Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Δώσε βάιμπερ τύπε να τσεκαρουμε.. έχουμε γνωρίσει άπειρες ΜατίνεςΈχει πετύχει κάποιος μια Ματίνα από Αθήνα, ξανθιά γύρω στα 35 που ανταλλάσσει βαιμπερ; Δασκάλα αγγλικών λέει ότι είναι.
Γιαπ... Δεν την έχω δει από κοντά. Καλή κοπέλα φαίνεται αλλά εμφανισιακά δεν... Καθόλου.... Νόμιζα ότι ήμουν εκλεκτος και μου έδωσε τόσο εύκολα τηλέφωνοΈχει πετύχει κάποιος μια Ματίνα από Αθήνα, ξανθιά γύρω στα 35 που ανταλλάσσει βαιμπερ; Δασκάλα αγγλικών λέει ότι είναι.
Δες ινμποξΓιαπ... Δεν την έχω δει από κοντά. Καλή κοπέλα φαίνεται αλλά εμφανισιακά δεν... Καθόλου.... Νόμιζα ότι ήμουν εκλεκτος και μου έδωσε τόσο εύκολα τηλέφωνο

Ναι, πληρωσε με για να σου πωNα ρωτήσω μου στέλνουν μηνύματα αλλά για να τα απαντήσεις πρέπει να πληρωσο υπάρχει τρόπος χωρίς να πληρωσο;;;
εγώ θα βάλω Κουλης.. Έτσι δε θα μου κάτσει ουτε Ουκρανίδα ουτε Ρωσίδα ουτε Ελληνίδα... Ουτε και απο τη ΖιμπάμπουεΣκέφτομαι να ξανανοίξω tinder αλλά πιο στοχευμένα, δηλαδή να εστιάσω είτε σε Ρωσίδες είτε σε Ουκρανίδες.
Η ιδέα είναι απλή.
Για τις Ρωσίδες θα έβαζα δίπλα στο όνομα μου το Ζ, που είναι trendy αυτές τις ημέρες στη Ρωσία, πχ flyman Z. Πιστεύω με αυτόν τον τρόπο διάφορες σκληροπυρηνικές πουτινικές θα πιάσουν το υπονοούμενο
Για τις Ουκρανίδες θα έβαζα banner με την ουκρανική σημαία αλλά πιστεύω το έχουν σκεφτεί και άλλοι.
Πιστεύω το Ζ θα έχει πιο πολλές πιθανότητες επιτυχίας καθώς πολλές Ρωσίδες θα νιώθουν μόνες και απομονωμένες. Μειονέκτημα της στρατηγικής αυτής είναι κανένα ξεγυρισμένο report στο πλαίσιο του αντιρωσισμού![]()
Οχι.. Απαντά κανονικάNα ρωτήσω μου στέλνουν μηνύματα αλλά για να τα απαντήσεις πρέπει να πληρωσο υπάρχει τρόπος χωρίς να πληρωσο;;;
καιρο ειχα να μπω
Γαυράκι
48
Lives in Πειραιάς
Woman
14 kilometers away
Μη μου δειχνεις μπρατσα και τατού. Δείξε μου παλαμες με ρόζους. Μη μου δείχνεις το cabrio που σου πήρε ο μπαμπάς. Δείξε μου το σκούτερ που πήρες με τον κόπο σου. Μην προσπαθείς να με εντυπωσιάσεις με ακριβά εστιατόρια και σούσι. Πήγαινέ με στο ταβερνάκι της γειτονιάς, αλλά έχε με αγκαλιά!Εκει μετραω εγω τον αντρα! Απλό, γνησιο κι αυθεντικό! Με καλές και κακές πτυχές.Χωρίς δηθενιές. Αν δεν το'χεις, μη μπεις τον κόπο. Αν μενεις ακόμα με τους γονείς, πάτα Χ. Οι παντρεμένοι στη γυναικούλα σας!
θελει παλαμες με ροζουςΆρα γουστάρει τατουαζάτους με κάμπριο

Κλασική περίπτωση βλάβης.καιρο ειχα να μπω
Γαυράκι
48
Lives in Πειραιάς
Woman
14 kilometers away
Μη μου δειχνεις μπρατσα και τατού. Δείξε μου παλαμες με ρόζους. Μη μου δείχνεις το cabrio που σου πήρε ο μπαμπάς. Δείξε μου το σκούτερ που πήρες με τον κόπο σου. Μην προσπαθείς να με εντυπωσιάσεις με ακριβά εστιατόρια και σούσι. Πήγαινέ με στο ταβερνάκι της γειτονιάς, αλλά έχε με αγκαλιά!Εκει μετραω εγω τον αντρα! Απλό, γνησιο κι αυθεντικό! Με καλές και κακές πτυχές.Χωρίς δηθενιές. Αν δεν το'χεις, μη μπεις τον κόπο. Αν μενεις ακόμα με τους γονείς, πάτα Χ. Οι παντρεμένοι στη γυναικούλα σας!
ηταν ενας τυπος που οπου εμπαινα, εψαχνε καποιιος αν ξερει μια ελενη απο νεα σμυρνη.Έχει πετύχει κάποιος μια Ματίνα από Αθήνα, ξανθιά γύρω στα 35 που ανταλλάσσει βαιμπερ; Δασκάλα αγγλικών λέει ότι είναι.
Κάτι τέτοιο θα ψάχνει η τύπισσακαιρο ειχα να μπω
Γαυράκι
48
Lives in Πειραιάς
Woman
14 kilometers away
τι εχει αυτος λεπρα?Κάτι τέτοιο θα ψάχνει η τύπισσα
![]()
Θέλει μόλις τελειώσει η συνεδρία ο κώλος της νά’ χει γίνει σαγρέ από τις «λεπιδιές»/κωλοσκάμπηλα. Σου λέει "απόλαυση στο maximum"![]()
Κοράτσατι εχει αυτος λεπρα?