Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 581K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.442
Πόντοι
486
Φιλαράκι αν έχεις μπει σε αυτό το σάιτ να κάνεις μαθήματα ηθικής είναι τουλάχιστον τραγελαφικο. Στα αρχιδια μου κι ολας στην τελική. Αλλά θα σου πω ότι πολλά πράγματα που νομίζεις ότι δεν κάνει η σχέση σου η εκάστοτε κοπέλα που έχεις δίπλα σου , τα κάνει. Χωρίς να δικαιολογω εμένα και χωρίς να τσουβαλιαζω καμία.

Αντε ρε σκουπίδι που θα πουλήσεις και πνεύμα...

Στα @@ μου και για σένα και για τη δική σου στην τελική που σίγουρα περνάει καλά με άλλους εκτός από εσένα πουθενά καβλάντα
2funny.gif
....

Σάλτα τώρα :alivedick::thefinge::thefinge::thefinge:

Mr.Wayne

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
41
Πόντοι
0
Αντε ρε σκουπίδι που θα πουλήσεις και πνεύμα...

Στα @@ μου και για σένα και για τη δική σου στην τελική που σίγουρα περνάει καλά με άλλους εκτός από εσένα πουθενά καβλάντα
2funny.gif
....

Σάλτα τώρα :alivedick::thefinge::thefinge::thefinge:
Ηρέμησε μην σκίσεις το καλσόν επιβήτορα

Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
6.448
Πόντοι
3.810
Aν δεν είχε net migration @ αύξηση πληθυσμού θα είχε και το UK, σαν την Ελλάδα θα ήταν. Αλλά ο Έλληνας πρώτα δε θέλει μετανάστες και μετά κλαίγεται που δε βρίσκει προσωπικό.
Μήπως να φτιάξουμε ένα τιντερ για εύρεση εργασίας;
Θα συνδιάζει εννοείται και το κλασικό τιντερ..

Bixefa

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2026
Like
24
Πόντοι
0
Απ την σύντομη ενασχόληση μου με τιντερ θα πω ότι αξίζει, βέβαια έχει πολλά φρούτα.

Μια ψυχολόγο αλβανιδα που δε μιλάει ελληνικά αλλά μοντελε. Τρια γαμήσια.

Μια αλβανιδα 34χρονη με σοβαρή δουλειά που πάλι δε μιλάει ελληνικά, δύο γαμήσια χτες και σήμερα (και δεν προβλέπω 3ο).

Μια 49χρονη Ελληνίδα γιογκού. Ένα γαμησι.

Μια 22χρονη ιεκτζού εντελώς ξεκωλο, ενα γαμήσι.

Απλά πολύ ζαλιζμα... και να, και πιριπιρι, και εν τέλει όποια γίνεται ματς θα τρώει το κλασικό "γεια, βλέπεις κάποιον αυτή την περίοδο, όχι, τέλεια να βρεθούμε". Όποιος πάει για σχέση από εκεί μέσα καληνύχτα.

Επίσης καλό και το βαιμπερ dating, ελαφρώς πιο σοβαρό. Το τιντερ σίγουρα πασάρει ψεύτικα προφίλ πάντως, μου σπάσανε τ αρχίδια κάτι Ασιάτισσες.

• Χαχα
Αντιδράσεις: vladgr

john700

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2025
Like
70
Πόντοι
0
Για μένα το tinder δεν αξίζει.Ή ας πούμε απλώς ότι είναι μια από τις τελευταίες λύσεις για να πηδήξεις.Υπάρχουν σίγουρα πολύ καλύτεροι μέθοδοι.Για Αθήνα-Θες/νίκη και ίσως 2-3 μεγάλες πόλεις ακόμη, ίσως ναι μπορείς να ψαρέψεις κάτι,για όσους ζουν επαρχία/νησιά-χωριά κλπ.,πολύ χλωμό.Αν ταξιδεύεις συχνά και βγαίνεις στο εξωτερικό,ok μπορείς να έχεις τα τυχερά σου.Αλλά,ας μη γελιόμαστε…υπάρχει μπόλικη σαβούρα εκεί μέσα,παρά πολύ όμως, και είναι μια εφαρμογή υπέρ των γυναικών,τι να λέμε τώρα.Γυναίκες κάτω του μετρίου, αισθάνονται οι απόλυτες καλλονές στο tinder.Επίσης,παίζει τρελό scam και πολλοί ανυποψίαστοι την έχουν πατήσει.

• Like
Αντιδράσεις: cool11

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
187
Πόντοι
16
Πάντα οι γυναίκες θα έχουν την ανάγκη να βρουν κάποιον. Οι γυναίκες που ψάχνονται στις εφαρμογές έχουν εξαντλήσει τον κύκλο τους (ή πάνε για λίγο σε ένα μέρος).
Η φάση έχει ευτελισθεί επειδή οι γυναίκες πιστεύουν ότι θα βρουν κανένα εφοπλιστή στο tinder και δε συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο ,ενώ οι άντρες θέλουν μια εφαρμογή αποκλειστικά για ξεπέτες.
Γινεται και πλυση εγκεφαλου. Στην κινα απαγορευσαν σειρες πιο πολλες Mini drama που εχουν θεμα CEO ερωτευεται φτωχια γυναικα.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

t0nic

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2021
Like
63
Πόντοι
0
Πάντως γνώρισα τυχαία Αθηναία στην επαρχία reallife με σοβαρή δουλειά και καλό κύκλο γενικότερα , καναμε σχέση 2 μήνες αλλά ξενέρωσα γιατι από την αρχή υποψιάστηκα ότι παίζει να έχει tinder λόγο της συμπεριφοράς της , 33 χρόνων και στην σχέση ήταν ρηχή σα να έκανε πρώτη φορά . Εντωμεταξύ αυτή την θέλησε κυρίως την σχέση από απόσταση κα μάλιστα σοβαρά ή τουλάχιστον έτσι έδειχνε .
Εγώ βέβαια πριν πάω Αθήνα έκανα την ψακτικη μου και την βρήκα στο tinder αλλά δεν της είπα ποτέ τίποτα ούτε και αυτή βέβαια μου είπε κάτι σαν αναφορά & ας το έπαιζε Σουηδέζα κτλ κτλ , προφανώς ντρεπόταν μην την κρίνω λες και κάτι θα γινόταν ….
Που θελω να καταλήξω , χωρίσαμε λόγο συμπεριφοράς γιατί ενώ ήθελε σοβαρά μου φερόταν λες και είμαι μια ξεπέτα & αντίστοιχα της φέρθηκα και ‘γώ αφού κατάλαβα ότι όλο αυτό απορρέει από την ενασχόληση της με την εν λόγο εφαρμογή .
Καλό είναι να ματσαρετε και να πηδιέστε δε λέω , αφού δεν υπάρχει χρόνος πλέον για ψάξιμο έξω αλλά στις σχέσεις τα πράγματα είναι διαφορετικά .

poutsarass

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
187
Πόντοι
1
Από τα πιο σωστά σχόλια που έχω διαβάσει στο παρόν θέμα. Θα γράψω και τη δική μου εμπειρία ως χρήστης με plus για 3 μήνες πέρυσι λόγω αυτού 6 μήνες tinder + μέσω Huawei App Gallery - Lagonika.gr

1) Ό,τι ισχύει στην έξω ζωή στο tinder πολλαπλασιάζεται επί δέκα. Δηλαδή οι ωραίοι και οι φραγκάτοι (το 10% δηλαδή) γαμάει το 85%+ των γυναικών.
2) Αν δεν έχεις πολύ δυνατή εμφάνιση δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς, εκτός και αν θέλεις να πηδήξεις σαβούρες όπως π.χ. χοντρές, μεγάλες σε ηλικία, κτλπ
3) Πάρα πολλές μπαίνουν απλώς και μόνο για την επιβεβαίωση ή για να αυξήσουν ακόλουθους στο instagram.
4) Παίζουν πάρα πολλά ψεύτικα profiles/πουστράκια.
5) Είναι ο ΤΕΛΕΙΟΣ τρόπος αν είσαι ένας άντρας του μέσου όρου να γαμήσεις την αυτοεκτίμηση σου.
6) Σε ηλικίες άνω των 30 τεράστιο ποσοστό των γυναικών είναι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ψυχασθενείς.
7) Προφανώς και δεν θα πάρω ποτέ στα σοβαρά γυναίκα που έχει φτιάξει tinder, εκτός των άλλων μαθαίνει στην υπερβολικά επικίνδυνη νοοτροπία πώς όλοι είναι αναλώσιμοι και το επόμενο swipe θα είναι ο ιδανικός υποψήφιος.

Τέλος, βρήκα αρκετές γνωστές που είχα γνωρίσει σε χορούς, σχολεία μέχρι και δουλειά. ΟΛΕΣ φαινόταν πως είχαν θέμα πολύ πριν τις βρω στο tinder.
Ρε φίλε, συγγνώμη που το παραθέτω μετά από τόσο καιρό, αλλά έχοντας εμπειρία 2 χρόνων, στους οποίους έχω "φάει" πολύ κατά διαστήματα (ελάαααχιστες μουνάρες βέβαια, κυρίως μέσου όρου γκόμενες τυπου 5-6-7), θέλω να πω πως ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ με χέρια και πόδια.

Από το 1 έως και το 7, θα έπρεπε να κυκλοφορούν σε Βίβλο όσα έγραψες.
Μίλησες στην ψυχούλα μου.
Με έχει πιάσει απελπισία για το τι γυναίκες κυκλοφορούν εκεί έξω (25-40 χρόνων, που παίζω εγώ).
Όχι ότι εμείς είμαστε καλύτεροι, αλλά το 6 και το 7 που έγραψες είναι τεράστιες αλήθειες...

denexomiala

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2017
Like
257
Πόντοι
21
Να παραθέσω κι εγώ την εμπειρία μου από την έταιρα εφαρμογή γνωριμιών, ολογράφως Badoo, μιας και άνοιξα προφίλ από περιέργεια

Η φάση με τους απατεώνες και τις απατεώνισσες που ζητάνε μετρητά ή paysafe μπροστά για υπηρεσίες έχει ξεφύγει. Πλέον έχουν μπει και μέσα σε τέτοιες εφαρμογές. Αυτήν εδώ την κατάλαβα βέβαια και άρχισα να την κοροϊδεύω.

Συνημμένα

• IMG_2528.jpeg
    IMG_2528.jpeg
    302,5 KB · Εμφανίσεις: 12
  • IMG_2529.jpeg
    IMG_2529.jpeg
    301,3 KB · Εμφανίσεις: 15

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom