Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εγω εχω την συνδρομή στην γερμανια,Μάγκες έχω πάθει πλάκα. Έχω 39 ματς στο τίντερ (πάνω από 35 είναι εκτός Ελλάδος εντωμεταξύ) και νόμιζα ότι κινείται λίγο η κατάσταση και ξύπνησαν οι Ελλεεινήδες καταλαβαίνοντας το σκοπό αυτής της εφαρμογής και έρχεται ο κολλητός μου για λίγες μέρες από Γερμανία και μου δείχνει ότι έχει 870 ματς (τα είδα στο κινητό του) και γαμάει αβέρτα φουλ μουνιά.
Δηστυχώς είμαστε πολλά χιλιάδες χρόνια πίσω.
Εχω κανει πανω απο 2.000 likes , με 10-15 match το πολυ, οι 10 πουτανες που σοη λενε να μπεις στο σαητ τους, οι 4 δεν απαντησαν ποτέ κι ας ειχε γινει match, μονο μια ειχε την ευγενη καλοσυνη να συνομιλησει λιγο μαζι μου αλλα ξεκοψε σχεδον αμεσως αν κ της ειπα αυτα που ηθελε να ακουσει, πχ καθε ειδους "βοηθεια"
Τον πηχυ τον ειχα πολυ χαμηλα, ηλικα εως και 56 χρονων!!!
Δηλαδη τι πρεπει να βαλω για να γαμησω? 75αρες?
Δεν πιστευω τον φιλο σου.
Γερμανια ,χωρα αγαμιας σαν την ελλαδα. Στο live εχεις πιο πολλες πιθανοτητες
Καλησπερα σας.Εχει καποιος εικονα απο Jasmine 25 (Εθνικο και Καποδιστριακο) και Giota 26(university of Chios) τι παιζει? Ευχαριστω
Ε ρε φίλε αφού τα είχαμε πει αυτά. Τι κλαίγεσαι? Τα 'θελες και τα 'παθες!Καλησπερα σας.Εχει καποιος εικονα απο Jasmine 25 (Εθνικο και Καποδιστριακο) και Giota 26(university of Chios) τι παιζει? Ευχαριστω
Μολις γυρισα απο ραντεβου με Giota 26 (university of Chios) . Οι φωτο καμμια σχεση με τη πραγματικοτητα .Το μαλλι στα 60 Ε , ακομα κλαιω !Μακρια !
Παιδιά καλησπέρα, το έχω για την πλάκα και στα τόσα χρόνια ελάχιστα πράγματα, έχετε το νου σας γιατί το τελευταίο διάστημα πολλά ταιριάσματα με ασιάτισες (Κίνα, Νότια Κορέα κτλ), σου προτείνουν επένδυση σε κρυπτονομίσματα και στον επιχειρηματικό τους κλάδο ζητώντας χρήματα μπροστά
Επιβεβαωνω αυτο που λες.Εχω μιλησει για πολλες μερες με 4 εως τωρα.Στο τελος ζητανε να επενδυσουν τα χρηματα μου.Δυστυχως βρισκουν θυματα,γιαυτο κανουν χλιδατη ζωη στην υγεια τους!!!
Μάγκες έχω πάθει πλάκα. Έχω 39 ματς στο τίντερ (πάνω από 35 είναι εκτός Ελλάδος εντωμεταξύ) και νόμιζα ότι κινείται λίγο η κατάσταση και ξύπνησαν οι Ελλεεινήδες καταλαβαίνοντας το σκοπό αυτής της εφαρμογής και έρχεται ο κολλητός μου για λίγες μέρες από Γερμανία και μου δείχνει ότι έχει 870 ματς (τα είδα στο κινητό του) και γαμάει αβέρτα φουλ μουνιά.
Έχεις αγοράσει συνδρομή φίλε ή χρησιμοποιείς την τσαμπέ έκδοση;
Εγω εχω την συνδρομή στην γερμανια,Μάγκες έχω πάθει πλάκα. Έχω 39 ματς στο τίντερ (πάνω από 35 είναι εκτός Ελλάδος εντωμεταξύ) και νόμιζα ότι κινείται λίγο η κατάσταση και ξύπνησαν οι Ελλεεινήδες καταλαβαίνοντας το σκοπό αυτής της εφαρμογής και έρχεται ο κολλητός μου για λίγες μέρες από Γερμανία και μου δείχνει ότι έχει 870 ματς (τα είδα στο κινητό του) και γαμάει αβέρτα φουλ μουνιά.
Εχω κανει πανω απο 2.000 likes , με 10-15 match το πολυ, οι 10 πουτανες που σοη λενε να μπεις στο σαητ τους, οι 4 δεν απαντησαν ποτέ κι ας ειχε γινει match, μονο μια ειχε την ευγενη καλοσυνη να συνομιλησει λιγο μαζι μου αλλα ξεκοψε σχεδον αμεσως αν κ της ειπα αυτα που ηθελε να ακουσει, πχ καθε ειδους "βοηθεια"
Τον πηχυ τον ειχα πολυ χαμηλα, ηλικα εως και 56 χρονων!!!
Δηλαδη τι πρεπει να βαλω για να γαμησω? 75αρες?
Δεν πιστευω τον φιλο σου.
Γερμανια ,χωρα αγαμιας σαν την ελλαδα. Στο live εχεις πιο πολλες πιθανοτητες
Ε ρε φίλε αφού τα είχαμε πει αυτά. Τι κλαίγεσαι? Τα 'θελες και τα 'παθες!Καλησπερα σας.Εχει καποιος εικονα απο Jasmine 25 (Εθνικο και Καποδιστριακο) και Giota 26(university of Chios) τι παιζει? Ευχαριστω
Μολις γυρισα απο ραντεβου με Giota 26 (university of Chios) . Οι φωτο καμμια σχεση με τη πραγματικοτητα .Το μαλλι στα 60 Ε , ακομα κλαιω !Μακρια !
60 χωρις φραπέ, έτσι?
Αφού σου είπαν τοσοι εδώ... ΜΑΚΡΥΑ!
Παίζει μεγάλο ρόλο αν έχει την τζαμπέ ή την συνδρομήΈχεις αγοράσει συνδρομή φίλε ή χρησιμοποιείς την τσαμπέ έκδοση;
ειπαμε. κιεβο, μοσχα, βουδαπεστη. αν ηταν εδω να ειχες επιτυχια μυστη δε θα περιμενες απο το τιντερ και ουτε αυτες εσενα!!!!!!!!Για το tinder που δοκίμασα η αποψη μου ειναι ότι δεν αξιζει τα λεφτά του .
Πληρωσα χρήματα για μια υπηρεσία που δεν μου έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα .Το Τinder εχει ως γνωστόν αρκετες Ελληνιδες . Σε κάποιες έκανα like αλλα σε μένα ουτε μία μου έκανε like , ούτε μου μίλησε.
Είπα να δοκίμασω το δωρεάν ιστότοπο γνωριμιών Οkcupid.
Χωρίς υπερβολή καθε μέρα παίρνω likes απο Φιλλιπινέζες , Βιετναμέζες,Ταϊλανδέζες και Βραζιλιάνες οι περισσότερες απο τις οποιες είναι όμορφες κοπέλες. Αλλα τι να το κάνω μένουν πάρα πολυ μακρια για να γίνει φάση. Οι Ελληνιδες στο okcupid ειναι ελάχιστες αλλα και απο αυτές ένοιωσα λες και ειμαι αόρατος.!!!!
Εν ολίγοις : Χέσα μέσα Πολυχρόνη που δεν γίναμε Ευζώνοι.
Βάλε κανονική φωτογραφία σου. Όχι καλυμμένη, μουτζουρωμένη, κτλ.Για το tinder που δοκίμασα η αποψη μου ειναι ότι δεν αξιζει τα λεφτά του .
Πληρωσα χρήματα για μια υπηρεσία που δεν μου έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα .Το Τinder εχει ως γνωστόν αρκετες Ελληνιδες . Σε κάποιες έκανα like αλλα σε μένα ουτε μία μου έκανε like , ούτε μου μίλησε.
Είπα να δοκίμασω το δωρεάν ιστότοπο γνωριμιών Οkcupid.
Χωρίς υπερβολή καθε μέρα παίρνω likes απο Φιλλιπινέζες , Βιετναμέζες,Ταϊλανδέζες και Βραζιλιάνες οι περισσότερες απο τις οποιες είναι όμορφες κοπέλες. Αλλα τι να το κάνω μένουν πάρα πολυ μακρια για να γίνει φάση. Οι Ελληνιδες στο okcupid ειναι ελάχιστες αλλα και απο αυτές ένοιωσα λες και ειμαι αόρατος.!!!!
Εν ολίγοις : Χέσα μέσα Πολυχρόνη που δεν γίναμε Ευζώνοι.
σωστα , ειδικα εσυ, που είσαι ολη μερα εδω μεσαΕλλαδα μονο οι γονοι, τα βυσματα και εμεις οι αλβανοι γαμαμε
Τι τιντερ και μαλακιες, οι γκομενες εκει εξω ειναι και περιμενουν

Τι ολη μερα, καθε τοσο ο τροβαδουρος λεει που ειμαι γτ δεν απανταω.σωστα , ειδικα εσυ, που είσαι ολη μερα εδω μεσα![]()
επειδη δεν σε βρισκει ο τροβαδουρος παει να πει οτι δεν εισαι ολη μερα εδω μέσα.. μαλιστα , ακουσαμε και την μαλακία της ημέραςΤι ολη μερα, καθε τοσο ο τροβαδουρος λεει που ειμαι γτ δεν απανταω.
Σε εχει βαρεσει η πεινα και η αγαμια στο κεφαλι τυπε
Τοτε εσυ πως ξερεις οτι ειμαι ολη μερα εδω μεσα ρε ναυαγιο?επειδη δεν σε βρισκει ο τροβαδουρος παει να πει οτι δεν εισαι ολη μερα εδω μέσα.. μαλιστα , ακουσαμε και την μαλακία της ημέρας
βρε βλημα Αλβανε κλεφτοκοτάΤοτε εσυ πως ξερεις οτι ειμαι ολη μερα εδω μεσα ρε ναυαγιο?
Τυπε σου γαμησε τη γυναικα αλβανος? Η σε πηδηξε αλβανος και μετα σε παρατησε γιατι ησουν ανοιγμενος?βρε βλημα Αλβανε κλεφτοκοτά
πανω απο το καθε μηνυμα εχει ημερομηνια και ωρα.
2 με 3 νηματα να παμε να διαβάσουμε, απο εκει που μειναμε την τελευταια φορα, παντου υπαρχουν μηνυματα σου σε όλες τις ωρες της ημέρας
Σπίρτο είσαι και εσυ ... που με IQ αχιβάδας το παιζεις και γαμιας, μαλάκα.
βγες και λίγο στο μπαλκόνι απο το παιδικό σου δωμάτιο να δεις την ζωή να περναει και να γελάει μαζί σου