφτει μακριά να πάω εκεί. Ξέρει κανείς καμία άλλη πιάτσα ας πούμε πατήσσια και εκει γύρω η κάπου αλλού ακτός βέβαια από Ζεφυρια Μενίδια και τέτοιες περιοχές.
για πες ωρες μιλας τυπε?

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.866
Πόντοι
13.515
Γειά σας. Μου είπανε ότι έχει πιάτσα στην λεωφόρο έξω από το Μαρκόπουλο αλλά μου πέφτει μακριά να πάω εκεί. Ξέρει κανείς καμία άλλη πιάτσα ας πούμε πατήσσια και εκει γύρω η κάπου αλλού ακτός βέβαια από Ζεφυρια Μενίδια και τέτοιες περιοχές.

Τύπε έχουν ρίσκο οι γύφτισσες.Γιατί απαξιώνεις μενίδι-ζεφύρι???Σκάνε μύτη και κέντρο τα γυφταριά αλλά συνήθως πρωινές ώρες.Τσέκαρε από τρίγωνο και γύρω δρόμους και όλο και κάτι θα βρεις.

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
776
Πόντοι
86
Τύπε έχουν ρίσκο οι γύφτισσες.Γιατί απαξιώνεις μενίδι-ζεφύρι???Σκάνε μύτη και κέντρο τα γυφταριά αλλά συνήθως πρωινές ώρες.Τσέκαρε από τρίγωνο και γύρω δρόμους και όλο και κάτι θα βρεις.

Που να μπλέξω τύπε με Ζεφύρι και εκεί γύρω να με περικυκλώσει κανείς να τρέχω μετά. Κάνουν καμία πιάτσα στο κέντρο;

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
269
Πόντοι
26
ενας χαζούλης ειχε βρει μια γυφτισσα παντρεμενη με πολλα παιδια και του ειχε πει 20 ευρω για να τη πηδηξει σε ένα βανακι εγκαταλελημενο το τι ακριβως εγινε δεν μπορεσα να δω γιατι κινδυνευε οποιος ηταν κοντα.απο ότι ειπανε οι υπολοιποι παει ο χαζούλης να τις δωσει το 20αρικο για να τη πηδηξει η γυφτισσα το παιρνει και φωναζε ότι προσπαθουσε να τη βιασει εντωμεταξι συννενοημενοι λογικα εμφανίζονται ο αντρας της και αλλοι δυο συνολικα 3 και αρχιζουν και τον κοπανάνε στο ξυλο και καπακι όπως εβλεπα από αποσταση ορμησαν πανω του άλλες 2 γυφτισσες μαζι με τους 3 αντρες μεχρι και κατι 10χρονα παιδια τον ταραξαν στις κλωτσιες,ο χαζούλης ειχε πανικοβληθεί τοσο που τα ειχε χασει του ειχαν σκισει τα ρουχα και εβγαζε αιμα από μυτη στομα.εφαγε πολύ ξυλο το παιδι.μακρια από αυτή τη σκατοφαρα

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
651
Πόντοι
81
φιλε μου περναω αρκετες φορες απο Μαρκοπουλου στους κεντρικους δρομους αλλα δεν εχω δει κατι

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.866
Πόντοι
13.515
Που να μπλέξω τύπε με Ζεφύρι και εκεί γύρω να με περικυκλώσει κανείς να τρέχω μετά. Κάνουν καμία πιάτσα στο κέντρο;

Μύστη τσέκαρε τα θρεντ για τις πουτανόπιατσες και θα βρεις χρήσιμες πληροφορίες.Τα έχουμε τεράστια ανάγκη τα ρομαντικά γυφταριά του κέντρου.Εγώ είχα πετύχει κάποτε ρομαντική έγγυος πρεζοτσιγγάνα η οποία έκανε ρομαντικό φουλ έξτρα γαμήσι με 10 ευρώ,ξούθου και αριστοτέλους γωνία.Για ακραίους φυσικά μύστες,αλλά και πολλές γύφτισσες έξω από τα ρομαντικά πορνοχοτέλια της ομόνοιας που κάνουν κανονικό πέσιμο.

poutanesgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
0
κάποτε Βερανζέρου και πέριξ έβρισκες φοβερά κομμάτια, τσιγγάνες πιτσιρίκες πανέμορφες. Τώρα πια δεν νομίζω να υπάρχει κάτι.

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.866
Πόντοι
13.515
κάποτε Βερανζέρου και πέριξ έβρισκες φοβερά κομμάτια, τσιγγάνες πιτσιρίκες πανέμορφες. Τώρα πια δεν νομίζω να υπάρχει κάτι.

Τύπε οι γύφτισσες είναι απρόβλεπτες,σκάνε απροειδοποίητα στην πιάτσα και δεν έχουν στάνταρ ώρες και σημεία.Ίσως ξανασκάσουν μύτη για ρομαντικές φάσεις όπως αυτή που είχα αναφέρει στην αριστοτέλους με την έγκυο πρεζογύφτισσα.

stereo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
20
Like
942
Πόντοι
6.120
ακόμα έχει αλλά πρέπει να της πετύχεις..

Γαμιαδών33

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
21
Πόντοι
6
...δεν υπάρχει πιάτσα στο Μαρκόπουλο...κάποτε πριν σίγουρα 8 χρόνια υπήρχε προς Μερέντα κοντά στους στάβλους προς το βουνό...και γινότανε αλισβερίσι με 2-3 από δαύτες..όμως εκεί δεν υπάρχει ούτε κολώνα της ΔΕΗ...τραγικά απόμερο και την ακους στερεοφωνικά μόλις σουρουπώνει...δεν περνάει ούτε κουνάβι...

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.866
Πόντοι
13.515
Επικίνδυνο μέρος το μαρκόπουλο τύπε  :think:,μου θύμισες την υπόθεση του εξαφανισμένου αθλητικού παράγοντα του μαρκόπουλου  :rockon: :rockon:

URL]]

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
776
Πόντοι
86
Έκανα πρόταση σε γυφτοπούλα στο μαναστηράκι που πουλάει λουλούδια και με έβρισε.

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
367
Πόντοι
1.520
Αν ξυπνήσει το Athens diva και προσλάβει  γυφτοπουλα με φούστα κλαρωτη και ντεφι θα ανεβάσει κατά πολύ το τζίρο του!

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
776
Πόντοι
86
Θέλει κανένας συναγωνιστής να πάμε μαζί να ψάξουμε για γυφτακια, να στείλει π.μ.

poutanesgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
0
συνεργάζομαι με εταιρεία στον Ασπρόπυργο και πηγαίνω τακτικά. Έχει ένα μαγαζί coffee time, απ΄πεναντι μια πλατεία . Εκεί συχνάζουν γίφτισσες. Πρόσφατα πήρα μια , 5 ευρώ η πίπα, καλή ήταν αλλά μου έσπασε τα νεύρα γιατί ζητούσε περισσότερα χρήματα.

giorgos002

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Like
12
Πόντοι
0
μην κάνετε αστεία ...με γύφτισσες νταλαβέρια.. ?? έγινε πριν απο κάποιους μήνες  στην περιοχή τις Καλαμάτας άνθρωπος και με λεφτά έμπορος τον βούτηξαν οι γύφτοι (με κάποια γύφτισσα νταλαβεριζοταν ) τον πλάκωσαν στο ξύλο και τον ξεβράκωσαν , τι μαλάκας ? μπουρδέλο ,studio ,υπάρχει..

stereo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
20
Like
942
Πόντοι
6.120
συνεργάζομαι με εταιρεία στον Ασπρόπυργο και πηγαίνω τακτικά. Έχει ένα μαγαζί coffee time, απ΄πεναντι μια πλατεία . Εκεί συχνάζουν γίφτισσες. Πρόσφατα πήρα μια , 5 ευρώ η πίπα, καλή ήταν αλλά μου έσπασε τα νεύρα γιατί ζητούσε περισσότερα χρήματα.
σε κλεβουν απο πανω μεχρι κατω και δεν παιρνειϛ χαμπαρι..

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.866
Πόντοι
13.515
Τώρα που καλοκαιριάζει τα γυφταριά σκάνε και στο Πέραμα και πάνε για μπάνιο στην πλαζ πίσω από τα φέρυ μποτ,ακριβώς κάτω από την ταμπέλα που γράφει ''ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΙ''  :happy: :happy: :heavymetalbig: :heavymetalbig:.Ρομαντικοί πορνιάρηδες παππούδες που παίρνουν κι αυτοί το μπάνιο τους στην ίδια πλαζ, σκάνε 5-10 ευρώ για είτε για στοματικό είτε για ακα γαμήσι άμα τους σηκώνεται ακόμα  :pipa1: :fuck2: :coolcondom: :coolcondom:.Πέρσι είχα πετύχει σιχαμένο γέρο να φορτώνει στο σαράβαλό του 2 γύφτισσες και να τις πηγαίνει βόλτα αφού προηγουμένως τις είχε παζαρέψει στα 20 γιούρο  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom