Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.318
- Πόντοι
- 456
Πρέπει να ρωτήσω κι άλλους να δω αν πρέπει να ανησυχώΜπα, τώρα που άνοιξε η κερκόπορτα δεν ξανακλείνει :-D

Πρέπει να ρωτήσω κι άλλους να δω αν πρέπει να ανησυχώΜπα, τώρα που άνοιξε η κερκόπορτα δεν ξανακλείνει :-D
Πήγα τουαλέτα να πλυθω και το νερό έφευγε μέσα σε Κούβα, ότι να ναι.Πολυ σωστά!
Φουλ κούκλες! Γενικά ότι να ναι!
Δεν πειράζει που τον εφαγες..πρόσεξε μόνο μην σού γίνει συνήθεια..Δεν ξέρω ποιες βγάζουν τα περισσότερα αλλά από αυτά που έχω ακούσει όντως οι πιο πολλοί πάνε για να τον φάνε.
Καλά κάνει ο καθένας μην παρεξηγηθώ ,εγώ τον έφαγα τελικά μετά από τόσα χρόνια αλλά δεν ξέρω αν θα το ξανακάνω![]()
Κάποτε επί εποχής συνχωρεμενης είχε πολλά κορμιά .Εχει εκεί πιάτσα ;
Ποοοοο..Πήγα τουαλέτα να πλυθω και το νερό έφευγε μέσα σε Κούβα, ότι να ναι.
Πόρτα εφαγες. .Σας ρίχνουν πόρτα οι πουστηδες. .πήγαινε στην Πωλινα φίλε μου να σου κάνει τον κολο 2ευρω. .Στο φυλής 99 έχει γίνει πλέον με ραντεβού ?
Πήγα πριν λίγο καιρό και περιμέναμε με έναν άλλο αλλά βγήκε μία από το παραθυράκι και μας λέει μόνο με ραντεβού...Λίγο περίεργο μου έκανε, γνωρίζει κάποιος κάτι ?
Ποια είναι η Πωλινα? Δώσε πληροφοριεςΠόρτα εφαγες. .Σας ρίχνουν πόρτα οι πουστηδες. .πήγαινε στην Πωλινα φίλε μου να σου κάνει τον κολο 2ευρω. .
Η Πωλινα είναι Καλύμνου 48 στο ισόγειο τα πρωινά..Σου γυαλίζει καλα την κολοτρυπιδα και σου βάζει δαχτυλάκι αν θέλεις..Έχει ολα τα αξεσουάρ να σου σκίσει τον κολο αν είσαι μερακλής..Ουρά κάνουν τα μπαρμπαδια για να τούς στραποναρει..χαχαχα. πήγαινε και ενημέρωσε με πώς πέρασες..Αν δεν ενημερώσεις δεν έχει αλλες πληροφορίες που ξέρω...Ποια είναι η Πωλινα? Δώσε πληροφοριες
Εννοείς αυτή που μοιάζει με την Τζειμι Λι Κέρτις...Η Πωλινα είναι Καλύμνου 48 στο ισόγειο τα πρωινά..Σου γυαλίζει καλα την κολοτρυπιδα και σου βάζει δαχτυλάκι αν θέλεις..Έχει ολα τα αξεσουάρ να σου σκίσει τον κολο αν είσαι μερακλής..Ουρά κάνουν τα μπαρμπαδια για να τούς στραποναρει..χαχαχα. πήγαινε και ενημέρωσε με πώς πέρασες..Αν δεν ενημερώσεις δεν έχει αλλες πληροφορίες που ξέρω...
Αυτή λέει ,μεγάλη μορφή η συγκεκριμένη. Πολύ καλή στο δωμάτιο,ουρά είχε.Εννοείς αυτή που μοιάζει με την Τζειμι Λι Κέρτις...
σε χαλάει αυτό πήγαινε στους καραφλους πουστηδες με περούκα..Καθαριότητα και ασφάλεια. ΧαχαχαΕννοείς αυτή που μοιάζει με την Τζειμι Λι Κέρτις...
Και τώρα έχει ουρά. Πάνε τα μπαρμπαδια και τα ξεκωλιαζει η Πωλιναρα..Έχει και πιτσιρικάδες όμως που Πάνε μόνο για πιπα και γλυφοκολιΑυτή λέει ,μεγάλη μορφή η συγκεκριμένη. Πολύ καλή στο δωμάτιο,ουρά είχε.
Δουλεύει ακόμα η Πωλίνα...πρέπει να είναι 60 τώρα...
Με το τσαντάκι έμπαινε στο δωμάτιο και ουρλιαζανε τα μπαρμπαδια όταν τους γαμουσε η Πωλινα..Τα κολοχαστουκα που τρωγανε τα γεροντια ακουγοντουσαν στο πεζοδρόμιο..χαχαχαΑυτή λέει ,μεγάλη μορφή η συγκεκριμένη. Πολύ καλή στο δωμάτιο,ουρά είχε.
Εγώ π θέλω να με γαμησουν..Ποια είναι μια καλή ενεργητική;;Αδερφέ οφείλω να σε ενημερώσω..Αν σε γουστάρει ψάχνει τρόπους να σε γαμησει