Νέα

Το φαινόμενο 90 - 10

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kgkano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 273
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BisexualWannabe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
5.034
Πόντοι
456
Το φενομενο αυτό γιγαντώθηκε τα τελευταία 4-5 χρόνια, εποχή ακμής για Insta, Only, reality TV, θα συνεχιστεί για αλλά 2-3 χρόνια και ελπίζω μετά να επανέλθει μια κανονικότητα. Το ποσοστό θα το έβαζα στο 80-20

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.764
Πόντοι
6.056
Εγώ φίλε είμαι 35 και θα σου πω το εξής.
Με τις πόρνες θα περνάς καλά θα κάνεις ότι θες και γουστάρεις γενικά θα ζήσεις αυτά που οι άλλοι περιμένουν να ζήσουν όταν μια Ελληνίδα τους δώσει έστω λίγο σημασία.
Παίξε διπλό ταμπλό από την μία στανταρακι τα ρδελα και ο αγοραίος από την άλλη ψάχνε και για γκόμενά μουνα φασωμα όλα να τα έχει ο μπαξές.
Όμως εγώ από τις πόρνες χόρτασα σεξ από τις εξωτερικές πολύ μπλα μπλα σοσιαλαιζινγκ και κουραφέξαλα πολύ ιστορία για ένα πηδημα.
Δεν διαφωνώ πουθενά.

Απλά κάποια πράγματα , ειδικά αν είσαι όπως εγώ , τύπος που δεν του αρέσουν τα παράσημα
russian-officer-military-medals-victory-footage-050239499_iconl.jpeg
GImXKijasAAIKgU.jpg:large

τα κάνεις μόνο με γκόμενες.
Με τις τάνες, το φοβερό είναι η ποικιλία.

ujolk

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2010
Like
106
Πόντοι
0
Απ'αυτά που βλέπω

Εσυ απο που έχεις αποκομίσει γνώση για το αντίθετο;

Ξέρεις πολλούς χωρίς γκόμενα να γαμάνε;

Και αν υπάρχουν,κάθε πότε γαμάνε;Μια γκόμενα που τους κάθεται...κάθε 5 χρόνια;Ή 10;Γιατί κι αυτοί άμα τους ρωτήσεις,θα σου πουν...ότι γαμάνε
Επιλεκτική απάντηση(στο μισό). Εγώ δεν εξέφρασα γνώμη. Αν κρίνω απο αυτό που βλέπω που λες κι εσύ ούτε αυτους που έχουν γκόμενα βλέπω να γαμάνε. (δεν είμαι στην κρεβατοκάμαρα τους)

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.000
Πόντοι
1.326
Αυτά τα 3 έχουν άμεση σχέση μετάξι τους
Πχ αν δεν έχεις εργασιακό δεν θα έχεις οικονομικό και πολύ πιθανό δεν θα έχεις και γκόμενά μη μου λες τις εξαιρέσεις τώρα.
Η γκόμενά δεν την νοιάζει αν έχεις εργασιακό την νοιάζει να έχεις οικονομικό.
Χεστηκε αν δουλεύεις 13 ώρες τη μέρα αν βγάζεις 800 είναι ξενερωμενη
Αν είσαι καναπεδάκιας εισοδηματίας με 5χιλιαρικα το μήνα δεν έχει κανένα πρόβλημα
Άρα εγώ θα έλεγα οικονομικό- γκομενικο είναι άρρηκτα συνδεδεμένα μετάξι τους

Σε γενικές γραμμές είσαι πολύ σωστός, ωστόσο παίζει ρόλο και το προφίλ της γκόμενας. Άλλο prestige έχει ένας εισαγγελέας και άλλο ένας επιχειρηματίας με μπουζούκια. Μπορεί ο δεύτερος να βγάζει παραπάνω, όμως ο πρώτος έχει στάτους. Ο εισαγγελέας θα έχει λιγότερες προτάσεις αλλά θα είναι κατά πολύ πιο ποιοτικές.

Το φενομενο αυτό γιγαντώθηκε τα τελευταία 4-5 χρόνια, εποχή ακμής για Insta, Only, reality TV, θα συνεχιστεί για αλλά 2-3 χρόνια και ελπίζω μετά να επανέλθει μια κανονικότητα. Το ποσοστό θα το έβαζα στο 80-20

Τουλάχιστον 15 χρόνια. Από τότε που τα γαμημένα τα socials έγιναν ευρέως γνωστά ακόμα και στους άσχετους (μετά το 2010 δηλαδή).
Ανέκαθεν πάντως οι λίγοι γαμούσανε πολλές. Όπως έχουμε ξαναγράψει όμως, πλέον έχουν ανατραπεί οι παραδόσεις και οι κοινωνικές συμβάσεις του παρελθόντος.
Οι γυναίκες δεν έχουν ανάγκη τον μέσο άντρα. Παλιά ο ίδιος θα γαμούσε όχι επειδή ήταν κάτι ιδιαίτερο αλλά επειδή αυτό επίτασσε η κοινωνία και η θρησκεία.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.834
Πόντοι
16.235
Τύποι σποφύγετε τα 90-10 και τα 84-16...

Βγείτε έξω και παίξτε μπάλα εκεί που όπως λέτε οι ίδιοι, θα είστε μόνοι σας.
Προσεγγίστε τις γυναίκες δια ζώσης στα μπαράκια, τα κλαμπάκια, τα καφέ, στο δρόμο, στην παρέα, οπουδήποτε...
Απλά, σωστά, ευγενικά αλλά χωρίς κόμπλεξ και φόβο και χωρίς μαλακίες.

Όπως έκαναν πάντα οι άντρες, κι όχι κρυμμένοι πίσω από ένα πληκτρολόγιο.

Αυτά
Oι άνδρες που έχουν όργανα κάνουν αυτό που πρέπει.
Κάτι "άνδρες" που έχουν πληκτρολόγιο αντί για όργανα δεν κατάλαβαν καν τι είπες...

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.857
Πόντοι
6.056
Επιλεκτική απάντηση(στο μισό). Εγώ δεν εξέφρασα γνώμη. Αν κρίνω απο αυτό που βλέπω που λες κι εσύ ούτε αυτους που έχουν γκόμενα βλέπω να γαμάνε. (δεν είμαι στην κρεβατοκάμαρα τους)

Αυτοί που έχουν γκόμενα,σημαίνει ότι έχουν πρόσβαση σε τουλάχιστον ένα ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ μουνί.Αν το γαμάνε ή κάθε ποτε το γαμάνε,ούτε κι εγώ το ξέρω

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.234
Πόντοι
3.556
Δηλαδή θες να πεις τύπε ότι στην Αθήνα το 2% των τυπάδων γαμάει το 98% των γυναικών?

Ένσημα κολλάνε με υπερωρίες? :confused::confused::confused:
Αναρωτιέμαι πόσα πεσίματα , λαιβ έχουν κάνει όσοι κλαίνε για τις γκόμενες.

Δε μιλάω για εφαρμογές εκεί για να πετύχεις μουνι πρέπει να είσαι ο Σπαλιαρας αλλά αυτό είναι πλασματική εικόνα

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.734
Πόντοι
456
Εγώ φίλε είμαι 35 και θα σου πω το εξής.
Με τις πόρνες θα περνάς καλά θα κάνεις ότι θες και γουστάρεις γενικά θα ζήσεις αυτά που οι άλλοι περιμένουν να ζήσουν όταν μια Ελληνίδα τους δώσει έστω λίγο σημασία.
Παίξε διπλό ταμπλό από την μία στανταρακι τα ρδελα και ο αγοραίος από την άλλη ψάχνε και για γκόμενά μουνα φασωμα όλα να τα έχει ο μπαξές.
Όμως εγώ από τις πόρνες χόρτασα σεξ από τις εξωτερικές πολύ μπλα μπλα σοσιαλαιζινγκ και κουραφέξαλα πολύ ιστορία για ένα πηδημα.
Όταν έρθει ευκαιρία μιλάω με γυναίκες αλλά δε τρελενομαι κιόλας. Σιγά τα αυγά , πραγματικά.

Μια χαρά ικανοποιημένος είμαι με τις πουτάνες.

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.734
Πόντοι
456
Μικρός εισαι, πολύ μικρός.
Να χαίρεσαι και να εκμεταλλεύεσαι τα νιάτα σου, γενικότερα αλλά και ειδικά μιλάω, γιατι πίσω δεν ξανάρχονται.
Άποψη προσωπική βγες από το χώρο σε τετοια ηλικία.
Ή αν μείνεις έχε το ως "αλατοπίπερο" κι όχι για κυρίως γεύμα.
Ξεπέρασε το ότι συνέβη και ζήσε με τις κοπέλες και τους φίλους.
Η ζωή είναι έξω, εδώ μέσα είναι απλά καποιες στιγμές, μην το κάνεις τρόπο ζωής
Έχεις κάποιο δίκαιο. Κάνω τις βόλτες μου και τις τρέλες μου γενικά.

Αλλά δε το έχω με το φλερτ. Όσο για τις πουτάνες , οικονομικά αδερφέ δε βγαίνει πάνω απο 3/4 φορές το χρόνο. Οπότε ;

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
11.893
Πόντοι
4.696
Έχεις κάποιο δίκαιο. Κάνω τις βόλτες μου και τις τρέλες μου γενικά.

Αλλά δε το έχω με το φλερτ. Όσο για τις πουτάνες , οικονομικά αδερφέ δε βγαίνει πάνω απο 3/4 φορές το χρόνο. Οπότε ;
Οπότε γύρνα στο σωστό πλάνο και δούλεψε την προσέγγισή σου σε γυναίκες...

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.613
Πόντοι
3.506
Τουρκαλάς καμακώνει αβέρτα Σαντορίνη,Ρόδο κτλ.Κάνει το κλασικό τούρκικο καμάκι.Αμα βρείτε τέτοιο βίντεο από Εληνα καλά κρασιά.

Στο 9:17 καμακώνει Ελληνίδες.Βλέπετε πόση αντίσταση προβάλλουνε.

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.613
Πόντοι
3.506
Ακριβώς σπάνια θα δεις Ελληνες να καμακώνουν στα νησιά.Πιο πολύ Αλμπάνια,Τουρκαλάδες,Αράπηδες ή Αγγλους,Σκανδιναυούς θα δεις.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.588
Πόντοι
456
Τουρκαλάς καμακώνει αβέρτα Σαντορίνη,Ρόδο κτλ.Κάνει το κλασικό τούρκικο καμάκι.Αμα βρείτε τέτοιο βίντεο από Εληνα καλά κρασιά.

Στο 9:17 καμακώνει Ελληνίδες.Βλέπετε πόση αντίσταση προβάλλουνε.

Εχουμε ινστα της Αννας;

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
11.893
Πόντοι
4.696
Ρε σου λέει οικονομικά δεν βγαίνει ποια προσέγγιση σε γυναίκες του λες?
Εδώ η κάθε μία θα του ρηξει την αυτοπεποίθηση ζητώντας του να δει φορολογική δήλωση και μετά θα τον ακυρώνει
Αν δεν έχεις λεφτά και δουλειά δεν έχεις γκόμενα δεν σου κάθεται καμία
Δεν έχεις βαρεθεί ακόμα τις μαλακίες?

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.264
Πόντοι
206
Η γκόμενα πρέπει να κερδίζει κάτι απο εσένα σε βλέπει σα χρηστήριο.Οι άντρες που έχουν να δώσουν κάτι με αξία είναι λίγοι και αυτοί είναι που γαμάνε.Δηλαδή αυτοί που έχουν και είναι πρόθυμοι να δώσουν.
Άμα είσαι απλώς ωραίος τι χρησιμότητα έχεις για τη γκόμενα?Τι κερδίζει αυτή απο την ομορφιά σου?
μα για αυτο στην ελλαδα, δεν θα δεις εναν ωραιο που ειναι επαγγελματικα ναυαγιο ομως, να εχει διπλα του ωραια γκομενα.

johnm650

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
6
Like
1.300
Πόντοι
361
Θέλω να προσθέσω και μια άλλη διάσταση αν δεν έχει ειπωθεί πάλι... Προσωπικά πιστεύω ότι οι γκόμενες μια χαρά κοιτάνε τα πάντα και ειδικά όσα λένε ότι δεν κοιτάνε. Πρόσφατα έπειτα από προπόνηση στο γυμναστήριο, βγήκα εμφανώς φουσκωμένος ωραίος μπρατσαδερός, με μπλούζα οικοδομής. Στο δρόμο συναντάω ένα ζευγαράκι κάπως εναλλακτικούς, gamers, τέλος πάντων από αυτούς τους καμμένους. Το γκομενάκι όχι κάτι ιδιαίτερο, αλλά ένα πεο-λούσιμο το έριχνα. Η τύπισσα καρφώθηκε πάνω μου και την τράβαγε ο γκόμενός της. Συνεπώς, μια χαρά κοιτάνε και τα μούσκουλα και τα πορτοφόλια και όλα όσα λένε ότι δεν κοιτάνε.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.857
Πόντοι
6.056
Αλλά δε το έχω με το φλερτ.

Στην Ελλάδα δεν έχει καμία σημασία αν το'χεις ή δεν το'χεις,απο τη στιγμή που οι γνωριμίες γίνονται μονο απο παρεες,προξενιά ή αν σου δείξει πρώτη ενδιαφέρον η γυναίκα.Όλοι έτσι βρήκαν γκόμενα,κανένας με φλερτ σε άγνωστες.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.857
Πόντοι
6.056
Ακριβώς σπάνια θα δεις Ελληνες να καμακώνουν στα νησιά.Πιο πολύ Αλμπάνια,Τουρκαλάδες,Αράπηδες ή Αγγλους,Σκανδιναυούς θα δεις.

Τις γκομενες που έφερνες εδώ,δεν τις καμάκωναν Έλληνες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom