Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.783
- Πόντοι
- 2.306
Τον έκαψε ζωντανό με βενζίνη η άλλη..... Μυτιλήνη: Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία πίσω από την κίνηση της γυναίκας να περιλούσει τον άντρα της με βενζίνη και να τον πυρπολήσει
Φταίει η πατριαρχια τύποι. Μπορώ να το πω και εγώ
Αν έβλεπες και μια κότα να σου δείχνει την κωλοτρυπίδα της ενώ πιο δίπλα, μια νυμφομανής από τις Σέρρες σε ρωτούσε αν μπορεί να μένει γυμνή όσο της κάνουν μασάζ, θα σου έλεγα ότι επηρεάζεσαι πολύ από το bou αλλά είσαι σε καλό δρόμο ακόμα.οδηγούσα πατίνι και ξαφνικά με πάτησε η πρωην γυναίκα μου με το ίδιο μου το αυτοκίνητο και εκεί που ξεψυχούσα τραυματισμένος μου φώναξε Καλύτερα να σε έκαιγα με βενζίνη όπως η άλλη.... Ρε τι βλέπει ο άνθρωπος στον ύπνο του.
Καλημέρα Ωρίωνα! Δεν πιστεύω να ψωλάρεις στο διαδίκτυο και να μην εργάζεσαι , ε;Αν έβλεπες και μια κότα να σου δείχνει την κωλοτρυπίδα της ενώ πιο δίπλα, μια νυμφομανής από τις Σέρρες σε ρωτούσε αν μπορεί να μένει γυμνή όσο της κάνουν μασάζ, θα σου έλεγα ότι επηρεάζεσαι πολύ από το bou αλλά είσαι σε καλό δρόμο ακόμα.
Καλημέρα Καπετάνιε!Καλημέρα Ωρίωνα! Δεν πιστεύω να ψωλάρεις στο διαδίκτυο και να μην εργάζεσαι , ε;
και γιατί αυτό ω πιο αγαπητέ φίλε του Καπετάνιου και πολυχρονεμένε μας Ωρίωνα;Καλημέρα Καπετάνιε!
Σε περίπτωση που κάτι με ρωτήσατε, σας ενημερώνω ότι έχω πατήσει το κουμπί της αγνόησης για εσάς και δεν το βλέπω.
Τιμούλα?Πωλείται πατίνι xiaomi
Η κυρία θολώνει τα νερά για να με διεκδικήσει χωρίς να μας κάνει χαλάστρα ο Ωρίων
Μα για να μην μπαίνω στον πειρασμό να σας κάμω χαλάστρες, αξιότιμε Καπετάνιε.και γιατί αυτό ω πιο αγαπητέ φίλε του Καπετάνιου και πολυχρονεμένε μας Ωρίωνα;
Έλα βρε Ωρίωνα, ένα αστείο κάναμε για να γελάσουμε. Αφού ξέρεις ότι σου έχω αδυναμία επειδή αγαπάς τις επιστήμες και ιδίως την αστροφυσική.Μα για να μην μπαίνω στον πειρασμό να σας κάμω χαλάστρες, αξιότιμε Καπετάνιε.
Σε περίπτωση που μου γράψατε ότι μου έχετε αδυναμία γιατί αγαπώ την αστροφυσική, σας ενημερώνω πως και άλλα ναυτάκια αγαπούν την αστροφυσική ενώ δεν κάνουν χαλάστρες.Έλα βρε Ωρίωνα, ένα αστείο κάναμε για να γελάσουμε. Αφού ξέρεις ότι σου έχω αδυναμία επειδή αγαπάς τις επιστήμες και ιδίως την αστροφυσική.
Κρίμα που με έκανες ιγκνόρ γιατί δεν θα μπορέσεις ποτέ να μάθεις ότι δεν έχω ξαναδεί ποτέ τόσο έξυπνο, καλλιεργημένο, γενναίο και εργατικό ναυτάκι, όπως εσύ...Σε περίπτωση που μου γράψατε ότι μου έχετε αδυναμία γιατί αγαπώ την αστροφυσική, σας ενημερώνω πως και άλλα ναυτάκια αγαπούν την αστροφυσική ενώ δεν κάνουν χαλάστρες.
![]()
Σε περίπτωση που με τον τρόπο σας, ζητήσατε συγγνώμη, σας ενημερώνω ότι σας βγάζω από το ιγκνόρ.Κρίμα που με έκανες ιγκνόρ γιατί δεν θα μπορέσεις ποτέ να μάθεις ότι δεν έχω ξαναδεί ποτέ τόσο έξυπνο, καλλιεργημένο, γενναίο και εργατικό ναυτάκι, όπως εσύ...
Αυτό δεν είναι όνειρο, είναι όραμα!Αν έβλεπες και μια κότα να σου δείχνει την κωλοτρυπίδα της ενώ πιο δίπλα, μια νυμφομανής από τις Σέρρες σε ρωτούσε αν μπορεί να μένει γυμνή όσο της κάνουν μασάζ, θα σου έλεγα ότι επηρεάζεσαι πολύ από το bou αλλά είσαι σε καλό δρόμο ακόμα.
Κάπως έτσι συμβαίνουν οι ονειρώξεις...Αυτό δεν είναι όνειρο, είναι όραμα!
Η Σερραία καλή;Κάπως έτσι συμβαίνουν οι ονειρώξεις...
Α ρε bou!