Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 559K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (12 μέλη και 30 επισκέπτες)

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
621
Πόντοι
96
Στην Ελλάδα δεν δουλεύει τόσο το Τιντερ γιατί ντρέπονται να μπουν πολλές κοπέλες. Ούτως ή άλλως ψωνισμενες ή όχι, με ψυχολογικά ή χωρίς έχει και εκτός Τιντερ.
Στο εξωτερικό όμως είναι όλες οι κοπέλες που ψάχνονται διαδικτυακά στο τιντερ και σε άλλες εφαρμογές ειδικά οι νέες γενιές και πολλές που έχουν μείνει στο ράφι ή έχουν χωρίσει κι έχουν παιδιά.
Ένας λόγος που οι εφαρμογές αυτές έχουν κόσμο είναι ότι δεν υπάρχει πλέον το καμάκι. Στην Ελλάδα υπήρχε κάποτε. Τώρα σε κανένα κλαμπ, μπουζούκια αν κάτσει η γνωριμία με καμία που ψάχνεται γιατί οι περισσότερες είναι απασχολημένες με τα κινητά.
Επίσης είναι τόσο ανώριμες και ο τρόπος που μιλάνε στους γύρω είναι αστείος, σε σημείο που να αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις να κάνεις με στοκους.
Πάρτε ένα παράδειγμα:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.022
Πόντοι
6.056
Φίλε και τα κορόιδα λιγοστεύουν. Κανένας που ξέρω δεν έχει παρουσιάσει σε παρέα γυναίκα που γνώρισε από εφαρμογή. Πολλά ψυχολογικά και απωθημένα. Ντρέπεσαι που είσαι μαζί τους

Αν δεν είναι εντελώς μπάζο,θα την παρουσιάσουν

Και αν είναι και τίποτα μακροχρόνια μπακούρια...το πιο πιθανό να κόψουν κι απ'την παρέα για χάρη της

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

Poseidon7

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2020
Κριτικές
31
Like
1.768
Πόντοι
2.411
Και η δική μου εμπειρία λέει πως δεν κάνει το συγκεκριμένο application μάγκες. Αν δεν είστε influencers ή φωτογράφοι για να διαφημίσετε τον εαυτό σας κατάλληλα, οι επιτυχίες δεν θα είναι πολλές. Από προσωπική εμπειρία έχω γαμήσει 5-6 γκόμενες σε βάθος 3 χρόνων που το χρησιμοποιώ. Έχω πληρώσει και τις συνδρομές νομίζοντας ότι θα κάνουν δουλειά, αλλά λίγα πράγματα. Στο εξωτερικό όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω, έχει τρομακτική επιτυχία. Αλλά βασικό πράγμα στο εξωτερικό δεν έχει Ελλεεινήδες!!!!

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
621
Πόντοι
96
Λέμε σωστά ότι στο εξωτερικό ότι δουλεύει καλύτερα το Τιντερ. Εγώ έχω συνδρομή εδώ και μήνες, την Plus. Μετακίνησα την τοποθεσία μου στην Βαρσοβία.
Μπορώ να πω ότι χωρίς να έχω πάει που το έχω σκοπό κάποια στιγμή, από τα προφίλ μέχρι 40 ετών, απογοητεύτηκα. 3 βαριά 4 στα 20 καλά, 2 πολύ καλά και 1 10αρι.
Αγγλικά δεν μιλάνε ειδικά οι άνω των 35-40.
Αυτές που αναφέρει ο δάσκαλος @Balkan cowboy και δείχνει είναι αυτές που δουλεύουν ή επισκέπτονται τα κλαμπ. Στον γενικό πληθυσμό δεν νομίζω ότι υπάρχει τεράστια διαφορά σε αναλογία ωραίων γυναικών από την Ελλάδα.
Πολλές χοντρές, άσχημες ή μέτριες, φεμινίστριες.
Νομίζω ότι πλέον έχουν εγκαταλείψει την πλατφόρμα οι ωραίες Πολωνεζες και ασχολούνται με το Instagram και τις γνωριμίες εκτός διαδικτύου.

Poseidon7

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2020
Κριτικές
31
Like
1.768
Πόντοι
2.411
Λέμε σωστά ότι στο εξωτερικό ότι δουλεύει καλύτερα το Τιντερ. Εγώ έχω συνδρομή εδώ και μήνες, την Plus. Μετακίνησα την τοποθεσία μου στην Βαρσοβία.
Μπορώ να πω ότι χωρίς να έχω πάει που το έχω σκοπό κάποια στιγμή, από τα προφίλ μέχρι 40 ετών, απογοητεύτηκα. 3 βαριά 4 στα 20 καλά, 2 πολύ καλά και 1 10αρι.
Αυτές που αναφέρει ο δάσκαλος @Balkan cowboy και δείχνει είναι αυτές που δουλεύουν ή επισκέπτονται τα κλαμπ. Στον γενικό πληθυσμό δεν νομίζω ότι υπάρχει τεράστια διαφορά σε αναλογία ωραίων γυναικών από την Ελλάδα.
Νομίζω ότι πλέον έχουν εγκαταλείψει την πλατφόρμα οι ωραίες Πολωνεζες και ασχολούνται με το Instagram και τις γνωριμίες εκτός διαδικτύου.
Εχει τύχει να αλλάξω και εγώ το location αλλα όχι στην συγκεκριμενη χώρα. Γενικά έχει επιτυχία έξω, εδώ δεν ξέρω τι συμβαίνει. Οι γκόμενες φαίνεται το έχουν για να διαφημίζουν το ινσταγκραμ τους μόνο!!

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.749
Πόντοι
456
Σε κουβεντα για το Tinder:
https://www.reddit.com/r/greece/comments/1m9800o ΣΧΟΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1753519706614.png

1753519728731.png

1753519752219.png

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΤΡΑ
1753519802687.png

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.199
Πόντοι
1.326
Δυστυχώς υπάρχουν εκεί έξω κάργα τελειωμένα ναυάγια και κατεστραμμένοι αγάμητοι που θα έβγαιναν στα σοβαρά με μία που έχει βγει 70 ΠΡΩΤΑ ραντεβού.
Σκεφτείτε αυτό το κονδυλιασμένο βρωμοπούτανο τι απαιτήσεις θα έχει, ώστε να μην της κάνει κανένας από τους 70.
Αν ποτέ τύχει και κάνει σχέση, σκεφτείτε πόσο πολύ θα του ψήσει το ψάρι στα χείλη. Με την πρώτη μαλακία θα είναι έτοιμη να τον σουτάρει μιας και θα νομίζει πως έχει άπειρες επιλογές.

*Εννοείται πως τέτοιες ψυχασθενείς είναι να τις γαμάς και μετά να εξαφανίζεσαι μπλοκάροντας τες σε ό,τι υπάρχει.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.749
Πόντοι
456
Αν ποτέ τύχει και κάνει σχέση, σκεφτείτε πόσο πολύ θα του ψήσει το ψάρι στα χείλη. Με την πρώτη μαλακία θα είναι έτοιμη να τον σουτάρει μιας και θα νομίζει πως έχει άπειρες επιλογές.
1753522303483.png

akinho

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
3.389
Πόντοι
446
Δυστυχώς υπάρχουν εκεί έξω κάργα τελειωμένα ναυάγια και κατεστραμμένοι αγάμητοι που θα έβγαιναν στα σοβαρά με μία που έχει βγει 70 ΠΡΩΤΑ ραντεβού.
Σκεφτείτε αυτό το κονδυλιασμένο βρωμοπούτανο τι απαιτήσεις θα έχει, ώστε να μην της κάνει κανένας από τους 70.

*Εννοείται πως τέτοιες ψυχασθενείς είναι να τις γαμάς και μετά να εξαφανίζεσαι μπλοκάροντας τες σε ό,τι υπάρχει.
Τραβηγμένο το σχόλιο σου φίλος. Αν και έχει κάνει η γούνα μου από κάποιες μέτριες+ που νομίζουν ότι έχουν δειγματολόγιο επειδή αρέσουν σε πολλούς. Αυτές απλά καταλήγουν 40+ με γάτες και απορούν γιατί είναι μόνες τους. Η αλαζονεία, η υπεροψία, το ψώνιο και το ότι δεν ξέρουν τι θέλουν στην πραγματικότητα είναι οι λόγοι που φτάνουν στα 70 ραντεβού. Γιατί όντως δύσκολο 70/70 να είναι όλοι τους ναυάγια.
Προφανώς δε γίνεται να ταιριάζουμε με όλους, δε γίνεται να μας αρέσουν όλοι, μπορεί κάτι όντως να μας χαλάσει αλλά και 70/70 φαίνεται δύσκολο να ήταν όλοι τόσο κακοί

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.850
Πόντοι
456
Σε κουβεντα για το Tinder:
https://www.reddit.com/r/greece/comments/1m9800o ΣΧΟΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1753519706614.png

1753519728731.png

1753519752219.png

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΤΡΑ
1753519802687.png
Αυτά που λένε μου φαίνονται μούφα. Για να έχουν αυτές 200 και 70 matches σημαίνει πως έκαναν και αυτές δεξιά. Η μοναδική περίπτωση να κάνεις 200 swipe right τη μέρα είναι να μην βλέπεις, να έχεις πληρώσει και όποιον πάρει ο χάρος. Λίγο απελπισμένες οι συντρόφισσες.
Ας μας πει κανένας συναγωνιστής αν βρήκε στο tinder 200 γυναίκες που να αξίζουν σε όλη την Αττική, δεν συζητάμε για επαρχία :jerking:
Εδώ βλέπεις κάτι φάλαινες να γράφουν No ONS. Προφανώς οι τύπισσες είναι τίποτα όρκες που ξεθυμαίνουν στο πληκτρολόγιο επειδή βρέθηκε κανένας μερακλής παππούς ή κανένας απελπισμένος, τους έστειλε καμιά μαλακία και το έκαναν σημαία επί 10, γιατί πολύ απλά μόνο εκεί περνάει η μπογιά τους, άλλο που δεν το παραδέχονται. Κατά τα άλλα φταίει το game:jerking2:
Στην τελική αν η άλλη είναι 10αρη θα κάνει δεξιά μόνο στον Μπραντ Πιτ και αν και όχι όπου να ναι. Βέβαια σε αυτήν την περίπτωση δεν έχει λόγο να είναι σε εφαρμογές αλλά λέμε τώρα.

Η τυπική ελληνίδα του τίντερ είναι σαν το σκιάχτρο που καθάρισε τον Πολωνό καθηγητή. Όσοι μάγκες κολυμπάτε ακόμα εκεί το νου σας.

Οι συγκλονιστικές... λεπτομέρειες ενός ειδεχθούς εγκλήματος - Πώς σκότωσαν τον Πολωνό καθηγητή

Η σχέση τους, που ξεκίνησε από πλατφόρμα γνωριμιών, έφτασε γρήγορα στον γάμο και αμέσως στον ερχομό των παιδιών τους. Μετά όμως ήρθε το διαζύγιο, με το πρώην ζευγάρι να φτάνει στα δικαστήρια για να επιλύσει τις διαφορές του.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
621
Πόντοι
96
Δεν είναι μόνο τα ταιριάσματα που έχουν οι γυναίκες. Είναι και τα μηνύματα που στέλνουν χωρίς ματσαρισμα όσοι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν. Στην συνδρομή δεν περιλαμβάνονται αυτά τα μηνύματα.

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
36.000
Πόντοι
10.656
Εδώ βλέπεις κάτι φάλαινες να γράφουν No ONS.
τυπε αυτες οι συγκεκριμενες (και οχι απαραιτητα φαλαινες, ουτε και κουκλες προφανως), με λιγο παραμυθι γαμιουνται απο το πρωτο ραντεβου. Μετα μπλοκ.
Για μενα ONS θα ειναι, για αυτην οχι, αλλα δεν εχει και επιλογη... Οι περισσοτερες δεν ξυπνησαν μια μερα και ειπαν "εγω δεν κανω ONS", απλα εφαγαν τα μουτρα τους 100+ φορες και ειπαν να πουλησουν εργο οτι ειναι δυσκολες :tooth: μπας και τις παντρευτει κανενας μαμουχαλος.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.589
Πόντοι
3.556
Μαλκιες , είχα όταν έμενα στο μπλοκ τιντερ, έκανα τρία ραντεβού σε κάνα δίμηνο. 2 μέτριες, μια καλή (αλλά ήθελε μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια).

Χτυπούσα καλύτερα μουνια σε μπαρ, καραόκε, κοκ. Πολύ καλύτερα

Μια μάλιστα , δεν την είδα ποτέ , με έκανε άντ φέισμπουκ και όλο έκανε φλεηκ. Την έβγαλα, και μου έγραψε πέντε χρόνια μετά «γιατί με έβγαλες»

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.589
Πόντοι
3.556
Αυτά που λένε μου φαίνονται μούφα. Για να έχουν αυτές 200 και 70 matches σημαίνει πως έκαναν και αυτές δεξιά. Η μοναδική περίπτωση να κάνεις 200 swipe right τη μέρα είναι να μην βλέπεις, να έχεις πληρώσει και όποιον πάρει ο χάρος. Λίγο απελπισμένες οι συντρόφισσες.
Ας μας πει κανένας συναγωνιστής αν βρήκε στο tinder 200 γυναίκες που να αξίζουν σε όλη την Αττική, δεν συζητάμε για επαρχία :jerking:
Εδώ βλέπεις κάτι φάλαινες να γράφουν No ONS. Προφανώς οι τύπισσες είναι τίποτα όρκες που ξεθυμαίνουν στο πληκτρολόγιο επειδή βρέθηκε κανένας μερακλής παππούς ή κανένας απελπισμένος, τους έστειλε καμιά μαλακία και το έκαναν σημαία επί 10, γιατί πολύ απλά μόνο εκεί περνάει η μπογιά τους, άλλο που δεν το παραδέχονται. Κατά τα άλλα φταίει το game:jerking2:
Στην τελική αν η άλλη είναι 10αρη θα κάνει δεξιά μόνο στον Μπραντ Πιτ και αν και όχι όπου να ναι. Βέβαια σε αυτήν την περίπτωση δεν έχει λόγο να είναι σε εφαρμογές αλλά λέμε τώρα.

Η τυπική ελληνίδα του τίντερ είναι σαν το σκιάχτρο που καθάρισε τον Πολωνό καθηγητή. Όσοι μάγκες κολυμπάτε ακόμα εκεί το νου σας.

Οι συγκλονιστικές... λεπτομέρειες ενός ειδεχθούς εγκλήματος - Πώς σκότωσαν τον Πολωνό καθηγητή

Η σχέση τους, που ξεκίνησε από πλατφόρμα γνωριμιών, έφτασε γρήγορα στον γάμο και αμέσως στον ερχομό των παιδιών τους. Μετά όμως ήρθε το διαζύγιο, με το πρώην ζευγάρι να φτάνει στα δικαστήρια για να επιλύσει τις διαφορές του.
Και στο εξωτερικό γράφουν αυτή τη μαλακιά “No ONS” και όταν τις πηδάς αμέσως σου λένε «δε το κάνω συχνά»

Ναι μωρή καργιολα είδες την καράφλα μου και φτιαχτηκες

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
621
Πόντοι
96
τυπε αυτες οι συγκεκριμενες (και οχι απαραιτητα φαλαινες, ουτε και κουκλες προφανως), με λιγο παραμυθι γαμιουνται απο το πρωτο ραντεβου. Μετα μπλοκ.
Για μενα ONS θα ειναι, για αυτην οχι, αλλα δεν εχει και επιλογη... Οι περισσοτερες δεν ξυπνησαν μια μερα και ειπαν "εγω δεν κανω ONS", απλα εφαγαν τα μουτρα τους 100+ φορες και ειπαν να πουλησουν εργο οτι ειναι δυσκολες :tooth: μπας και τις παντρευτει κανενας μαμουχαλος.
Για τους καλλιτέχνες ή τους άνδρες των ονείρων τους μια χαρά κάνουν ONS.
Μην μασάτε.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.112
Πόντοι
456
Έχεις γράψει ένα σωρό μαλακίες σε ένα ποστ.
Μόνο που συγκρίνεις τον μέσο όρο Πολωνέζων με Ελλληνιδων είσαι για κλάματα.
Αλλά τι λέω. Εδώ γράφεις ότι ο άλλος είναι δάσκαλος που άμα δεν τάξει iPhone δεν γαμάει ούτε γάτα..
Άντε περαστικά και τι δουλειά έχεις στην Πολωνία. Και Περιστέρι καλύτερα σου αξίζει, αφού ίδιες γκόμενες με Βαρσωβια βρίσκεις κατά τα λεγόμενά σου.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
621
Πόντοι
96
Έχεις γράψει ένα σωρό μαλακίες σε ένα ποστ.
Μόνο που συγκρίνεις τον μέσο όρο Πολωνέζων με Ελλληνιδων είσαι για κλάματα.
Αλλά τι λέω. Εδώ γράφεις ότι ο άλλος είναι δάσκαλος που άμα δεν τάξει iPhone δεν γαμάει ούτε γάτα..
Άντε περαστικά και τι δουλειά έχεις στην Πολωνία. Και Περιστέρι καλύτερα σου αξίζει, αφού ίδιες γκόμενες με Βαρσωβια βρίσκεις κατά τα λεγόμενά σου.
Γιατί δεν μπαίνεις στο τιντερ να το διαπιστώσεις μόνος σου, αν νομίζεις ότι σε δουλεύω τυπε ;

GTOwizard

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Like
534
Πόντοι
81
Μαν ποσό δίκιο έχεις!!!! δεν έχω κάτι με τπτ με τον υποτιθέμενο δάσκαλο, απλά είμαστε φτωχοί σχετικά σε σχέση με κεινον!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom