flyman29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2009
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 456
Φίλε και τα κορόιδα λιγοστεύουν. Κανένας που ξέρω δεν έχει παρουσιάσει σε παρέα γυναίκα που γνώρισε από εφαρμογή. Πολλά ψυχολογικά και απωθημένα. Ντρέπεσαι που είσαι μαζί τους.2 στις 3 πανε ψυχοθεραπεια εκει μεσα και ψαχνουν κανενα κοροιδο να τις ανεχτει.
Είναι αυτό που λένε και οι συναγωνιστές. Γυναίκα που έχει όλο το πακέτο δεν έχει λόγο να ψάχνεται σε εφαρμογές. Στην τελική αν ξέρεις ή γνωρίσεις από κοντά κάποια που μετράει σιγά μην την αφήσεις. Αυτό κάνουμε όλοι οι άντρες και έτσι δουλεύει το σύστημα εδώ και αιώνες.
Απλά ότι περισσεύει από τις γυναίκες βόσκει στις εφαρμογές και επειδή εμείς οι άντρες είμαστε κυνηγοί μπαίνουμε μπας και...
Θεωρητικά με τόσες εφαρμογές δεν έπρεπε να υπήρχε κόσμος που να είναι μόνος. Αλλά η κάθε μέτρια ή με ψυχολογικά που έχει περισσέψει μπαίνει στις εφαρμογές και ξαφνικά νομίζει πως είναι η Σαμαρά απλά και μόνο επειδή κάποιος έδειξε ενδιαφέρον μόνο και μόνο για να δει τι παίζει. Μόλις τη γνωρίσει από κοντά όμως δρόμο και φτου από την αρχή.
Καμία που είναι στις εφαρμογές δεν έχει κοιταχτεί στον καθρέφτη και να κάτσει να σκεφτεί τι πραγματικά αξίζει. Αλλά τι να κάνουμε η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Πως θα ζήσουν και οι ψυχολόγοι;
Όπως και στις αγγελίες του car, τα αυτοκίνητα με τα πολλά views είτε έχουν κάποιο κουσούρι ή απλά δεν περπατάνε. Ότι αξίζει φεύγει κατευθείαν. Απλά οι γυναίκες θέλουν να πιστεύουν πως επειδή περνάμε και βλέπουμε σκοτωνόμαστε κιόλας.
Βασικά αυτό το έχουν πάρει πρέφα και αυτοί που φτιάχνουν τις εφαρμογές και τις έχουν γεμίζει με bots για να δίνουν ελπίδα στον κάθε αφελή.
Η χρυσή εποχή του online dating πέρασε πριν από πολλά χρόνια. Δεν ξέρω αλλά τώρα μου φαίνεται λίγο αρρωστημένη η φάση ή τέλος πάντων για γερά νεύρα. Θεωρώ πως αν είσαι εκεί μέσα προσβάλεις τον εαυτό σου. Μόνο για χάβαλε ή έστω σαν να παίζεις τζόκερ, που ξέρεις. Ως εκεί.
Εδώ η κάθε μπετονιέρα που έκανες λαικ επειδή δεν πρόσεξες καλά τις φωτογραφίες και την πάτησες σαν μαλάκας ξαφνικά νομίζει πως είναι κάποια και περιμένει να της στείλεις και πρώτος

Τελευταία τροποποίηση:

μπας και τις παντρευτει κανενας μαμουχαλος.