Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Βαρδαρι...Που ακριβως είναι αυτό το μαγαζι ?

Grand opening αποψε.....το TS14 ανοιγει τις πορτες τους στις 23:00 ......καθημερινα εκτος Δευτέρα.. ....με Ανανεωμενο προσωπικό....

Μετα χαρας αστερι μου,ευχαριστω :-*Οποτε ανεβητε σας περιμενουμε για ποτακι.....
σοι ξερουν τι εστι ιωαννα μπορουν να καταλαβουν τι θα γινει...μην με ρωτατε ημερομηνιες τι και πως δεν θα σας πω Πανε κατσε στο μπαρ και πιες το ποτο σου..Ωραία ακούγονται όλα αυτά, αλλά πως μπορεί ενας τύπος μόνος του σαν κι εμένα να πάει να στηθεί σε ένα μαγαζί χωρίς να ξέρει κανεναν εκεί; κοινώς κανονίστε οι πιο παλιοί καμία μάζωξη εκεί να βοηθήσετε κι εμάς τους νεότερους να ανακατευτούμε!![]()
κανενας δεν προκειται να σε πειραξει εκει μεσα κανεις...θα δεις εκει πολλα μελη της λοτκι κοινοτητα...γκευ τρανς λεσβιες...και μπορεις να κανεις και το λεγομενο ψωνηστηρι....αναλογα με το τι ψαχνεις...εχει και αρκετες κρος.Σε αυτο τα μαγαζι αν εισαι πχ γκευ και εισαι με το αμορε δεν θα σε κοιταξουν παραξενα...ποσο μαλλον αν εισαι στρειτ.Ωραία ακούγονται όλα αυτά, αλλά πως μπορεί ενας τύπος μόνος του σαν κι εμένα να πάει να στηθεί σε ένα μαγαζί χωρίς να ξέρει κανεναν εκεί; κοινώς κανονίστε οι πιο παλιοί καμία μάζωξη εκεί να βοηθήσετε κι εμάς τους νεότερους να ανακατευτούμε!![]()
κανενας δεν προκειται να σε πειραξει εκει μεσα κανεις...θα δεις εκει πολλα μελη της λοτκι κοινοτητα...γκευ τρανς λεσβιες...και μπορεις να κανεις και το λεγομενο ψωνηστηρι....αναλογα με το τι ψαχνεις...εχει και αρκετες κρος.Σε αυτο τα μαγαζι αν εισαι πχ γκευ και εισαι με το αμορε δεν θα σε κοιταξουν παραξενα...ποσο μαλλον αν εισαι στρειτ.
Βατραχε λες ολο μαλακιες,διαβαζε καλυτερα χωρις να μιλαςεγω μουτρο μικρος που ειμουν στο γκαζι 20 22 μου την μπεφταν ασχημα οι γκεοι να φανταστεις μια μερα τρομαξα οπως μπηκα σε μαγαζι μετα απο 30 βγηκα ουτε τ ποτο δεν ηπια ....απο τοτε δεν εχω ξαναπαει σε τετια μαγαζια ...ασε που δεν μ αφωρουν δεν βρυσκω αυτο που ψαχνω .....οσο μεγαλωνω μαν βλεπω οτι εχω κλεισει εντελυ ποιο πολυ σε γυναικες κατα κυρια βαση ......ασε που δεν μ αρεσει ν των τρωω κιολας ξενερωνω
Βατραχε λες ολο μαλακιες,διαβαζε καλυτερα χωρις να μιλας
Το παιζει γκομενα καμμια φορα...μουτρο εσυ τ εισαι μπατσος????
Το παιζει γκομενα καμμια φορα...
Προσεχε βατραχε...
Μια γαμει,μια γαμιεται...