dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4.101
- Πόντοι
- 746
Σε αυτό το μαγαζί έχω κάνει τα όργια της ζωής μου!!!!! Πιωμα μέχρι τελικής πτώσης.... Γλυφομούνι σε γκόμενα φίλου που χόρευε πάνω στο τραπέζι μας χωρίς βρακί.... Ψωνισμα σε βίζιτες και γαμισι στην τουαλέτα (πριν ακόμα αρχίσουν να την ψάχνουν με τις τουαλέτες οι φουσκωτοι του μαγαζιού).... Και ασφαλώς όλες και όλοι απλοί πελατες όχι του μαγαζιού.....Πιστόλιες μέσα στο μαγαζί και να μην ξέρεις από πού σου ήρθε.... Ναι το έζησα ασφαλώς δεν την έφαγα ούτε ήταν για εμένα...μετά από λίγο έσκασαν οι μπάτσοι και το έκλεισαν για καμιά εβδομάδα.... Ενώ το μαγαζί άνοιγε γύρω στις 1.00 με 1.30 κόσμος πάντα μετά της 4.... μέχρι όσο πάει.... έχει τύχει να το δω ανοιχτό και 13.00 και να βγαίνει κόσμος....πελάτες έχω δει μέσα από τον Κούγια μέχρι την Χηλουδακη και σχεδόν όλες της πουτανες από τα κωλομπαρα της Τρούμπας μέχρι Πατησίων μέχρι πιατσοβιες μέχρι γνωστές από γραφεία μέχρι τραγουδιστές/ιες γνωστούς και μη.... και άλλα πολλά.... Πρέπει να είναι η τρίτη ή τέταρτη φορά στα 25 χρόνια που πέρασαν από τότε που πρωτοπήγα που συμβαίνουν και τέτοια και το κλείνουν... Από ποτά ...... Άσε καλύτερα.... Μια βοκτα και..... Γεια σας αλλά σας το ξαναλέω έχω ζήσει εκεί στιγμές ΜΟΝΑΔΙΚΈΣ!!!
Ακούγεται πολύ σκληρό μαγαζί μεσιέ Νίκο.