Δε θέλω να επηρεάσω αλλά βιβακι περιμένω σαν τρελόςΝα πάω με κακάο ή να περιμένω βιβι Καρβάλιο;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)
Vassillis76
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2023
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.206
- Πόντοι
- 1.196
Εγώ πέρασα πολύ καλά...Είναι καλή;;;;
Giorgio XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.506
- Πόντοι
- 1.446
Ποιά ;Έχω βρει και αυτή. Στο τηλέφωνο πολύ καυλιάρικη φωνή. Δεν δείχνει πρόσωπο όμως. Αλλά το κορμί όπως φαίνεται φυσάει. Ξέρει κανείς;
Ωπ ναι σωστά συγνώμηΠοιά ;

τρανς σεξυ καυλιαρα Ενεργοπαθητικα ανωμαλα παιχνιδια
6970850052 Σεξυ καυλιαρα ανωμαλιαρα τρανς για αντρες με ενεργοπαθητικα γουστα καλα προσοντα καλεσε με Ραντεβού μόνο στο χώρο μου

Τελικά ξέρει κανείς τίποτα για αυτό το θεϊκό κορμί;;;Ωπ ναι σωστά συγνώμη
![]()
τρανς σεξυ καυλιαρα Ενεργοπαθητικα ανωμαλα παιχνιδια
6970850052 Σεξυ καυλιαρα ανωμαλιαρα τρανς για αντρες με ενεργοπαθητικα γουστα καλα προσοντα καλεσε με Ραντεβού μόνο στο χώρο μουkanesex.com
Giorgio XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.506
- Πόντοι
- 1.446
Αυτή δεν είναι που λένε πως είναι η γνωστή και απο μία ταινία ; Εγώ δεν την ξέρω πάντως ...Τελικά ξέρει κανείς τίποτα για αυτό το θεϊκό κορμί;;;
bourdela99
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2024
- Like
- 17
- Πόντοι
- 0
Απίστευτα καυλιά!
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8.665
- Πόντοι
- 2.636
100 ευρώ το μισάωρο. Ωραίος. Λογικά θα έχεις δυνατό εισόδημα.Cammy,Yara,Isabelly Disordi,Kalisee,Mirella Kitty,Ivy Braz. (Εχω πάει και με άλλες αλλά στην ίδια τιμή αυτές)Ποιές Ελληνίδες και μαλακίες ; Μόνο η "Νεφέλη" ,Πέλη από εμφάνιση (και η Φένια από καυλί) Οτι πληρώνεις παίρνεις . (Εγώ συνήθως παίζω 100 το μισάωρο )
Αλλά πέραν αυτού, και εγώ να είχα δυνατό εισόδημα δεν θα πήγαινα σε αυτές τις Ισαμπέλλι και τέτοιες.
Giorgio XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.506
- Πόντοι
- 1.446
Δυνατό εισόδημα όχι αλλά προσπαθώ . Αυτή είναι η διασκέδασή μου ή το χόμπυ μου αν θέλεις. Φαντάσου να πάω στο Chase και να με ρωτήσει η ηλίθια η Μπακοδήμου ποιό είναι τα χόμπυ μου (100 ευρώ το μισάωρο. Ωραίος. Λογικά θα έχεις δυνατό εισόδημα.
Αλλά πέραν αυτού, και εγώ να είχα δυνατό εισόδημα δεν θα πήγαινα σε αυτές τις Ισαμπέλλι και τέτοιες.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8.665
- Πόντοι
- 2.636
Καλά κάνεις. Μια χαρά κάνεις. Απλά τα 100Ε για ένα μισάωρο είναι too much - ειδικά αν πας 2-3 φορές το μήνα - πάει πολύ! Αν πας τόσες.Δυνατό εισόδημα όχι αλλά προσπαθώ . Αυτή είναι η διασκέδασή μου ή το χόμπυ μου αν θέλεις. Φαντάσου να πάω στο Chase και να με ρωτήσει η ηλίθια η Μπακοδήμου ποιό είναι τα χόμπυ μου ()
Giorgio XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.506
- Πόντοι
- 1.446
Φεύ ! Η καύλα πληρώνεται , δεν πάω 2-3 φορές τον μήνα πάω 2 φορές την εβδομάδα ...καμμιά φορά και παραπάνω εφόσον έχω εκπληρώσει τις υποχρεώσεις μου ( ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ ,ΕΝΦΙΑ κλπ κλπΚαλά κάνεις. Μια χαρά κάνεις. Απλά τα 100Ε για ένα μισάωρο είναι too much - ειδικά αν πας 2-3 φορές το μήνα - πάει πολύ! Αν πας τόσες.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8.665
- Πόντοι
- 2.636
Ωραίος! Συμφωνώ, η καύλα πληρώνεται - βέβαια στη δική μας εδώ την περίπτωση, παραπληρώνεται - σε εσένα παραπληρώνεται εννοώ. Θες ένα μισθό το μήνα στα "κορίτσια" ρε δικέ μου! Χαχαχα. Ωραίος πάντως αν λες αλήθεια.Φεύ ! Η καύλα πληρώνεται , δεν πάω 2-3 φορές τον μήνα πάω 2 φορές την εβδομάδα ...καμμιά φορά και παραπάνω εφόσον έχω εκπληρώσει τις υποχρεώσεις μου ( ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ ,ΕΝΦΙΑ κλπ κλπ)
Giorgio XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.506
- Πόντοι
- 1.446
Sad but True !Ωραίος! Συμφωνώ, η καύλα πληρώνεται - βέβαια στη δική μας εδώ την περίπτωση, παραπληρώνεται - σε εσένα παραπληρώνεται εννοώ. Θες ένα μισθό το μήνα στα "κορίτσια" ρε δικέ μου! Χαχαχα. Ωραίος πάντως αν λες αλήθεια.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8.665
- Πόντοι
- 2.636
Άρα έπεσα μέσα αδερφέ μου! Εννοώ ως προς την μεγάλη σου οικονομική δυνατότητα. Και δεν εννοώ ότι είσαι κανας ματσωμένος (που και να ήσουν ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ) - αλλά για να δίνεις ένα εύρος 800 - 1000 ευρώ μηνιαίως για πληρωμένο έρωτα μιλάμε σχεδόν για τρέλα! Εγώ και 5χίλιαρο το μήνα να έβγαζα δεν θα το έκανα όχι τωρα που με δυσκολία προσεγγίζω το χιλιάρικο.Sad but True !Και γιατί να πώ ψέμματα ; Στην ηλικία μου δεν έχει και κανένα νόημα να κοκορεύομαι ! Γέρος άνθρωπος ...πόσα χρόνια ακόμα θα μπορώ ; Μετά θα έρθει η σύνταξη και θα τα τρώω σε τίλιο
![]()
Σε κάθε περίπτωση μπράβο σου ειλικρινά και σε χαίρομαι! Να είσαι πάντα υγιής και να προσέχεις. Και φυσικά να μας ενημερώνεις για τις "καλές" περιπτώσεις στις τρανς και που αξίζουν γενικά.
Giorgio XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.506
- Πόντοι
- 1.446
Εγώ ενημερώνω γιά όσες αρέσουν σε μένα και έχω δοκιμάσει - αλλά υπάρχουν και πράγματα που δεν λέω ή δεν μπορώ να πώ ή δεν θέλω να πω ...Άρα έπεσα μέσα αδερφέ μου! Εννοώ ως προς την μεγάλη σου οικονομική δυνατότητα. Και δεν εννοώ ότι είσαι κανας ματσωμένος (που και να ήσουν ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ) - αλλά για να δίνεις ένα εύρος 800 - 1000 ευρώ μηνιαίως για πληρωμένο έρωτα μιλάμε σχεδόν για τρέλα! Εγώ και 5χίλιαρο το μήνα να έβγαζα δεν θα το έκανα όχι τωρα που με δυσκολία προσεγγίζω το χιλιάρικο.
Σε κάθε περίπτωση μπράβο σου ειλικρινά και σε χαίρομαι! Να είσαι πάντα υγιής και να προσέχεις. Και φυσικά να μας ενημερώνεις για τις "καλές" περιπτώσεις στις τρανς και που αξίζουν γενικά.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8.665
- Πόντοι
- 2.636
Και καλά κάνεις. Συμφωνώ μαζί σου σε απόλυτο βαθμό. Εσύ θα επιλέγεις το "βάθος" της κάθε πληροφορίας που θα δίνεις.Εγώ ενημερώνω γιά όσες αρέσουν σε μένα και έχω δοκιμάσει - αλλά υπάρχουν και πράγματα που δεν λέω ή δεν μπορώ να πώ ή δεν θέλω να πω ...
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8.665
- Πόντοι
- 2.636
Εγώ μπάινω τελευταία στο αυτό κανεσεξ (σαιτ) και μόλις δω τις αγγελίες μου έρχεται ναυτία. Όλες ξεπέτες του ελέους μου φαίνονται - και με μεταφραση φτιαχτή πολλές φορές - και πραγματικά το θεωρώ σουπερ ρίσκο πια...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 71
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις