Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 582K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

urlauber

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
5.288
Πόντοι
2.356
Aplications, μια ιστορια που τελειωσε πριν 5 χρονια, γεροί να ειμαστε να την θυμομαστε αυτην και τα μουνια που απλόχερα μας εδωσε

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
4.000
Πόντοι
456
Χαρά στο κουράγιο όσων ασχολούνται ακόμη με εφαρμογές. Πιστεύω ήταν ένα τρεντ και πέρασε, παλαιότερα που ήταν κάτι καινούργιο όντως υπήρχαν καλές περιπτώσεις τώρα δεν.

Πλέον οι γυναίκες εκεί μέσα έχουν όλες περισσέψει από κάπου αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο και οι γυναίκες πιθανότατα δεν βλέπουν με καλό μάτι κάποιον που έχει καταλήξει στις εφαρμογές. Αμοιβαία τα αισθήματα και η δυσπιστία.

Μια γυναίκα σίγουρα θα προτιμούσε μια νορμάλ γνωριμία αλλά επειδή δεν της την πέφτει κανείς από κοντά για διάφορους λόγους ανοίγει κανένα προφίλ σε καμιά εφαρμογή μπας και ... Εκεί λιμνάζει σαν μοσχάρι και μόνο επειδή είναι γυναίκα δέχεται βομβαρδισμούς από like έως ότου βγει με κάποιον που έχει όρεξη και ασχολείται. Μόλις όμως αυτός ο κάποιος τη γνωρίσει καλύτερα από κοντά αλλάζει γνώμη και δώστου πάλι από την αρχή. Φαύλος κύκλος.

Θεωρητικά θα μπορούσαν να είναι μια καλή εναλλακτική για όσους δουλεύουν και τρέχουν όλη μέρα με λίγο ελεύθερο χρόνο αλλά πλέον η φάση έχει ευτελισθεί. Λόγοι πολλοί και διάφοροι αλλά κυρίως επειδή στις γνωριμίες από τις εφαρμογές ποτέ οι προσδοκίες δεν ανταποκρίνονται με την πραγματικότητα.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.968
Πόντοι
6.056
Χαρά στο κουράγιο όσων ασχολούνται ακόμη με εφαρμογές. Πιστεύω ήταν ένα τρεντ και πέρασε, παλαιότερα που ήταν κάτι καινούργιο όντως υπήρχαν καλές περιπτώσεις τώρα δεν.

Πλέον οι γυναίκες εκεί μέσα έχουν όλες περισσέψει από κάπου αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο και οι γυναίκες πιθανότατα δεν βλέπουν με καλό μάτι κάποιον που έχει καταλήξει στις εφαρμογές. Αμοιβαία τα αισθήματα και η δυσπιστία.

Μια γυναίκα σίγουρα θα προτιμούσε μια νορμάλ γνωριμία αλλά επειδή δεν της την πέφτει κανείς από κοντά για διάφορους λόγους ανοίγει κανένα προφίλ σε καμιά εφαρμογή μπας και ... Εκεί λιμνάζει σαν μοσχάρι και μόνο επειδή είναι γυναίκα δέχεται βομβαρδισμούς από like έως ότου βγει με κάποιον που έχει όρεξη και ασχολείται. Μόλις όμως αυτός ο κάποιος τη γνωρίσει καλύτερα από κοντά αλλάζει γνώμη και δώστου πάλι από την αρχή. Φαύλος κύκλος.

Θεωρητικά θα μπορούσαν να είναι μια καλή εναλλακτική για όσους δουλεύουν και τρέχουν όλη μέρα με λίγο ελεύθερο χρόνο αλλά πλέον η φάση έχει ευτελισθεί. Λόγοι πολλοί και διάφοροι αλλά κυρίως επειδή στις γνωριμίες από τις εφαρμογές ποτέ οι προσδοκίες δεν ανταποκρίνονται με την πραγματικότητα.

Κι αυτοί που ασχολούνται με εφαρμογές,μάλλον το βλέπουν σαν αναγκαίο κακό.Γιατί είναι ίσως ο μόνος τρόπος να μιλήσεις ερωτικά με καμία.Ακομα κι αν έχεις γυναίκες γνωστές,συναδέλφους κλπ,άμα δεν σε βλέπουν ερωτικά ή δεν σου αρέσουν εσένα ή είναι πιασμένες,είναι σαν να μην τις έχεις.

Φυσικά,καμια μα καμια γυναίκα πλέον,πλην τερατομπαζων,δεν έχει ανάγκη να της την πέφτουν άγνωστοι για να βρει κάποιον.Πάντα θα υπάρχει στο περιβάλλον της ένας ή πολλοί που θα την θέλουν.Και στις εφαρμογές μπαίνει μονο για να χυλοπιτιάζει

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
22.887
Πόντοι
6.246

Πάντα οι γυναίκες θα έχουν την ανάγκη να βρουν κάποιον. Οι γυναίκες που ψάχνονται στις εφαρμογές έχουν εξαντλήσει τον κύκλο τους (ή πάνε για λίγο σε ένα μέρος).
Η φάση έχει ευτελισθεί επειδή οι γυναίκες πιστεύουν ότι θα βρουν κανένα εφοπλιστή στο tinder και δε συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο ,ενώ οι άντρες θέλουν μια εφαρμογή αποκλειστικά για ξεπέτες.

Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
6.448
Πόντοι
3.810
Είναι ένα σκαμακι απο τα πολλά.. σου ζητάει WhatsApp.. λέω άντε να δούμε τι φρούτο είναι αυτό..
Είναι 3-4 μέρες που ψιλομιλάμε..

Γιατί να το κάνει αυτό;; Προσπαθει να κερδίσει εμπιστοσύνη επειδή όλοι τα έχουν πάρει χαμπάρι αυτά τα σκαμ;
Κανένας Τύπος έχει παρατηρήσει το ίδιο;

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
676
Πόντοι
96
Πάντα οι γυναίκες θα έχουν την ανάγκη να βρουν κάποιον. Οι γυναίκες που ψάχνονται στις εφαρμογές έχουν εξαντλήσει τον κύκλο τους (ή πάνε για λίγο σε ένα μέρος).
Η φάση έχει ευτελισθεί επειδή οι γυναίκες πιστεύουν ότι θα βρουν κανένα εφοπλιστή στο tinder και δε συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο ,ενώ οι άντρες θέλουν μια εφαρμογή αποκλειστικά για ξεπέτες.
Το σκεπτικό των περισσότερων είναι ότι στα 1000 προφίλ που θα τις προσεγγίσουν με ματσαρισμα ή σουπερ λαϊκ ή απευθείας μήνυμα χωρίς ματσαρισμα το οποίο χρεώνεται ανάλογα με το πακέτο που θα αγοράσει κάποιος, θα βρεθεί ένας millionaire 50 60 70αρης αναλόγως και τις προτιμήσεις τους σε ηλικίες, που θα γίνει ο χρυσός χορηγός εφ όρου ζωής.

Υπήρχε περίπτωση Τανζανης που μου έλεγε ότι είχε βρει 3-4 πριν 6-7 χρόνια που ο ένας της πλήρωνε τις ΔΕΚΟ, ο άλλος τα ψώνια στο σούπερ, ο τρίτος τα ρούχα και 2 την έφερναν με πληρωμένα εισιτήρια στην έδρα τους.
Εδώ και καιρό δεν επικοινωνεί πλέον μαζί μου.
Μια άλλη περίπτωση μιας από το Εκουαδόρ, χωρισμένης που έψαχνε χορηγό σταθερό και μου έλεγε αν της τον βρω στην Ελλάδα θα έχω κ γαμησι όποτε το θελησω, την έφερα σε επαφή με 5-6 Έλληνες και δεν της άρεσε κανένας είτε λόγω μεγάλης ηλικίας είτε γιατί δεν έδειχνε ξεκάθαρα η ίδια τι ήθελε. Μάλιστα ο ένας μου είπε ότι από τις συζητήσεις και το προφίλ της στο φεισμπουκ κατάλαβε ότι η τύπισσα δεν έχει και πολύ ανάγκη τα χρήματα.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
676
Πόντοι
96
Στο τέλος θα ανοίξω ένα γραφείο συνοικεσίων με τις περιπτώσεις που πετυχαίνω και βλέπω να τα κονομαω γερά.

Έχω καταλάβει ότι το έχω με το να γνωριζω ανθρώπους μεταξύ τους, αν έρθω σε επικοινωνία και με τις 2 πλευρές που είναι άγνωστοι μεταξύ τους.

ftp

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2026
Like
0
Πόντοι
0
υπάρχει ακόμη..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

και όμως υπάρχει ..

Μην με ρωτάτε αν αξίζει πλέον (μόνο μπάζα είδα την τελευταία φορά που έκανα log in και από όσο θυμάμαι είναι όλα τα μπάζα που δεν έχουν σουξέ σε tinder & bumble)
Κυκλοφορεί ενα φοβερό στο jaumo, με πιασιματα, ολο μπαινοβγαινει ομως. Ξερει κανεις αν παιζει τιμη;

Mr.Wayne

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
41
Πόντοι
0
Εγώ προσωπικά τυπε μια εφαρμογή για να καυλανταω θέλω μιας και είμαι σε σχεση. Κάτι για να ανεβαίνει λίγο η λίμπιντο. Γενικα όπου σε έχω πετύχει συμφωνώ με τις τοποθετήσεις.σου

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.913
Πόντοι
456
Εγώ προσωπικά τυπε μια εφαρμογή για να καυλανταω θέλω μιας και είμαι σε σχεση. Κάτι για να ανεβαίνει λίγο η λίμπιντο. Γενικα όπου σε έχω πετύχει συμφωνώ με τις τοποθετήσεις.σου
Καλά εσύ σε σχέση και δε φοβάσαι μη σε δει καμία φίλη της δικιάς σου στην εφαρμογή;
Ή μένει σε καμία σπηλιά;

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
2.171
Πόντοι
506
Καλά εσύ σε σχέση και δε φοβάσαι μη σε δει καμία φίλη της δικιάς σου στην εφαρμογή;
Ή μένει σε καμία σπηλιά;

Γενικα θελω να ακουσω αποψεις, απο ανθρωπους οχι 'ξεχασμενους απο τον Θεο',
αλλα με ενα κοινωνικο/επαγγελματικο κυκλο....
Δεν τους νοιαζει, αν τους δουν γνωστοι/συγγενεις/φιλοι,
οτι 'ψαχνονται' στο tinder;

petrosthess69

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2018
Like
394
Πόντοι
20

Καλησπέρα.
Έχω χρόνια διάφορες εφαρμογές του είδους. Τον πρώτο καιρό μου ήταν κάπως παράξενο, αλλά αυτό το συναίσθημα έφυγε γρήγορα. Δεν κάνω κάτι κακό. Έχω κανονικά το πρόσωπο μου, ονομα, κλπ. Δεν είμαι παντρεμένος / σχέση οπότε δεν έχω θέμα να κρυφτώ.
Παλιότερα γνωριμίες έκανες στα μπαρ,καφέ, κλπ. Σπάνια βγαίνω, οι περισσότεροι φίλοι μου είναι είτε παντρεμένοι είτε σε σχέσεις. Από τους ελευθερους / ελεύθερες αρκετοί τα χρησιμοποιούν και αυτοί.
Το θέμα είναι να είσαι πάντα ξεκάθαρος στο τι θέλεις και τι ζητάς και να μην λες ποτέ ψέμματα.
Επίσης έχω πετύχει πολλές γνωστές μου, είναι κάτι απόλύτα φυσιολογικό .

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.442
Πόντοι
486
Ρε σεις δεν είναι το θέμα.μην σε δει κανας γνωστός αλλά είναι μαλάκια να είσαι σε σχέση και να ψάχνεσαι δεξιά και αριστερά σε dating... Οταν δεν σας καλύπτει πολύ απλα να το τελειώνετε και μετά οκ, ψαχτειτε όσο θέλετε.... Τις ίδιες μαλακίες μπορεί να σας κάνουν και αυτές να ξέρετε μετά μην ζητάτε τα ρέστα και κλαιγεστε ....

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.367
Πόντοι
2.916

Βro, στο UK υπολογίζουν ότι στα μέσα της δεκαετίας του 2030 τα μισά παιδιά θα γεννιούνται από γονείς που ψωνίστηκαν σε apps ή στα social.

Σιγά το σπάνιο να δεις γνωστή σε apps, αν δεν είσαι παντρεμένος στ @ σου. Απλά συμμετέχεις σε μια μαζική τάση, δεν κάνεις κάτι σπάνιο.

Εκτός αν κάνεις κάποια ειδική δουλειά που επιβάλει να φαίνεσαι σεμνός (κληρικός κλπ.) που ΟΚ θα είναι μαλακία π.χ. να σε βλέπει το ποίμνιο σου να ψάχνεσαι Μεγάλη Βδομάδα για να γαμήσεις στο Tinder κλπ.

Τελευταία τροποποίηση:

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
22.887
Πόντοι
6.246
Ξέρω κοπέλα που έχει δει προφίλ παντρεμένου που ήξερε και τη γυναίκα του. Του είπε "κατέβασε το προφίλ σου μην το δείξω στη γυναίκα σου" και η απάντηση ήταν "να δεις που κάποιος κατέβασε φωτογραφίες μου από τα social και έφτιαξε προφίλ ψεύτικο για να με τρολάρει"

Είναι πρόβλημα για άντρες και γυναίκες που δεν είναι ελεύθεροι/ες καθένας παίρνει τα ρίσκα του. Έχω πάρει παντρεμένες που τις γνώρισα στο tinder, θέλει προσοχή.

• Like
Αντιδράσεις: cool11

Mr.Wayne

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
41
Πόντοι
0
Ρε σεις δεν είναι το θέμα.μην σε δει κανας γνωστός αλλά είναι μαλάκια να είσαι σε σχέση και να ψάχνεσαι δεξιά και αριστερά σε dating... Οταν δεν σας καλύπτει πολύ απλα να το τελειώνετε και μετά οκ, ψαχτειτε όσο θέλετε.... Τις ίδιες μαλακίες μπορεί να σας κάνουν και αυτές να ξέρετε μετά μην ζητάτε τα ρέστα και κλαιγεστε ....
Φιλαράκι αν έχεις μπει σε αυτό το σάιτ να κάνεις μαθήματα ηθικής είναι τουλάχιστον τραγελαφικο. Στα αρχιδια μου κι ολας στην τελική. Αλλά θα σου πω ότι πολλά πράγματα που νομίζεις ότι δεν κάνει η σχέση σου η εκάστοτε κοπέλα που έχεις δίπλα σου , τα κάνει. Χωρίς να δικαιολογω εμένα και χωρίς να τσουβαλιαζω καμία.

Mr.Wayne

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
41
Πόντοι
0
Ή μένει σε καμία σπηλιά;
Σε σπηλιά δεν μένει τυπε αλλά προφανώς και εγώ δεν έχω την φάτσα μου φόρα παρτίδα.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.968
Πόντοι
6.056
Βro, στο UK υπολογίζουν ότι στα μέσα της δεκαετίας του 2030 τα μισά παιδιά θα γεννιούνται από γονείς που ψωνίστηκαν σε apps ή στα social.

Τουλάχιστον εκεί...θα γαμιούνται και θα γεννάνε

Σε άλλες χώρες...που ζουν ακομα στο 2030 π.Χ...θα περιμένουν τα προξενιά...και να βρουν γιατρό και δικηγόρο :confused:

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.367
Πόντοι
2.916
Τουλάχιστον εκεί...θα γαμιούνται και θα γεννάνε

Aν δεν είχε net migration @ αύξηση πληθυσμού θα είχε και το UK, σαν την Ελλάδα θα ήταν. Αλλά ο Έλληνας πρώτα δε θέλει μετανάστες και μετά κλαίγεται που δε βρίσκει προσωπικό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom