Νέα

Το πληρωμένο σεξ είναι "ναρκωτικό"

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα benali
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Μηνύματα
7.804
Κριτικές
20
Like
12.602
Πόντοι
4.546
Για το αυτοκίνητο μονο έχω μία διαφωνία.σου μένει τουλάχιστον.εγω παραλίγο να παρω κι αμάξι σε μία και θα το πλήρωνα σαν μαλακας μετά αλλά πάλι καλά που την επιασα με άλλον και ξεθολωσα.

ΌΧΙ κι έτσι ρεεέεεεε φίλος!
 

Επισκέπτης
Ο φίλος closer γελάει από πάνω και καλά κάνει.εδω γελαω εγώ πια από όσα ησυχασα.ολο που θα με πας και μαλακιες.σε κάτι γκουρμέ με κάτι μερίδες λες κι ήμασταν γάτες και να τα κατοσταρικα.ποτακι λέει μετά ή κάθε νεροφιδα κι έπινε κοκτελια των 20 ευρώ.με 20 ευρώ μωρή γαμιολα κώλο εδινες;αρχιδια έτσι;κι άντε να την πας σπιτι και δεν μπορώ κι είμαι πρωινή και κουρασμενη.κι όταν γυριζα όλη νύχτα στο facebook ηταν κι έβαζε τραγουδια σε έναν ψηλεα.την έβλεπα από άλλο προφίλ γιατί με είχε μπλοκάρει στο δικό της μην με δει ή μάνα της και καλά και την εκθεσω.στα εβερεστ και στα ρουχαδικα δουλεύουν αν δουλευουκαι ντυνονται σαν λατέρνες.ολες τα ίδια απολειφαδια.γι αυτό μάγκες πουτανες και ξερό ψωμί.
 

Pozem

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2018
Μηνύματα
10
Like
0
Πόντοι
0
Είδα κι αυτοκίνητο που πήρα,και εξοδους και δώρα κι αρχιδια.θελουν και πλούσιο κι όμορφο και με κονε και με τα παντα.γι αυτό λοιπόν πληρωμένο και τέλος.ας πάρουν νιγηριανός να τις καρπαζωνει.μιληστε παιδια.απο τον άσχημο κοντό και τραυλό περιμένετε την λύτρωση;εσείς πως ασχοληθηκατε;σας καθοντουσαν οι γαμιολες ή σας έβγαλαν σκαρτους επειδή δεν είχατε στυλ στις εξόδους;δεν το ξέραμε να γίνουμε και κλαρινογαμπροι.
Για τον ίδιο λόγω αδερφέ.
 

Επισκέπτης
Τον ιούλιο έκλεισα 32 χρόνια. Είχα προλάβει ακάποτο στη φυλής. Σπουδαία χρόνια.

Αφου δεν κολησες τίποτα πάλι καλά.απο ότι έχω διαβάσει ήταν καλύτερα πιο παλιά.τωρα ρε φίλε λίγες αξίζουν και δεν κάνουν και πολλά.
 

Επισκέπτης
Εκεί πάνε λελέδες με κάλους στα χέρια αποκλειστικά από τη μαλακία.

Ναι αλλά γαμανε κάτι μουνια όμως.και ξέρεις ε;Αυτά ειναι τουβλα γιατι δεν έχουν ζήσει στην πιατσα.τα τουλουμιαζουν ολονυκτια στον πουτσο και τρεχουν τα χυσια από παντου.εγω φίλε κατάλαβα ένα.αν δεν το έχεις δεν σε πάει όσα κι αν δωσεις.εγω δεν το έχω αυτοί που το έχουν είναι οι κονεδατοι κι οι αυλικοί τους.οπιτε πουτανακια για σίγουρα.
 

Steve Madden

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2018
Μηνύματα
178
Like
46
Πόντοι
1
Καλησπέρα φίλε fylobie.εχεις κι εσύ πόνο μέσα σου οπψς εγώ;νιώθεις την απελευθέρωση με τις πουτανες έτσι δεν είναι;μετά από την ομολογια μου ότι είμαι κοντος τραυλός ασχημος και τραυλιζω,μετα από τόσα κερατωματα και έξοδα για να κυκλοφορω κάτι κυλοτες κάνοντας τον σωφέρ για να τις πηδάνε αλλοι,μετα από τόσα έξοδα και δώρα που πήγαν απατα,μετα τόσα κερατωματα και ειρωνείες για την φάτσα και τα κονε που δεν ειχα,βρήκα την λύση στην πορνεια.εδω και πέντε χρόνια έχω την ησυχία μου και ξέρω πόσα ξοδευω.εχω πάρει και δύο χάμστερ για παρέα για να μου θυμίζουν το xhamster και χεστηκα.
Ελπίζω να μη σε μπανάρουν γρήγορα. :grin:
 

Επισκέπτης
Φίλε steve αν σπαμαρα ή κακομεταχιριστικα το θέμα οφείλω να ζιτισω συγνωμη.δεν νομίζω ομως να εθιξα ή να ενοχλησα κάποιον φίλο.ισα ίσα έχω αποσπάσει γνωμες θεμάτων και φιλων που μόνο θετικές μπορω να χαρακτιρισω.
 

poutsaraklaros

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2018
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
παιδια καλησπερα !!! θελω να γαμησω μαυρη , υπαρχει καμια σε κανα μπουρδελο στην λιοσιων και αν ναι ας μου στειλει καποιος ηνυμα προσωπικο να μου πει ! ευχαριστω !
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom