You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσιγγάνες σε πιάτσες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fantasy24
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 404
- Εμφανίσεις 238K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 131
- Like
- 10.516
- Πόντοι
- 9.115
ωραια παραλια τυπε ! Και πιο κατω εχει γεροντάκια Αλβανούς που παίζουν τάβλι![]()
Mύστη όλη η περιοχή είναι μια ατελείωτη σαπίλα

kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
ναι ρε μύστη τα ξέρω παω συχνα σαλαμιναMύστη όλη η περιοχή είναι μια ατελείωτη σαπίλα![]()
![]()
![]()
,παντού μπάζα πεταμένα και γυαλιά σπασμένα :S :S,2 τελειωμένες καντίνες που τα τραπέζια έχουν αλλάξει χρώμα (από άσπρο μαύρο),άπειροι βρωμιάρηδες λιμενεργάτες που περιμένουν να καλοκαιριάσει για να κάνουν κανα μπάνιο και όλη η κακομοιριά της περιοχής
![]()
άνεργοι,κωλόγριες,πάκια κλπ.
![]()
![]()
.Σε προετοιμάζει πάντως πολύ καλά για την σαπίλα που θα συναντήσεις στην φρεγάτα
![]()
![]()

lefteris22
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε μαγκες μηπως υπαρχει τιποτα σε πειραια μερια?? Οσο και αν σας φαινεται περιεργο πριν καπιο καιρο εβλεπα φουλ τσιγγανακια στο δρομο η εξω απο σουπερμαρκετ... Τωρα εχουν γινει φουλ δυσευρετα. Το τι γυρωλοι εχω ριξει με το αμαξι δεν λεγεται
.
lefteris22
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φιλε μου αυτα τα ξερω. Απλα στην ζωη υπαρχουν ρισκα, ο καθενας κανει τις επιλογες του αναλογα με τις ορεξεις του.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 131
- Like
- 10.516
- Πόντοι
- 9.115
Φιλε μου αυτα τα ξερω. Απλα στην ζωη υπαρχουν ρισκα, ο καθενας κανει τις επιλογες του αναλογα με τις ορεξεις του.
Μύστη κάνε καμιά βόλτα γύρω από τον ηλεκτρικό και σίγουρα θα βρεις κάτι

jerrybanana
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 321
- Πόντοι
- 21
στην γιαννιτσών πλέον μόνο τσιγγάνες δηλαδή γύφτισες βλέπεις και μαύρες..
poutanesgiapanta
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
πολλες γυφτισες δηλωνουν προθυμες για πηδημα εναντι αμοιβης αλλα συχνα προσπαθουν απλα να βαλουν στο χερι τα λεφτα & να την κανουν. Μια φορα πηρα γυφτισα, στην Ελευσινα, της εκανα πεσιμο στα ισα, ποσο θες για να σε πηδηξω, 5 ευρω ζητησε, 5 της εωδσα και την πηδηξα στο φτερο για να μου φυγει απλα το απωθυμενο. Απο τοτε εχω ξαναπλησιασει γυφτοπουλες (μερικες ειναι τουμπανα με κατι βυζαρες 5 αρες) αλλα ενω αρχικα δεχονται ζητανε λεφτα στο χερι πριν καν μπουν στο αμαξι. Οχι μωρη γυφτισσα! Γενικα θελει θρασος αλλα και προσοχη η φαση. Οπου τις βρισκετε μονες πεσιμο, αλλα το νου μας.
kolofardos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2005
- Like
- 117
- Πόντοι
- 0
Όντως θέλει προσοχή γιατί κλέβουν...
lefteris22
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Λοιπον επανερχομαι με κατι που μου συνεβει χθες. Πειραιας σε μια πλατεια, σκαει γυφτισα γυρω στα 40 αρκετα καλη, καμια σχεση με αυτες χωρις δοντια κλπ. Αμεσως μου περνανε στο μυαλο διαφορα πραγματα... Παλικαρι μηπως εχεις ψιλα μου λεει και πλησιαζει, τις λεω αραξε λιγο κατι θα σου δωσω. Πιασαμε την κουβεντα για γενικα γιαυτη (ταυτοχρονα κοιταζα τριγυρω μην εχει τιποτα γυφτους που περιμενουν
) μεχρι που της λεω θελω να πηδηχτουμε και βαζει τα γελια
τεσπα μην σας τα πολυλογω δεν γαμησα αλλα η τυπισα μετα απο πολλα καθισε και της εβαλα δαχτυλο μεχρι που εχυσε. Λεω τωρα θα βγαλω το χερι μου και θα βρωμαει και παιδια, πραγματικα τετοιο μυρωδατο μουνακι σπανια βλεπεις, η τυπισα ηταν γενικα προσεγμενη για γυφτισα χωρις βρωμερα ρουχα και δεν μυριζε.Της ειπα να μου τραβηξει μαλακια μετα γιατι η καβλα ειχε χτυπησει κοκκινο αλλα μου λεγε μαλακιες του στυλ εχω αντρα εχω παιδια και αυτο ειναι πολυ που καναμε κλπ. Της ειπα να της δωσω το τηλ μου και μου ειπε καλυτερα οχι και οτι θα με ξαναπετυχει εκει αν ειναι, τις εδωσα 5 ευρω και εφυγα. Τελικα ειναι αυτο που ειπε ο φιλος απο πανω, θελει θαρρος, αν και πριν καποιο καιρο παλι ιδια φαση βλεπω γυφτακι γυρω στα 25 τουμπανο, την πλησιασα και της ειπα θελω να πηδηχτουμε και η τυπισσα αρχισε να φωναζει κατι στη γλωσσα της ε και εφυγα γρηγορα μην γινω ρεζιλι
Tις εβαλες δαχτυλο και έχυσε!!!Ποιος είσαι ρε παλικάρι;Μηπως κατουρηθηκε;Απο τα γέλια ;Λοιπον επανερχομαι με κατι που μου συνεβει χθες. Πειραιας σε μια πλατεια, σκαει γυφτισα γυρω στα 40 αρκετα καλη, καμια σχεση με αυτες χωρις δοντια κλπ. Αμεσως μου περνανε στο μυαλο διαφορα πραγματα... Παλικαρι μηπως εχεις ψιλα μου λεει και πλησιαζει, τις λεω αραξε λιγο κατι θα σου δωσω. Πιασαμε την κουβεντα για γενικα γιαυτη (ταυτοχρονα κοιταζα τριγυρω μην εχει τιποτα γυφτους που περιμενουν) μεχρι που της λεω θελω να πηδηχτουμε και βαζει τα γελια
τεσπα μην σας τα πολυλογω δεν γαμησα αλλα η τυπισα μετα απο πολλα καθισε και της εβαλα δαχτυλο μεχρι που εχυσε. Λεω τωρα θα βγαλω το χερι μου και θα βρωμαει και παιδια, πραγματικα τετοιο μυρωδατο μουνακι σπανια βλεπεις, η τυπισα ηταν γενικα προσεγμενη για γυφτισα χωρις βρωμερα ρουχα και δεν μυριζε.Της ειπα να μου τραβηξει μαλακια μετα γιατι η καβλα ειχε χτυπησει κοκκινο αλλα μου λεγε μαλακιες του στυλ εχω αντρα εχω παιδια και αυτο ειναι πολυ που καναμε κλπ. Της ειπα να της δωσω το τηλ μου και μου ειπε καλυτερα οχι και οτι θα με ξαναπετυχει εκει αν ειναι, τις εδωσα 5 ευρω και εφυγα. Τελικα ειναι αυτο που ειπε ο φιλος απο πανω, θελει θαρρος, αν και πριν καποιο καιρο παλι ιδια φαση βλεπω γυφτακι γυρω στα 25 τουμπανο, την πλησιασα και της ειπα θελω να πηδηχτουμε και η τυπισσα αρχισε να φωναζει κατι στη γλωσσα της ε και εφυγα γρηγορα μην γινω ρεζιλι
![]()
Και μυρωδάτο κιόλας;Το εγλυψες το δαχτυλό σου;
lefteris22
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Απλα το αναφερω, οποιος δεν πιστευει δεν θα κατσω να ασχοληθω. Και οταν λεω εχυσε δεν εννοω εκανε squirt... Αυτα.
giannis2006
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 615
- Πόντοι
- 81
Ωραιος Λευτερη καλα ξηγιεσαι!ασ τους αλλους να λενε!Παντως το σκηνικο που πες με την 25αρα μου χε τυχει και μενα με μια πιτσιρικα τσιγγανα στη Γλυφαδα εκει κοντα σε μια σταση του τραμ που της ειπα για γαμησι και εβρυζε... χαχαχα !!!
rockythess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2014
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Θεσσαλονίκη σε ποιες περιοχές πετυχαίνουμε νεαρές γυφτισες πουπουλανε χαρτομάντιλα και άλλα διάφορα; αυτές εύκολα της φορτώνεις για 20€.
rockythess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2014
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
οπως εγραψα στο αλλο τοπικ μεσημερι κυριακης γυρω στς 3 ειχε 3 γυφτισες original
ενα ζομπι οτι να ναι
μια μετρια προς το οτι να ναι αλλά με κωλαρα κ βυζια
και η τριτη κλασσικη γυστισα λεπτη,μικρουλα με ωραια φατσα για ξεσκισμα
Σε ποια περιοχή;
Φορτώνεται και για σπίτι το καλό ;
Ταριφα;;;
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 171
- Like
- 34.248
- Πόντοι
- 37.562
Άλλο που δεν θελουν....Σε ποια περιοχή;
Φορτώνεται και για σπίτι το καλό ;
Ταριφα;;;
Απλα θα σου σηκωσουν ολο το σπιτι χωρις να το καταλάβεις....
Ρε τι αφελείς υπαρχουν?????
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.969
- Πόντοι
- 3.936
Ρουμανογυφτισα ειναι αυτη που λεει και μαλλων ειναι η μικαελα ωραιο μουνακι σχετικα και ωραιος χαρακτηραςΆλλο που δεν θελουν....
Απλα θα σου σηκωσουν ολο το σπιτι χωρις να το καταλάβεις....
Ρε τι αφελείς υπαρχουν?????
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 42