Kwstasikis
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μιλησε η φακω!Το παιζει γκομενα καμμια φορα...
Προσεχε βατραχε...
Μια γαμει,μια γαμιεται...
Γαμιας ειμαι αλλα σε χαλαει εσενα πολυ
Μιλησε η φακω!Το παιζει γκομενα καμμια φορα...
Προσεχε βατραχε...
Μα λες μαλακιεςμα ο καθε μαλακας μ μια εμπυρεια στη ζωη του τραβαει κ μια κουβεντα χωρισ να ξερει
πες την απωψη σου ν τ σεβαστω ετσι ομωσ οχι ,,....
Σε χαλασε που σας γλεντησα τοτε στο ατΤο παιζει γκομενα καμμια φορα...
Προσεχε βατραχε...
Τι γλεντησες ρε τενεκε...Σε χαλασε που σας γλεντησα τοτε στο ατ
Αχαχα
Ωραία ακούγονται όλα αυτά, αλλά πως μπορεί ενας τύπος μόνος του σαν κι εμένα να πάει να στηθεί σε ένα μαγαζί χωρίς να ξέρει κανεναν εκεί; κοινώς κανονίστε οι πιο παλιοί καμία μάζωξη εκεί να βοηθήσετε κι εμάς τους νεότερους να ανακατευτούμε!![]()
Μα λες μαλακιες
Τι να αναλυσω ζωον
σωστος !!!!!!!!!!!!O άνθρωπος δεν ανησυχεί μήπως τον πειράξουνε ή του την πέσουνε στο μπαρ, όπως γράφετε οι "καθοδηγητές".
Το θέμα του είναι η έλλειψη παρέας που θα τον οδηγήσει να αισθάνεται αμήχανα.
Σε αυτό δεν εδόθη απάντηση.
Του απαντώ λοιπόν εγώ :
Να μη κάτσεις σε τραπέζι, πήγαινε στη μπάρα όπου εκεί θα είσαι λιγότερο αντιληπτός πως είσαι μόνος.
Μη πας νωρίς που θάχει λίγο κόσμο, πήγαινε όταν θα έχουν μαζευτεί αρκετοί.
Να έχεις δεδομένο ότι μετά από 40 λεπτά θα φύγεις, ώστε να μην απογοητευτείς όταν θα το κάνεις.
Ωραία ακούγονται όλα αυτά, αλλά πως μπορεί ενας τύπος μόνος του σαν κι εμένα να πάει να στηθεί σε ένα μαγαζί χωρίς να ξέρει κανεναν εκεί; κοινώς κανονίστε οι πιο παλιοί καμία μάζωξη εκεί να βοηθήσετε κι εμάς τους νεότερους να ανακατευτούμε!![]()
Καλε μην φοβαστε δεν δαγκωνουμε....ειμαστε καλα κοριτσια![]()
Το θέμα μας είναι ότι δεν μας αρέσουν τα καλά κορίτσια !!!!Καλε μην φοβαστε δεν δαγκωνουμε....ειμαστε καλα κοριτσια![]()
Οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται.καλησπερα castell αρκετα ενδιαφερον....μαλλον σου αρεσουν οι wild,kinky καταστασεις![]()
![]()
Μονο που εδω μιλαμε απλα για ενα μπαρ που θα πιεις το ποτο σου ειτε μονος ειτε με παρεα χωρις να φοβασαι κατι....That's all baby
Οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται.
Ασε να παει ο Λαγνος για ποτο.
Οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται.
Ασε να παει ο Λαγνος για ποτο.
Έχει καλή ατμόσφαιρα, θα περάσεις όμορφαΑπ' αυτά που διάβασα και είδα για το μαγαζί ψήθηκα πολύ να πάω. Να με περιμένετε![]()
μην μασασ φιλε εγω δεν το ξερω το μαγαζι αλλα στη λαρισα παω μονοσ πολλεσ φωρεσ.γιατι κολασ πηγενε μπαρα πιεσ ποτακι πιασε κουβεντα χαβαλε κτλ και αν αργα τη νυχτα εισε του γουστου και βγει κατι καλο ολοκληρωσε την βραδυα σου εκτοσ μαγαζιου τοσο απλω εινε.σιγουρα αν εισε του σπορ κατι θ σου πεσει πιστευω.