Λάμα Δαμασκηνή
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 11.893
- Πόντοι
- 4.696
Είναι ίνδαλμα ατενέζο...και μόνο εγω ειμαι κολλητός τουακομα με Βανταμα συναγελαζεσαι;
καλα κανεις σε 2 μερες μαξ θα μπαναριστει![]()
Είναι ίνδαλμα ατενέζο...και μόνο εγω ειμαι κολλητός τουακομα με Βανταμα συναγελαζεσαι;
καλα κανεις σε 2 μερες μαξ θα μπαναριστει![]()
Είναι δυνατός ο Δάσκαλος θα μας μιλήσει για αυτοβελτίωση σύντομαΔάσκαλε (που δε γάμησες ποτε χωρις 20άρι) δείξε πως πέφτουν οι γυναίκες...![]()
Η ελλεινιδα θα ρούφηξε την πουτσα του εχθρού μετάΤουρκαλάς καμακώνει Ελληνίδα στον Αγιο Δομίνικο στο 2:00.Η τύπισσα εκφράζει το θαυμασμό της για τους Λατίνους.Αμα πήγαινε κανένας Ελληνάκος του 90% σιγά μην τον έφτυνε καν.
Στο 12:00 εντοπίζει Ελληνίδες οπαδούς του Ολυμπιακου ΄ανάμεσα σε Παλαιστίνιους και Ιρανούς.
Ρε μαλακα σε έχουν μπαναρει πενήντα φορές και σε καταλαβαίνουμε και από το νικ πλέον, γιατί ξαναέρχεσαι ενώ σε φτύνουν ;Συριε κάτσε καλά γιατί σε στέλνω στη Συρία αεροπορικώς σε μιάμιση ώρα και θα πεις το κοράνι φαρσι
Είναι καθυστερημένος δεν δικαιολογείται διαφορετικά , 50 φορές που έχει ανοίξει λογαριασμό στο σάιτ γράφει πάντα τα ίδια.Ρε μαλακα σε έχουν μπαναρει πενήντα φορές και σε καταλαβαίνουμε και από το νικ πλέον, γιατί ξαναέρχεσαι ενώ σε φτύνουν ;
Γκομενα είσαι ;
από τις εφαρμογές είναι πανεύκολο...και γενικά αν κάποιος θα πήδαγε από κοντά θα πηδήξει και αν βγει με κάποια από εφαρμογή δεν έχει διαφορά.Αναρωτιέμαι πόσα πεσίματα , λαιβ έχουν κάνει όσοι κλαίνε για τις γκόμενες.
Δε μιλάω για εφαρμογές εκεί για να πετύχεις μουνι πρέπει να είσαι ο Σπαλιαρας αλλά αυτό είναι πλασματική εικόνα
1 χρόνο ήμουν στο κεσινγκτον στη Φιλαδέλφεια μέσα στη μαφία και το ναρκωτικό
Φανταστείτε κανέναν Ελληναρά να καμακώνει έτσι χύμα σε Μποντρούμ,Μαρμαρίς και Αντάλεια,θα τον είχαν αλυσοδέσει οι Τουρκαλάδες.
η "μαφια" της φιλαδελφια ειναι ενα ματσο λουγκρες, απο Ατλαντικ σιτυ σκαγαμε 5 τζιπακια νυχτα και σας καναμε τις κωλοτρυπιδες σαν ελβετικα τυρια1 χρόνο ήμουν στο κεσινγκτον στη Φιλαδέλφεια μέσα στη μαφία και το ναρκωτικό το 2014 ενώ εσύ μάθαινες να λες τα τσισακια
ίσως επειδή τρώει φτύσιμο από τις γυναίκες , να γουστάρει που παίρνει λίγη από την προσοχή μας σε μορφή διαδικτυακού χλευασμού και σοδομισμούΕίναι καθυστερημένος δεν δικαιολογείται διαφορετικά , 50 φορές που έχει ανοίξει λογαριασμό στο σάιτ γράφει πάντα τα ίδια.
Το μόνο μπλοκ που έχεις γυρίσει είναι το μπλοκ γύρω από το κολόμπαρο στην κάτω αχαγιά που περνάς γύρω γύρω μπας και πάρεις λίγο μάτι. Ότι κάνει και ο sad man στο χωριό του στην Δράμα δηλαδή. Το αλλο μπλοκ που ξέρεις καλά είναι αυτό που τρώς κάθε φορά από το σάιτ χαχαΤην Αθήνα την έχω φάει με το κουτάλι ρε τυπακι της άνω κωλοπετινιτσας
Όταν εγώ ήμουν στο μπλοκ εσύ ακόμα ήσουν βυζαρουδι και σου χτυπούσαν τη πλάτουλα να κάνεις γουλιτσα
Τι ξέρεις εσύ από Τσεχία Σλοβακία Πολωνία?έχεις δουλέψει ποτέ εξωτερικό?
1 χρόνο ήμουν στο κεσινγκτον στη Φιλαδέλφεια μέσα στη μαφία και το ναρκωτικό το 2014 ενώ εσύ μάθαινες να λες τα τσισακια
εμ αργησες Παπουλη
συμφορεση;Idolet ditt hviler midlertidig, men det vil komme tilbake i sterkere form.![]()
συμφορεση;![]()