Giorgos H
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 496
Πα-πούτσοι από τον τόπο σουΚαλύτερες από τις Ελληνίδες φίλε δεν υπάρχουν...γνώμη μου.
Πα-πούτσοι από τον τόπο σουΚαλύτερες από τις Ελληνίδες φίλε δεν υπάρχουν...γνώμη μου.
Και να κανει δεν θα αγγιζεται θα είναι πανάκριβη! καλα ας τη βρουμε πρωτα...
Και ανάσταση θα κάνεις και επιτάφιος μαζί... Έλα κάτω και δεν θα χάσεις.Να τις φορτώσω όλες στο Φαιστός,να τις φέρω κάτω,να κάνουμε Ανάσταση;
Aγάπη μου!!! Καλό Πάσχα σου εύχομαιΚαι ανάσταση θα κάνεις και επιτάφιος μαζί... Έλα κάτω και δεν θα χάσεις.
γιατι ρε βατραχε που πας, σεζον;Καλη συνεχεια στ κασκαντεριλικι παλιομουτρα εχοντος καλως τ λεμε απο νοεμβρη ξανα....θ παρκολουθω ομως κ θ σ τσιγκλαω
Οτι βλεπεις στις φωτογραφιες!
Ευχαριστω!Οτι βλεπεις στις φωτογραφιες!
Σωστο crossaki με κωλαρα και στησιμο οπως βλεπεις επισης!
Υγρη πιπα που της αρεσει πολυ
και γουσταρει να την πασπατευεις οπου θελεις!
Τον τρωει ολο και στην πιπα και στο στησιμο!
Καλη επικοινωνια, αλλα αν εισαι εσυ εσωστρεφης και δεν σπασεις τον παγο, θα σας "φαει η μαρμαγκα"!
Ειχα περασει καλα και ας μην εχει τυχει να την πετυχω ξανα!
Δε νομίζω να κάνω λάθος άλλωστε η πεταλούδα στο γοφό μαρτυράει...Παλιά την έλεγαν Αγαπη. Ήταν ίσως κ η πρώτη μου επαφή με το σπορ. Μιλάμε για 10 κ βάλε χρόνια πίσω. Κάποια στιγμή έμπλεξε με ναρκωτικά εξ όσων γνωρίζω... Τελευταία την είχα δει Συγγρού δεν ήταν δυστυχώς στα καλύτερα της το κορίτσι... Κ αρκετά αλλαγμένη φυσιογνωμικά... (Πολυ αδύνατη)ΑΝΖΕΛΑ TRANS ΓΙΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΑΓΟΡΙΑ
Ερωτικά παιχνίδια και όχι μόνο…. Με ενεργοπαθητική τρανς καυλιάρα έχω δικό μου χώρο καλλιθεα με πραγαματικές φωτο ότι βλέπεις εδώ αυτό θα δεις από κοντά και ακόμα καλυτετρο !!! εσύ κανείς την επιλογήσου !!! ☎️ 6981 - 929760☎️ … όχι απορίτα τηλ.. και μηνύματαkanesex.com
Τι γνωρίζεται για αυτήν εδώ ???
Σε αγγελία της πριν από λίγο καιρό νομίζω πως είχα δεί 150 . Γι' αυτό υπάρχουν τα τηλέφωνα .Παιδιά καλησπέρα , ξέρεις τ παίζει με αλεξανδρα Παπ ; Αν κάνει ραντεβού κτλ , ζητάει κάτι τρέλα νούμερα 4ψηφια ;
Δεν απαντά κ ιδιαίτερα. Εγώ όσες φορές έχω προσπαθήσει...τζιφος... Τις τα σκάνε πολλοί κ πολλά συν το ευκολακι από OF (πρέπει να βγάζει καλό μεροκάματο κ από εκεί) κ δεν πλησιαζεται το κορίτσι.Σε αγγελία της πριν από λίγο καιρό νομίζω πως είχα δεί 150 . Γι' αυτό υπάρχουν τα τηλέφωνα .
Να σού πω ,κι εγώ πού έχω προσπαθήσει 2-3 φορές με το whatsapp τζίφος αλλά έλεγα μπάς καί ...Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιέςΔεν απαντά κ ιδιαίτερα. Εγώ όσες φορές έχω προσπαθήσει...τζιφος... Τις τα σκάνε πολλοί κ πολλά συν το ευκολακι από OF (πρέπει να βγάζει καλό μεροκάματο κ από εκεί) κ δεν πλησιαζεται το κορίτσι.
Το 'κοροτσι' είναι τρομερό με απίστευτη πίσω θέα. Ευγενικό, θεωρώ όμως επιλεκτικό, μία ώρα 100€ αλλά για μένα από τίς λίγες αρχάριες που άξιζαν το κόστος. Γενικά σε Airbnb παίζει.Πολύ σούπερ αυτή εδώ !!!
Τι γνωρίζει κάποιος ??
6982340726(WhatsApp)
Γεια σας! Ονομάζομαι Άννα Νικολ, είμαι 22 φοιτήτρια και μένω στην Αθήνα σε δικό μου χώρο. Ενδιαφέρομαι για εχεμυθες συναντήσεις. 6982340726 (WhatsApp) - δεν απανταω ποτε σε κλησεις τηλεφωνικες στον αριθμο αυτο. Αν θες να επικοινωνησεις μαζι μου μονο μέσω WhatsApp! Είμαι ετσι εκ γενετής με θηλυκα...kanesex.com