astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 259
- Πόντοι
- 26
αυτο που ζηταω ,ο χωρος της καθαρος , διακριτικος , κοντα στο Κρατικο Νικαιας ?Πολύ καλό παιδί ερωτική, όμορφη αλλά ΜΟΝΟ παθητική. Ούτε με γερανό δεν σηκώνεται.
αυτο που ζηταω ,ο χωρος της καθαρος , διακριτικος , κοντα στο Κρατικο Νικαιας ?Πολύ καλό παιδί ερωτική, όμορφη αλλά ΜΟΝΟ παθητική. Ούτε με γερανό δεν σηκώνεται.
Πολύ καλή και όμορφη...Για την Ευα Νικαια τι εντυπωσεις εχετε ?
Καλησπέρα και πάλι , επισκέφθηκα στοματολόγο και απέκλησε το ενδεχόμενο να κόλλησα κάτι μετά από εξέταση , είναι κάποια αλλεργική αντίδραση επειδή άλλαξα οδοντόκρεμα … Το γράφω γιατί εξέθεσα τη κοπέλα και δεν είναι σωστό να το αφήσω έτσι … ήταν αρκετά καθαρή .. με έβαλε να πλύνω τα χέρια μου … και εβαλε προφύλαξη από μόνη της και σε μένα και σε αυτή πριν το στοματικό… Βέβαια όπως και να έχει εξετάστηκα με pcr για ΗIV για να είμαι σίγουρος .. περιμένω απαντήσεις από Δευτέρα …θέλω να πιστεύω όλα καλά …Καλησπέρα φίλοι. Πριν 10 μέρες επισκέφτηκα τη https://distintas.net/nicole-oliveira . Με προφύλαξη όλα εννοείται και στο στοματικό με προφύλαξη. Και μετά από μερικές μέρες έπαθα στοματίτιδα και ακόμα δεν έχω μάθει την αιτία. Θα επισκεφτώ ένα νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις . Εχεις κάποιος άλλος κάποια παρόμοια εμπειρία με την ίδια ή κάποια άλλη ;
καλησπέρα. για εδώ ξέρουμε κάτι ? το πουλί μου τρέχει σάλια στο στόμα σου..
μην βρίζεις τον τόπο σου ,δεν είναι σωστό...
Αρχικά έχω πολύ καιρό να γράψω γιατί για πολύ καιρό δεν είχα κάποια επαφή/εμπειρία με κάποια, αλλά έτυχε να έρθει στο κολονησο που μένω αυτή εδώ.......
Μαλακες είναι τρελό ότι εγώ τις έριξα την τιμή στα 50 ευρώ για μια ώρα και τώρα ζητάει 180€...
Από υπηρεσίες ειναι πάρα πολύ καλή, σίγουρα κάτσαμε πάνω από μιάμιση ώρα, δεν ξέρει γρι από αγγλικά και μιλάγαμε με Google translate, από εμφάνιση είναι πάρα πολύ μέτρια, ήμουν παθητικος και αν το προσπαθούσε να γαμησει καλά δεν μπορούσε γιατί την εχει πολύ μικρή.... δεν θα την πρότεινα προσωπικά
50 η μια ωρα 2 εκτονωσεις;![]()
ΚΑΥΛΙΑΡΑ ΤΡΑΝΣ ΓΙΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
6970850052 Καλα προσοντα ενεργοπαθητικα ανωμαλα παιχνιδια 6970850052 Σεξυ καυλιαρα ανωμαλιαρα τρανς για αντρες με ενεργοπαθητικα γουστα καλα προσοντα καλεσε με Ραντεβού μόνο στο χώρο μουkanesex.com
Eπισκεψη στην παραπανω πριν 2 βδομαδες
ομορφη , γυμνασμενη παρα πολυ, και με κανονικο προς μικρο εργαλειο.
Για 50 ευρω καλη ειναι, δεν υπηρχε ομως και η τρελη συμμετοχη, ουτε ορεξη
Της αρεσει το ενεργητικο πιο πολυ αλλα κανει και παθητικο
Δεν τρελαθηκα, αλλα λογο τιμης και επειδη ειναι πολυ θηλυκη θα ξανα πηγαινα.
Απίστευτη!!!!![]()
Rosita Katan φωτό από ινστα, έχει κάνει γενικό ρεκτιφιε στη Γαλλία, θα γυρίσει και θα ζηταει 200αρια
Ακριβώς αυτό που λες. Ολόσωστο. Εγώ πχ παθαίνω κάπου κάπου κάτι αντίστοιχο με άφθες αλλά το γνωρίζω. Όταν κρυολογήσω κ.λπΑυτό που αναφέρειςείναι πολύ αόριστο. Δεν υπάρχει ένα είδος στοματιτιδας και δεν είναι όλα τα είδη μεταδοτικα. Είναι πολυπαραγοντικη "ασθένεια". Δεν σημαίνει ότι το κόλλησες από την επαφή σου με την κοπέλα.
να φαίνεται το πρόσωπό τους δεν ξέρω αλλά να τις τσιμπουκώνεις και να σε γαμάνε ξέρω ,στείλε πμΞέρετε καμία που να είναι θετική στο να καταγράψουμε το σεξακι σε βίντεο;
Αν δεν σε πειράζει το ολίγον τι αντρουά πρόσωπο είναι δυνατή περίπτωση.Εχει κάποιος γνώμη για την manu lopez ?
Η Jamily είναι στο "χωριό" της , θα γυρίσει σε ένα - δύο μήνες ; Κάτι τέτοιο. Κάτι παρόμοιο δεν μού'ρχεται...Γνωρίζει κανείς πού είναι τζαμιλι ένα αυτό δεύτερον έχουμε κάποια παρόμοια;
Γνωρίζει κανείς πού είναι τζαμιλι ένα αυτό δεύτερον έχουμε κάποια παρόμοια;
Μετά από σύντομη ανταλλαγή μηνυμάτων μου έγραψε χαρακτηριστικά πως μετράει μέρες οπότε...κρατηθείτε οι καυλωμένοι .Η Jamily είναι στο "χωριό" της , θα γυρίσει σε ένα - δύο μήνες ; Κάτι τέτοιο. Κάτι παρόμοιο δεν μού'ρχεται...
Σε ευχαριστώ πολύΜετά από σύντομη ανταλλαγή μηνυμάτων μου έγραψε χαρακτηριστικά πως μετράει μέρες οπότε...κρατηθείτε οι καυλωμένοι .