Nikitas7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2012
- Like
- 2.271
- Πόντοι
- 446
παρα πολυ ωραια,ημουν κυριος παθητικος,εμφανιση πολυ ωραια ειναι ψηλη με μεγαλο εργαλειο!,η συναντηση ηταν πανω απο 45 λεπτα χωρις να βιαζεται,ενω πληρωσα για 30 λεπτα.μπορω να πω πως με εσκισε,με διαφορες στασεις για αρκετη ωρα ,πληρωσα και για δικο της τελειωμα αλλα δεν της ηρθε τελικα,και σαν ανθρωπος φανηκε πολυ καλη!,αλλα εκανε δυνατο σφιροκοπημα,σκεψου ποναγε η κοιλια μου μετα την συνεδρεια και ενιωθα τον κωλο μου ανοιχτο για 1 βδομαδα...ελπιζω να ξαναερθει γιατι φευγει αυριοΠώς πέρασες με τη Vivi ??
Καμιά πληροφορία παραπάνω; Ειδικά για Katy γιατί δεν βρίσκω πουθενά ούτε κριτικές ούτε τίποτα...Πολύ καλές και οι 2 απο γνωστό μου το έχω μάθει !!!
Θα πάω αύριο και ξα σας πω νέα. Ελπίζω ο φίλος να μη με πάρει στο λαιμό του αλλά να μου πεις ψυχή θα δώσω;Η KATY ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΩΣ ΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΤΡΑΝΣ !! ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΙΜΑΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΠΕΤΑΕΙ !!! ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ !!
ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ !!
Άμα μου το βγάλει και τα δύο αλλιώς μόνο ενεργητικός.EIΣΑΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΣ Η ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ???
Άμα μου το βγάλει και τα δύο αλλιώς μόνο ενεργητικός. Μ αρέσουν και τα δύο εννοείται...
Εγώ κατάλαβα στις πρώτες φορές με τρανς ότι θέλει να πας χαλαρά και να δεις πως θα σε πάει η φάση και τι θα σου βγάλει η άλλη.ΩΡΑΙΟΣ ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΛΙΚ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΜΕ ΤΗ ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ !!
ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΠΑΝΤΑ 69 + ΠΙΠΕΣ + ΠΟΔΟΛΑΓΝΕΙΑ !!!
Καμιά πληροφορία παραπάνω; Ειδικά για Katy γιατί δεν βρίσκω πουθενά ούτε κριτικές ούτε τίποτα...
100%ΑΛΗΘΕΙΑ ???
Ποιά είναι αυτή ρε αρχηγέ;Αρρώστο μωρό...![]()
Συμφωνώ απόλυτα! Και πολύ καλά γαμήσια και χαλαρά τα ραντεβού..... Μέχρι που ανέβηκε και αυτής η πελατεία και από 50 το πήγε 70 και μετά 80 και τον τελευταίο καιρό( νομίζω δεν είμαι σίγουρος) ζήταγε ένα 100αρικο. Το παράκανε λίγο μεβτις πλαστικές, ισχύει αλλά εμένα ήταν η αγαπημένη μου. Ήταν και η 1η μου βλεπεις... Πάντως έχει φύγει για Κύπρο πλέον μαζί με έναν μάλλον γκόμενο! Α ρε τι μου θύμισες τώρα...Πολύ καλή περίπτωση ήταν και η Δέσποινα που δουλευε στο φυλής 99 για όσους ξέρουν/θυμούνται. Lena trans νομίζω στο tsdating το προφίλ της.
Δεν ξέρω αν παραμένει καλή, πρέπει το γαμησε με τις πλαστικές αλλά αν είναι όπως την πρόλαβα εγώ πριν 2 χρόνια μιλάμε για πολύ καλή περίπτωση.
Όνομα δεν ξέρω ούτε εγώ αλλά αν λες μία μ ένα λευκό tiguan vw είναι όντως εγχειρησμένη. Πολύ ωραίο όμως... Ένα 50ευρω παίρνει και μοιράζεται ένα διαμέρισμα με άλλες στο διπλανό στενό. Κάθε βράδυ σχεδόν θα τη βρεις εκεί, στη NISSAN.Ρε μάγκες προχθές το βράδυ πετυχα συγγρου μια τυπισσα εξ αλλαγής που ήταν ΜΟΥΝΑΡΑ! Πρέπει να ήταν μιλφακι ξανθιά με ένα Φλόραλ φόρεμα γνωστή φυσιογνωμία! Με απίστευτες βυζαρες! Ήταν περίπου στην μέση της συγγρου αλλά δν θυμάμαι αμάξι! Με μακρύ μαλλί έχει κάποιος τπτ υπόψιν;
Δέσποινα= εγγύηση για εμένα για αρκετά χρόνια...Συμφωνώ απόλυτα! Και πολύ καλά γαμήσια και χαλαρά τα ραντεβού..... Μέχρι που ανέβηκε και αυτής η πελατεία και από 50 το πήγε 70 και μετά 80 και τον τελευταίο καιρό( νομίζω δεν είμαι σίγουρος) ζήταγε ένα 100αρικο. Το παράκανε λίγο μεβτις πλαστικές, ισχύει αλλά εμένα ήταν η αγαπημένη μου. Ήταν και η 1η μου βλεπεις... Πάντως έχει φύγει για Κύπρο πλέον μαζί με έναν μάλλον γκόμενο! Α ρε τι μου θύμισες τώρα...
Liberty ValentineΠοιά είναι αυτή ρε αρχηγέ;