Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
γιατι ρε ανθρωπε προφανως σε καποιους αρεσουν τα αγορακια/αντρες (τους καταλαβενω αυτους που δεν σου απαντανε σοβαρα καθως σαν ανθρωπος που "εχεις την αποψη σου και δικαιωμα σου ειναι" θα επρεπε να απαντησεις μονος σου στην ερωτηση σου). Αλλο ειδος αντρα θελει ο ομοφυλοφιλος, αλλο ειδος αντρα θελει η τρανς/κρος κτλ. (κακως τις βαζω στην ιδια προταση δεν ειναι το ιδιο αλλα για συντομια) αλλο ειδος αντρα θελουν οι γυναικες. Τωρα εσενα το προβλημα σου ειναι οτι θες τρανς αντι για γκει στη πολυκατοικια σου (προφανως και αλλο ειναι το προβλημα σου)??? τοσες τρανς υπαρχουν και εδω που εισαι γραμμενος και σε πιατσες και σε διαφορα μαγαζια γτ δε βολταρεις εκει, απο το να επιβαλεις στον αλλον να ντυθει γυναικα για να ικανοποιησεις τα γουστα σου???
δεν "επιβαλλω", σκουνταω να ξυπνησουν. πριν 200 χρονια τραβεστί δεν υπηρχαν. δεν ηταν θεμα προτιμησεων όπως μου λες αλλα κοινωνικης κατακραυγης. τωρα που εγιναν αποδεκτοι και κανουν πραηντ παρεηντ, δεν υπαρχει λογος να κρυβονται με ανδρικα ρουχα, ας κανουν την αλλαγη επιτελους για ολους είναι καλο αυτό λεω. εμενα που μου αρεσουν οι γυναικες θα γαμαγα ένα θηλυπρεπες τραβεστί της γειτονιας, την αδερφη του σχολειου όμως που με γουσταρε και σημερα εχει μουσι όχι.
 

arkoul

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2017
Μηνύματα
9
Like
4
Πόντοι
0

Που ξέρεις ότι δεν υπήρχαν πριν 200 χρόνια; Είσαι και ιστορικός εκτός όλων άλλων ή απλά σου "φαίνεται λογικό"; Γιατί εγώ κάτι έχω ακούσει για έναν Τειρεσία που έγινε πουτάνα στην Κρήτη και μετά ξανά άνδρας πριν 2500 χρόνια!
Ρε φίλε είσαι τόσο μέσα στις προκαταλήψεις και την ιδεολογία, εξού και οι ηλίθιες ερωτήσεις σου που απορρέουν από ηλίθιες σιγουριές, που είναι μάταιη μια σοβαρή απάντηση, πόσο μάλλον σε αυτό το σάιτ.
Εκτός κι αν τρόλάρεις, οπότε πάω πάσο. Αυτό το κάνεις καλά.
 

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Μηνύματα
808
Κριτικές
3
Like
88
Πόντοι
6
ΚΥΡΙΟΙ!! SOS!!
Επειδή με ενδιαφέρει η εν λόγω έχει κανείς άποψη και εμπειρία περι της κυρίας??Γιατί με έχει φτιάξει αρκετά.


δε θυμαμαι καποιο σχολιο πιο πισω θα σου απαντησουν και αλλοι, αλλα εχω μια απορια, τι σε εχει φτιαξει απο τη στιγμη που δε βλεπεις προσωπο??? ειδικα για τρανσεξουαλ παιζει μεγαλο ρολο να δειχνει!!!
 

Trelosss331

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2014
Μηνύματα
48
Κριτικές
2
Like
33
Πόντοι
0
φιλε η κυρια εχει πολυ ωραιο κορμι.θελω επικυρωση για το προσωπο για ννα παω.γιατι ενω γενικα δοκιμαζωτη συγκεκριμενη δεν μπορεισ να την επισκεφτεισ αν δεν παρεις μια αποψη ευκολα.
 

Yg400

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2016
Μηνύματα
86
Like
14
Πόντοι
0
φιλε η κυρια εχει πολυ ωραιο κορμι.θελω επικυρωση για το προσωπο για ννα παω.γιατι ενω γενικα δοκιμαζωτη συγκεκριμενη δεν μπορεισ να την επισκεφτεισ αν δεν παρεις μια αποψη ευκολα.
Την Πηρα πριν 4 μερες και την ρωταω ποσο εχει το ενεργητικο προγραμμα ; μου λεει 50ε κλασσικα και αμεσως μετα της τονιζω πως δεν υπαρχει καποια φωτο στις αγγελιες της ετσι της ζητησα να μου στειλει και μου απανταει πως θα μου στειλει αλλα στη συνευρεση θα μου παρει παραπανω λογω της φωτογραφιας και της απαντησα οπως της αρμοζει.. λεγοντας της οτι γελαει ο κοσμος γιατι οποια και να εισαι με αυτα που λες το εχασες..Γνωμη μου ειναι να τα δωσεις σε αυτες που λυσανε να σε καυλωσουνε και οχι στα ψωνια ...Αυτα
 

footfetistis88

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Μηνύματα
50
Like
4
Πόντοι
0
Παιδιά πέρασα σήμερα από Συγγρού και είδα την Ραφαέλα την μικρούλα σχετικά με μια άλλη φίλη της με μαύρα μαλλιά....πολυ ομορφο μωρό παιδιά...πριν εμφανιστεί η Ραφαέλα καθώς πήγαινα πεζός πλησιάζω και μίλαγε στο τηλ....ςπαθα την πλάκα μου....εχει και ένα κοκκινο Citroen saxo με φιμε αν δεν κάνω λάθος....εχεις κανείς άποψη....πως την λένε επειδή δεν έχω δει αγγελία της....1.73 ύψος περίπου κάνα 50 κιλά και μαύρο μαλλί....παιδια λες και ήταν κοπέλα ...επαθα την πλάκα μου...και εν τέλη κατέληξα με την Νάντια  το καυτό μωράκι....η οποία δεν ήταν κακο...γενικα φιλική και με καλή συμμετοχή..
 

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Μηνύματα
5.322
Κριτικές
3
Like
51
Πόντοι
66
δεν θα επαναλάβω τα ιδια οσο και να προκαλειτε. αν καποιος θελει να απαντησει σοβαρα οκ. οι υπολοιποι μιληστε σε θεμα για τους ομοφυλοφιλους γιατι βγαζετε σπυρια φαινεται αν ακουτε την λεξη πουστης. εδώ είναι το θεμα για τα τραβελια και η απορια είναι γιατι δεν είναι περισσοτερα τελος.
Εγω  παντως είμαι πουστης  και όχι γκαυ και ετσι με ξερουν στην γειτονια.Και δεν είναι λιγοι αυτοι που ερχονται για εκτονωση αφου ξερουν ότι η πορτα μου είναι παντα ανοικτη :boobies:
 

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Μηνύματα
5.322
Κριτικές
3
Like
51
Πόντοι
66
Τι σπουδαίος αισθάνεσαι ανωνυμα πισω από ένα πληκτρολογιο.Το κοινωνικο μηδεν αισθάνεται δυνατο,οτι είναι καποιος :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :boobies:
 

footfetistis88

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Μηνύματα
50
Like
4
Πόντοι
0
παρεξήγηση αλλά δεν πειράζει...νομιζεις ότι σε κοροϊδεύω...τα γέλια είναι για αυτά  που γράφεις...με καλοπροαίρετο τρόπο και όχι για να ειρωνευτω...
 

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Μηνύματα
5.322
Κριτικές
3
Like
51
Πόντοι
66

Συνημμένα

  • ακης-ζειμπεκικο.jpg
    ακης-ζειμπεκικο.jpg
    26,3 KB · Εμφανίσεις: 16

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Μηνύματα
331
Κριτικές
4
Like
348
Πόντοι
21
Τελικα αυτη ρε μαγκες τι λεει? Γαμαει ΓΑμιεται πιο ειναι το δυνατο της σημειο..?

Το έχω απορία κι εγώ, έχω διαβάσει και κράξιμο και καλα λόγια . Φαίνεται πολύ καβλιαρικο μωρό μου βγάζει κάτι σε Jane Marie.
Επίσης τώρα τελευταία μου την έχει δώσει και θέλω αδύνατο τραβελακι. Έκανα μια έρευνα και είμαι ανάμεσα σε Νανσυ  (αυτή που έκανε και ραντεβού μαζί με Συλβι) και Νταρσι-Σιλβι. Ποια προτείνεταικαι γιατί?
 

steficrossaki

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2016
Μηνύματα
47
Like
0
Πόντοι
0
sas perimenw athina mwra mou...
osoi epith1ymeite elata skype
steficross@yahoo.com
 

Συνημμένα

  • STEFARA.jpg
    STEFARA.jpg
    609,5 KB · Εμφανίσεις: 24

travestolagnos

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Μηνύματα
9.373
Κριτικές
25
Like
2.698
Πόντοι
3.246
ttps://*******/transexuals/transexuals-psaxnoun-gia-antres/gia-liges-meres-6948953072_i62935
Καλησπερα σας.Επανερχομαι ξανα δυναμικα με ολοκαινουρια φρεσκια καυτη κριτικη.Εχοντας δεχτει δεκαδες ερωτησεις για την βιβιαν ..αποφασισα να δοκιμασω.Την ειχα δει σε φωτο την ειχα δει σε βιντεακια στο μυκονος τιβι .Εμφανησιακα ηξερα το τι θα συναντουσα.
Την παιρνω τηλεφωνο και μου απαντα μια γλυκια φωνη που σε εκπλησει ευχαριστα.Κανονιζουμε το ραντεβου και τσουπ εμφανιζομαι σε ξενοδοχειο περιοχης βαρδαριου.
Παιρνω το ανσανσερ και ανεβαινω.Φτνω στο δωματιο και χτυπω την πορτα.Μου ανοιγει ενα συνεσταλμενο πλασμα οπως στις φωτο με την διαφορα οτι ειναι υπερβολικα μαυρισμενη.
Κορμαρα στηθος 3αρι κωλος πεταχτος και σκεφτομαι θα φαω καλα σημερα.Αρωματισμενη απο την κορυφη ως τα νυχια με ενα μαυρο κορμακι και απο κατω ασημι εσωρουχο.
Λιγο σοσιαλ και περναμε στο παρασυνθημα.
γλυψιμο απο πανω ως κατω 69 στα 4 ανασκελα απο πανω. headbaning2 headbaning2 headbaning2 :headbaning2:ετσι και παρει μπρος παιρνει και πρωτοβουλιες.
Στα πρακτικα θεματα επειδη πολλοι θα με ρωτησετε.
Πρωτον ειναι αποκλειστικα παθητικη.
Δευτερον εχει πολυ μικρο μοριο που καυλωνει.
Τριτον δεν λεει οχι σε γλωσσοφιλα υπο νορμαλ συνθηκες.
Τεταρτον νομιζω πως εχει εναν απο τους πιο στενους κωλους που εχω παρει.
Πεμτον η τιμη 50 ευρω.
Τελευταια παρατηρηση.Αν εμενε θεσσαλονικη θα ηταν το στανταρακι μου η σιγουρη επιλογη.
Καλα να περνατε Heavy Metal Big
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom