You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Transexual Κύπρος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Nicosiabull
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 576K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
batraxos!!
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 6.438
- Πόντοι
- 1.206
αυτο το χεις δει life??
[/quote μουφα μου κάνε
batraxos!!
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 6.438
- Πόντοι
- 1.206
μπα δεν το κόβω life το χεις δει??οχι δεν ειναι μουφα την εχω ξαναδει σε ενα dating site γι αυτο ρωτησα αν καποιος ξερει παραπανω πληροφοριες για αυτην
batraxos!!
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 6.438
- Πόντοι
- 1.206
φίλε καντω ποιο λιανό αν μπορείς με καμία καλή φώτοοχι , αλλα υπαρχουν validations/testimonials και ειδη ειχε 2 απο αυτα τα οποια γραφτηκαν απο couples που ειχαν συνεβρεθη μαζι της
Nicosiabull
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2012
- Like
- 119
- Πόντοι
- 1
jenny anders, ας μας πειτε καπιες εμποιριες!![]()
Φίλε αφού και αυτά που έχεις διαβάζει είναι θετικά πάρε την απόφαση για δοκιμή, απλά μην ξεχάσεις να μοιραστείς τις εμπειρίες σου μαζί μας!
Υ.Γ. Έχουμε νέες εισόδους στο ts-dating, θα επανέλθω γιατί συλλέγω πληροφορίες.
Nicosiabull
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2012
- Like
- 119
- Πόντοι
- 1
φιλε αυτο λεο αυτες τις μερες.. ρωταο αν καποιος την εχει δοκιμαση! δεν εχω επεικινηνια πλεον μαζι της εγω
Καλό βόλι!!!
mariosapoel1986
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
mariosapoel1986
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ναι... εχω επισυναψη μια φωτογραφια απο το dating site.
Θα δειτε τα comments των χρηστων που εχουν συναντιθει μαζι της. Εχω σβισει τα ονοματα τους ομος για ευνοιτους λογους.
ποιο εν τουτο το dating site φιλε???
mariosapoel1986
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Nicosiabull
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2012
- Like
- 119
- Πόντοι
- 1
Φίλε αφού και αυτά που έχεις διαβάζει είναι θετικά πάρε την απόφαση για δοκιμή, απλά μην ξεχάσεις να μοιραστείς τις εμπειρίες σου μαζί μας!
Υ.Γ. Έχουμε νέες εισόδους στο ts-dating, θα επανέλθω γιατί συλλέγω πληροφορίες.
Εδώ και καιρό έχουμε κάποιες νέες εισόδους στο ts-dating
Η μόνη για την οποία μάζεψα κάποιες πληροφορίες είναι η Σόνια, ελληνίδα, πρώην "Τόνια", γύρω στα 40, χαρακτηριστικό τα πολλά τατουάζ στο σώμα, ενεργοπαθητική! Τιμές δεν ξέρω γιατί δεν πήρα τηλ, υποθέτω πάνω κάτω τιμές Ελλάδας.
Για τις άλλες δεν κατάφερα να βρω κάτι! Προσωπική μου άποψη είναι ότι οι ξένες ουρανοκατέβατες είναι ψηλορίσκο! Ολες οι άλλες από τις καινούργιες εισόδους, απότι ξέρω γιατί προσπαθώ να ενημερωνόμαι για το τι παίζει και Ελλάδα, δεν έχουν περάσει ποτέ από εκεί. Και λέω εγώ, γιατί μια κοπέλλα να προτιμήσει την περιοδεία στην Κύπρο και όχι στην Ελλάδα? Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις γιατί απότι θυμάμαι η Φερνάντα είχε έρθει πρώτα από Κύπρο και μετά πήγε Αθήνα.
Ξανατονίζω ότι αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Στις φωτογραφίες όλες μια χαρά φαίνονται!
Nicosiabull
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2012
- Like
- 119
- Πόντοι
- 1
Καταρχάς αν και λίγο αργοπορημένος να ευχυθώ χρόνια πολλά σε όσους-όσες γιόρταζαν για την ονομαστική τους εορτή!
Έχουμε καινούργιες αφίξεις!
Πρώτη και καλύτερη η Αλεξία που τιμά το νησί μας ξανά και είμαι σίγουρος ότι θα την τιμήσουν και πολλοί από εσάς!
Έχουμε επίσης μια καινούργια Λένα, Ρωσίδα την οποία πρώτη φορά ακούω αν και οι φωτό είναι πολύ καλές. Τώρα όμως αν πάρετε τηλέφωνο δεν
ξέρω αν θα σας απαντήσει η Λένα η Ρωσίδα ή η Σόνια η Ελληνίδα γιατί ο αριθμός είναι ο ίδιος! Δοκιμάστε και πείτε μας.
Επίσης έχουμε την Ρίτα - Μόνικα που έβαλε αγγελία και ως Ivana!!!
Τις τουρκάλλες που κατέβηκαν Κερύνεια τις Θεωρώ ανάξιες σχολισμού!
Έχουμε καινούργιες αφίξεις!
Πρώτη και καλύτερη η Αλεξία που τιμά το νησί μας ξανά και είμαι σίγουρος ότι θα την τιμήσουν και πολλοί από εσάς!
Έχουμε επίσης μια καινούργια Λένα, Ρωσίδα την οποία πρώτη φορά ακούω αν και οι φωτό είναι πολύ καλές. Τώρα όμως αν πάρετε τηλέφωνο δεν
ξέρω αν θα σας απαντήσει η Λένα η Ρωσίδα ή η Σόνια η Ελληνίδα γιατί ο αριθμός είναι ο ίδιος! Δοκιμάστε και πείτε μας.
Επίσης έχουμε την Ρίτα - Μόνικα που έβαλε αγγελία και ως Ivana!!!
Τις τουρκάλλες που κατέβηκαν Κερύνεια τις Θεωρώ ανάξιες σχολισμού!
Nicosiabull
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2012
- Like
- 119
- Πόντοι
- 1
Όπως έχω γράψει και αλλού η Μαρλένα είναι στην Αθήνα! Να δείτε που τόσο καιρό εδώ δεν μάθαμε καμιά πληροφορία και από τους φίλους στην Αθήνα θα μάθουμε τα πάντα! Είδωμεν.
Από αφίξεις έχει έρθει η Αθηνά, η Σίλβι και η Νάταλι24 (υπάρχουν εδώ μέσα thread ξεχωριστά για την κάθε μια με σχόλια, ψάξτε τα) και το ts-dating δείνει ένα τρομερό τούμπανο, την
δεν ξέρω αν πράγματι έχει έρθει ή αν μπήκε η αγγελία από λάθος, πάντως για να πας χρειάζεσαι τραβεστοδάνειο!
Από αφίξεις έχει έρθει η Αθηνά, η Σίλβι και η Νάταλι24 (υπάρχουν εδώ μέσα thread ξεχωριστά για την κάθε μια με σχόλια, ψάξτε τα) και το ts-dating δείνει ένα τρομερό τούμπανο, την
δεν ξέρω αν πράγματι έχει έρθει ή αν μπήκε η αγγελία από λάθος, πάντως για να πας χρειάζεσαι τραβεστοδάνειο!
Nicosiabull
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2012
- Like
- 119
- Πόντοι
- 1
Έκανα και εγώ χαρά πως μετά από πολύ καιρό ήρθε κάτι καινούργιο Κύπρο αλλά μούφα, τουλάχιστον από την ποιότητα των φωτογραφιών.
Κατά τα άλλα η Μαρλένα πήγε Πρωταρά, τώρα αν είναι για το σαββατοκύριακο η για διακοπές θα δείξει.
Κατά τα άλλα η Μαρλένα πήγε Πρωταρά, τώρα αν είναι για το σαββατοκύριακο η για διακοπές θα δείξει.
Nicosiabull
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2012
- Like
- 119
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα ξανά. Έχουμε και λέμε...
Νέες αφίξεις, Σόνια από Ελλάδα (πρώην Τόνια) και Tia Phoenix, ασιάτικο για πολύ λίγες μέρες και γερές τσέπες
Νέες αφίξεις, Σόνια από Ελλάδα (πρώην Τόνια) και Tia Phoenix, ασιάτικο για πολύ λίγες μέρες και γερές τσέπες
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 257
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 56
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 231
- Εμφανίσεις