Νέα

Trust Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα darksun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
4.101
Πόντοι
746
Σε αυτό το μαγαζί έχω κάνει τα όργια της ζωής μου!!!!! Πιωμα μέχρι τελικής πτώσης.... Γλυφομούνι σε γκόμενα φίλου που χόρευε πάνω στο τραπέζι μας χωρίς βρακί.... Ψωνισμα σε βίζιτες και γαμισι στην τουαλέτα (πριν ακόμα αρχίσουν να την ψάχνουν με τις τουαλέτες οι φουσκωτοι του μαγαζιού).... Και ασφαλώς όλες και όλοι απλοί πελατες όχι του μαγαζιού.....Πιστόλιες μέσα στο μαγαζί και να μην ξέρεις από πού σου ήρθε.... Ναι το έζησα ασφαλώς δεν την έφαγα ούτε ήταν για εμένα...μετά από λίγο έσκασαν οι μπάτσοι και το έκλεισαν για καμιά εβδομάδα.... Ενώ το μαγαζί άνοιγε γύρω στις 1.00 με 1.30 κόσμος πάντα μετά της 4.... μέχρι όσο πάει.... έχει τύχει να το δω ανοιχτό και 13.00 και να βγαίνει κόσμος....πελάτες έχω δει μέσα από τον Κούγια μέχρι την Χηλουδακη και σχεδόν όλες της πουτανες από τα κωλομπαρα της Τρούμπας μέχρι Πατησίων μέχρι πιατσοβιες μέχρι γνωστές από γραφεία μέχρι τραγουδιστές/ιες γνωστούς και μη.... και άλλα πολλά.... Πρέπει να είναι η τρίτη ή τέταρτη φορά στα 25 χρόνια που πέρασαν από τότε που πρωτοπήγα που συμβαίνουν και τέτοια και το κλείνουν... Από ποτά ...... Άσε καλύτερα.... Μια βοκτα και..... Γεια σας αλλά σας το ξαναλέω έχω ζήσει εκεί στιγμές ΜΟΝΑΔΙΚΈΣ!!!

Ακούγεται πολύ σκληρό μαγαζί μεσιέ Νίκο.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
114.894
Πόντοι
16.631
κορυφαιο μαγαζι...παλια εριχναν μολοτωφ στον κοντο πορτιερη,μπομπα τα ποτα και δεν ειχε μπυρες,πιναμε μονο χυμους.....αν και εχω χρονια να παω πλεον δεν νομιζω να αλλαξε και κατι
αφτεραδικο σκληρο με καθε λογης τυπους μεσα

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
2.293
Πόντοι
456
Για ένα χαλαρό ποτάκι αξίζει δηλαδή από ότι καταλαβαίνω

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
53
Like
40.755
Πόντοι
17.336
Σε αυτό το μαγαζί έχω κάνει τα όργια της ζωής μου!!!!! Πιωμα μέχρι τελικής πτώσης.... Γλυφομούνι σε γκόμενα φίλου που χόρευε πάνω στο τραπέζι μας χωρίς βρακί.... Ψωνισμα σε βίζιτες και γαμισι στην τουαλέτα (πριν ακόμα αρχίσουν να την ψάχνουν με τις τουαλέτες οι φουσκωτοι του μαγαζιού).... Και ασφαλώς όλες και όλοι απλοί πελατες όχι του μαγαζιού.....Πιστόλιες μέσα στο μαγαζί και να μην ξέρεις από πού σου ήρθε.... Ναι το έζησα ασφαλώς δεν την έφαγα ούτε ήταν για εμένα...μετά από λίγο έσκασαν οι μπάτσοι και το έκλεισαν για καμιά εβδομάδα.... Ενώ το μαγαζί άνοιγε γύρω στις 1.00 με 1.30 κόσμος πάντα μετά της 4.... μέχρι όσο πάει.... έχει τύχει να το δω ανοιχτό και 13.00 και να βγαίνει κόσμος....πελάτες έχω δει μέσα από τον Κούγια μέχρι την Χηλουδακη και σχεδόν όλες της πουτανες από τα κωλομπαρα της Τρούμπας μέχρι Πατησίων μέχρι πιατσοβιες μέχρι γνωστές από γραφεία μέχρι τραγουδιστές/ιες γνωστούς και μη.... και άλλα πολλά.... Πρέπει να είναι η τρίτη ή τέταρτη φορά στα 25 χρόνια που πέρασαν από τότε που πρωτοπήγα που συμβαίνουν και τέτοια και το κλείνουν... Από ποτά ...... Άσε καλύτερα.... Μια βοκτα και..... Γεια σας αλλά σας το ξαναλέω έχω ζήσει εκεί στιγμές ΜΟΝΑΔΙΚΈΣ!!!
Μόλις έκλειναν τά παραλιακά καί τά διπλανά μπουζούκια κωλαδικα κλπ όλοι καί όλες εκεί πήγαιναν ή τουλάχιστον όι περισσότεροι.
Από βίζιτες καί τραβεστί μέχρι ότι μπορεί νά φανταστεί τό μυαλό σού.
Πήγαινε καί απλός κόσμος αλλά κυρίως ειδικά "φρούτα" κάθε λογής.
Πιστολιες, μαχαιριές, τσαμπουκαδες, γίνονταν συχνά πυκνά καί ό λόγος τις περισσότερες φορές ήταν για γυναίκα καί όχι μόνο.....
Μεγάλα σκηνικά σέ αυτό το μαγαζί αλλά όχι για όλους.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
114.894
Πόντοι
16.631
Μόλις έκλειναν τά παραλιακά καί τά διπλανά μπουζούκια κωλαδικα κλπ όλοι καί όλες εκεί πήγαιναν ή τουλάχιστον όι περισσότεροι.
Από βίζιτες καί τραβεστί μέχρι ότι μπορεί νά φανταστεί τό μυαλό σού.
Πήγαινε καί απλός κόσμος αλλά κυρίως ειδικά "φρούτα" κάθε λογής.
Πιστολιες, μαχαιριές, τσαμπουκαδες, γίνονταν συχνά πυκνά καί ό λόγος τις περισσότερες φορές ήταν για γυναίκα καί όχι μόνο.....
Μεγάλα σκηνικά σέ αυτό το μαγαζί αλλά όχι για όλους.
το διπλα ηταν χειροτερο νομιζω το ειχε ο Καραγιαννιδης

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
53
Like
40.755
Πόντοι
17.336

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
114.894
Πόντοι
16.631
Αν λες τό στριπτίζαδικο που υπήρχε για ένα φεγγάρι τά ίδια ήταν αλλά σέ ποίο ήπια πράγματα.

Εκτός αν εννοείς κάποιο άλλο που μου διαφεύγει τώρα :think:
δεν θυμαμαι το ονομα Καραγιαννιδης το ειχε διπλα ηταν στο στενακι αλλο μπουρδελο και αυτο...στο τελος μονο η Τραστ επιβιωσε

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
4.101
Πόντοι
746
Αν και διαβάζω απο την σελίδα 1 που βρίσκεται το μαγαζί μπορεί κάποιος να πεί που ακριβώς βρίσκεται
και google map δεν υπάρχει θέμα.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
114.894
Πόντοι
16.631
παλιο σκηνικο στο διπλα μαγαζι...ειχα φιλο σχεδον 2 μετρα 150 κιλα με σπασμενο ποδι και πατεριτσες
κατι του λεει ενας αλβανος,του λεει ο φιλος μου φυγε απο μπροστα μου,δεν εφευγε αυτος αφηνει πατεριτσα και πεφτουν πανω στον τεφαλ 150 κιλα λιπους:tooth:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
114.894
Πόντοι
16.631
Αν και διαβάζω απο την σελίδα 1 που βρίσκεται το μαγαζί μπορεί κάποιος να πεί που ακριβώς βρίσκεται
και google map δεν υπάρχει θέμα.
τερμα Θησεως οπως κατεβαινεις για να βρεις Ποσειδωνος στα δεξια σου

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
53
Like
40.755
Πόντοι
17.336
δεν θυμαμαι το ονομα Καραγιαννιδης το ειχε διπλα ηταν στο στενακι αλλο μπουρδελο και αυτο...στο τελος μονο η Τραστ επιβιωσε
Δεν θυμάμαι τώρα είναι αλήθεια αν είχε στο στενάκι δίπλα άλλο μαγαζί, παρά μόνο τά ξενοδοχεία καί κάποια φαγαδικα.
τη μπουμ μπουμ λες?
Νάι αλλά ήταν καί Lotus ένα διάστημα πάλι με τόν ίδιο ιδιοκτήτη. Ήταν ό ίδιος που είχε καί την boom boom στην Καστέλλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom