Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τα προφίλ με κινέζες είναι όλα μούφα και επιδιώκουν να μάθουν τον αριθμό του κινητού σου μέσω whatsup.
καλημερα σε ολους οποιος μπορει να βοθησει ετυχε να με βρει μια κινεζα αλλα κανει ταξιδια στην ευρωπη και θα ερθει μου λεει τον αυγουστο στην κρητη ενω μιλαμε μεσω whatsup στεκει να λεει αληθεια η παιζει να ειναι μουφα αν εχετε ανολογει εμπειρια τι λεω οτι οταν ερθει να βρεθουμε και μου βεβαιως τι βλεπω πολυ περιποιμενη παιζει να κανει καμια βιζιτα λεω τωρα,πειτε γνωμες και τι κινηση να κανω.ευχαριστω
Επειδή έχω πέσει κι εγώ σε πολλές κινέζες, θα σου έλεγα να τις προσέχεις. Δεν ξέρω ποιες είναι οι βλέψεις τους αλλά όλες το παίζουν επιχειρηματίες (κινεζάκι 23 χρονών CEO εταιρείας!!!) και εμένα τουλάχιστον μια από αυτές μου συζητούσε για κάποια πλατφόρμα επένδυσης (της πούτσας) και μόλις της είπα ότι ξέρω από αυτά και να μην μου λέει μούφες με άρχισε στα "εισαι φτωχος, εγω βγαζω λεφτά" και κάτι τέτοιες πούτσες!
Ωραια ολα αυτα αλλα ξερετε σε τι τελικα αποσκοπουν αυτα τα προφιλ? Ανταλλαζετε αριθμους τα λετε στο whatsapp κ μετα τι?
Ρωταω γιατι μιλαει κ ενα φιλαρακι μου με μια κινεζα και με ρωταγε τα ιδια. Του ειπα οτι ειναι μουφα φυσικα.
αποσκοπούν στο να σου πάρουν λεφτάΩραια ολα αυτα αλλα ξερετε σε τι τελικα αποσκοπουν αυτα τα προφιλ?

τη πουτσα σου τους εστειλες η καμια φωτο του μπουμπουκου?Mακριά από "κινέζες"... το βάζω σε " " γιατί αμφιβάλλω αν καν είναι γυναίκες! Εγώ σε κανα-δυο έχω στείλει την πούτσα μου και ξέκοψαν!
Eίναι κλασσική περίπτωση ψαρέματος για χρηματο-οικονομικές πλατφόρμες (συνήθως απάτες) για να αρμέξουν χρήμα από κορόιδα. Κι όταν κλωτσίσεις και δεν ενδώσεις σε αυτά που σου λέει, τότε αρχίζει να σου τη λέει ότι και καλά δεν ξέρεις από αυτά, δεν έχεις λεφτά και κάτι τέτοια!
Ditch the bitch!

... Απλό chat έτσι και μόνο με μία...Μολις τωρα τη πετυχα και αρχισαμε ομιλια! Καλα που μπηκα σ αυτο το νημα και με εσωσες...Γνωριμια απο Tinder με τη Ζωη.Ειπε οτι παει σε νοσοκομεια και κανει μασαζ.Μου ζητησε να ερθει σπιτι μου ,αλλα πηγα σε ξενοδοχειο.Γυρω στα 25 ,μελαχρινη, απο Ναξο,.μενει εξαρχεια μετριο υψος ,μικρο βυζι στητο χωρις σουτιεν και ωραιο προσωπο .Ειχα κλεισει απο το τηλ 100 λεπτα μασας 70 ευρω και τα λεφτα τα ζητησε πριν αρχισει το μασαζ. Ξαπλωνω μπρουμητα μου κανει μασαζ χαλαρωτικο για κανα τεταρτο και γυριζω.Το μανιταρι ηταν ετοιμο να εκραγει.Με το που το βλεπει με ρωταει αν θελω φραπεδια της λεω ναι και μου ζητα αλλα 60!!!Της τα δινω και ξεκινα .Δε γδυθηκε ποτε.Μην ακουμπας βυζι,μη ακουμπας περιοχη μουνιου ,μη φιλας κλπ.Γενικα μου την εσπασε.Με το ζορι κατεβασε λιγο το μπλουζακι και χουφτωσα τα βυζακια της.Εχυσα και αντε γεια.130 συν 14 ταξι συν 15 ξενοδοχειο ,με επιασε κοτσο ....Το τηλ της ληγει σε 95. Μακρια απο την ελλεηνιδα μουφα!!!!