Νέα

Trans για πρωτάρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα newbie82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 120
  • Εμφανίσεις 83K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

agori4wrimous

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Like
42
Πόντοι
0
Αξιζει η Ντορα για καποιον σχετικα απειρο οπως ειμαι εγω; Μ'αρεσει οπως την βλεπω στις φωτο αλλα μου φαινεται πολυ μεγαλο το εργαλειο της.

dimitris kun

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2026
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους, έχει κανείς να προτείνει τρανς κοπέλα για πρώτη φορά με τρανς;
Έχω στο νου μου την Μιχαελα Μουράνο θα το πάει μαλακά; Δεν θέλω ενεργητική αλλά δεν το αποκλείω κιόλας
Εγώ ψάχνω και να τον πάρω και τον φάω αλλά θα είναι η πρώτη μου φορά και θέλω να είμαι σίγουρος και η άλλη να έχει όρεξη για αυτό επειδή φοβάμαι και λίγο μην πονέσω ή οτιδήποτε είμαι ανάμεσα σε αυτές

Ποια προτείνεται εσείς ;(μ αρέσουν και η 3 πάρα πολύ

Nemo30

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2026
Κριτικές
1
Like
70
Πόντοι
0
Αναφορικά Με την συγκεκριμένη,προς ενημέρωση όλων πλήρως παραπλανητικο προφίλ,στην πράξη είναι ένας σάπιο κοίλης με βυζιά, από πλευρά μου εκνευρίζομαι,η το αντίστροφο από καλαίσθητα σώματα, γυμνασμενα, διατηρημένα, το συγκεκριμένο ον προσωπικά δεν, επίσης ερώτηση προς όλους, τα εκατοστά τής πούτσα τούς από πού τα μετράνε; , βλέπει κάτι 19 cm , 22 ,2 μέτρα πουτσος, τό συγκεκριμένο ον τον έχει κάπου στα 14,15

Nemo30

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2026
Κριτικές
1
Like
70
Πόντοι
0

Η συγκεκριμένη έχει επίσης παραπλανητικό προφίλ.. από κοντά είναι πανέμορφη πολύ πολύ ποίο όμορφη από τοίχο φαίνεται, ένα εξαιρετικό αθλητικό σώμα, πολύ ευγενική και χαμογελαστή, και κτήνος στο κρεβάτι, με ένα πανέμορφο πούτσο

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.906
Πόντοι
206
Εγώ ψάχνω και να τον πάρω και τον φάω αλλά θα είναι η πρώτη μου φορά και θέλω να είμαι σίγουρος και η άλλη να έχει όρεξη για αυτό επειδή φοβάμαι και λίγο μην πονέσω ή οτιδήποτε είμαι ανάμεσα σε αυτές

Ποια προτείνεται εσείς ;(μ αρέσουν και η 3 πάρα πολύ
Η Ιωάννα είναι μια χαρά. Για τις άλλες δύο δεν έχω άποψη

Flamethrower

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2026
Like
49
Πόντοι
0
Διαβάζω τα καλύτερα για μια Βίκυ στην Άγκυρας 1. Για πρωτάρη ειναι καλη επιλογή? (Ενεργητικός μεν αλλά να πάρουμε και καμιά πιπα)

billias °

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
30
Like
2.943
Πόντοι
1.196
Διαβάζω τα καλύτερα για μια Βίκυ στην Άγκυρας 1. Για πρωτάρη ειναι καλη επιλογή? (Ενεργητικός μεν αλλά να πάρουμε και καμιά πιπα)
Είναι καλή επιλογή η Βικαρα.Πες της τι θες και θα περάσεις καλα φίλε.
Θα ευχαριστηθείς πιπα,αλλά έχει και ένα κωλαράκι σούπερ.

Flamethrower

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2026
Like
49
Πόντοι
0
Είναι καλή επιλογή η Βικαρα.Πες της τι θες και θα περάσεις καλα φίλε.
Θα ευχαριστηθείς πιπα,αλλά έχει και ένα κωλαράκι σούπερ.
Μια χαρά, ευχαριστώ πολύ φίλε. Καλη εβδομάδα

Tranylove

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
2.397
Πόντοι
446

Η συγκεκριμένη έχει επίσης παραπλανητικό προφίλ.. από κοντά είναι πανέμορφη πολύ πολύ ποίο όμορφη από τοίχο φαίνεται, ένα εξαιρετικό αθλητικό σώμα, πολύ ευγενική και χαμογελαστή, και κτήνος στο κρεβάτι, με ένα πανέμορφο πούτσο
Εγώ δεν έχω καταλάβει τι θέλεις να πεις... Είναι παραπλανητικο επειδή είναι πιο καλή απ'οτι φαίνεται;

George BarbaTroll

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
42
Like
8.086
Πόντοι
3.446

Εγώ δεν έχω καταλάβει τι θέλεις να πεις... Είναι παραπλανητικο επειδή είναι πιο καλή απ'οτι φαίνεται;
η συγκεκριμένη χωρίς την περούκα βγαίνει έξω ως αγόρι με τις φίλες της

George BarbaTroll

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
42
Like
8.086
Πόντοι
3.446

Tranylove

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
2.397
Πόντοι
446

Tranylove

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
2.397
Πόντοι
446

George BarbaTroll

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
42
Like
8.086
Πόντοι
3.446
Όλα τα ξέρεις μωρή....
Ο ιντερνες και ο Ινσταγκρας τα ξέρουν
Με περούκα λέει κάτι; γιατί το εργαλείο είναι δυνατό
την περούκα την βλέπεις , το εργαλείο ο συναγωνιστής satriani33 δεν είχε ενθουσιαστεί πάντως . Κάτι για γαρίδες ,μύδια δεν θυμάμαι ...μου είχε πεί :2funny:

Loveunder30ladies

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2021
Like
207
Πόντοι
21
Καλησπέρα! Ψάχνω θηλυπρεπή αλλά ενεργητική τρανς στην Αθήνα για τώρα. Τις βλέπω όλες πρώτη φορά και δεν ξέρω ποια να διαλέξω, ποιος μπορεί να με βοηθήσει;!

Tranylove

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
2.397
Πόντοι
446
Καλησπέρα! Ψάχνω θηλυπρεπή αλλά ενεργητική τρανς στην Αθήνα για τώρα. Τις βλέπω όλες πρώτη φορά και δεν ξέρω ποια να διαλέξω, ποιος μπορεί να με βοηθήσει;!
https://distintas.net/lisy-lopez

Μεγάλο εργαλείο, καλή υπηρεσία, ακριβή. Λένε ότι έχει πάρει κιλά. Την τελευταία φορά την είδα πριν 1,5, χρόνο

https://distintas.net/jade-bittencourt

Μικρό εργαλείο το δουλεύει πολύ καλά, πολύ καλή συμμετοχή.

Αντε καλό βόλι.

loubenos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2026
Like
60
Πόντοι
0

Θα θηλυκή και ενεργητική πας εδώ

nscorpios

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
451
Πόντοι
21

Θα θηλυκή και ενεργητική πας εδώ
δεν δέχομαι πρωτάρηδες

Stories