Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Kakoslikos45

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
210
Πόντοι
0
Ρε συ μήπως είναι post-op?
Τί να σου πω... Το μουνί φαίνεται πολύ φυσιολογικό για να είναι από χειρουργείο αλλά δεν παίρνω και όρκο...
Βέβαια σου λέω, δεν έχει καρύδι στο λαιμό καθόλου...

KanyeEast

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
21
Τί να σου πω... Το μουνί φαίνεται πολύ φυσιολογικό για να είναι από χειρουργείο αλλά δεν παίρνω και όρκο...
Ναι έτσι όπως το λες, το τελευταίο ειδικά είναι η λεπτομέρεια που κάνει όλη τη διαφορά

Kakoslikos45

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
210
Πόντοι
0
Ναι έτσι όπως το λες, το τελευταίο ειδικά είναι η λεπτομέρεια που κάνει όλη τη διαφορά
Το θέμα είναι ότι ο @Nikitas7 φαίνεται πολύ σίγουρος ότι είναι trans και με έχει ιντριγκάρει να μάθω από που πηγάζει αυτή η σιγουριά...

tststse

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2024
Like
4
Πόντοι
0

KanyeEast

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
21

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.506
Πόντοι
1.446
Το ξέρετε ότι υπάρχει εγχείρηση αφαίρεσης τού "Μήλου τού Αδάμ " έτσι;

Kakoslikos45

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
210
Πόντοι
0
Το ξέρετε ότι υπάρχει εγχείρηση αφαίρεσης τού "Μήλου τού Αδάμ " έτσι;
Ναι αλλά γενικά ξέρω πολλές εγχειρισμένες και καμία δεν το χει κάνει... Επίσης νομίζω είναι πολύ επίπονο κατά την αποθεραπεία. Τί να πω; Όλα πιθανά είναι... Ίσως να μας λύσει την απορία ο @Nikitas7 αν αποφασίσει να μας μιλήσει...

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
549
Πόντοι
21
Μάγκες μακριά από αυτές εδώ δεν αξίζει ούτε ταληρο
Κάνω ένα mini review δεν το συνηθίζω αλλά για αυτές πρέπει μήπως και σας γλυτώσω χρήματα
Αρχικά συμφωνήσαμε 1ωρα για 3ο και στο 25λεπτο με έδιωξαν, γυρο στο 10λεπτο η μία είχε ήδη χύσει και στο 20λεπτο ξεκίνησε και η αλλη τα cum baby, από τη 1η στιγμή που πάτησα το πόδι μου στο airbnb που έμεναν φαινόταν ότι δεν θελαν καθόλου να κάνουν τίποτα, καμια απολύτως σημασία,δεν ξέρουν σχεδόν καθόλου αγγλικά και η συνεννόηση ήταν δύσκολη, ο χώρος σχεδόν τελείως σκοτεινός για να προσπαθήσουν να καλύψουν τα τελείως ανδροπρεπή πρόσωπα τους, δεν βλέποντε, στα του αγώνα δεν ήταν και η χειρότερη εμπειρία αλλά θα μπορούσαν πολύ καλύτερα η valentina τουλάχιστον(αυτή με το πορτοκαλί μαλλί χωρίς ταττου)
Ούτε νερό δεν μου πρόσφεραν με το ζόρι μια πετσέτα να σκουπιστώ στο μπάνιο
Αυτά εν ολίγοις
Αν θέλετε να δοκιμάσετε και μόνοι σας πηγεντε αλλά θα το μετανιώσετε πολύ σύντομα
Πού πάτε και μπλέκετε. Δεν βλέπετε ότι φαίνονται τέρμα χρεπια και κροσσακια της κακιάς ώρας ;

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.506
Πόντοι
1.446
Ναι αλλά γενικά ξέρω πολλές εγχειρισμένες και καμία δεν το χει κάνει... Επίσης νομίζω είναι πολύ επίπονο κατά την αποθεραπεία. Τί να πω; Όλα πιθανά είναι... Ίσως να μας λύσει την απορία ο @Nikitas7 αν αποφασίσει να μας μιλήσει...
Εδώ "ξυρίζουν"το κούτελο,το καρύδι θα τις πειράξει; Τσεκαρε την Sabrina Prezotte πχ το είχε ανεβάσει στο Instagram πρίν από κάτι μήνες

Kakoslikos45

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
210
Πόντοι
0
Εδώ "ξυρίζουν"το κούτελο,το καρύδι θα τις πειράξει; Τσεκαρε την Sabrina Prezotte πχ το είχε ανεβάσει στο Instagram πρίν από κάτι μήνες
Έχεις απόλυτο δίκιο! Όρκο δεν παίρνω για τίποτα...

kopaskk

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
61
Like
661
Πόντοι
4.525

έχει κανείς εμπειρία?

Cross Xaroula

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
547
Πόντοι
86
Καλά είσαι χαζή ; Ποιές διαφημίσεις χρυσό μου , τι νομίζεις ότι είμαι ; Ένας πελάτης των τράνς ( και όχι μόνο) είμαι , οι κριτικές μου το δείχνουν .
Πάρε τα χάπια σου γιατί έχεις ξεφύγει...
Σηγα σηγα θα μου πεις οτι δεν υπαρχουν πανω απο ενα προφιλ σε ατομα εδω μεσα.
Δεν με πειθης. Εσυ ασχοληθηκες με εμενα,εγω δεν σε ενοχλησα απλα εγραψα κατι που εν δυναμη πηθανων συνβαινη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom