Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Γεμιστά με ΚΙΜΑ,φετα καλαβρυτων,ζιρο
Aναφορα μανΓεμιστά με ρύζι, αγγουροκρεμυδοκάπαρΑΝΤΡΑΚΛοσαλάτα ! Ψωμάκι προζυμένιο handmade κατεψυγμένη ΣΤΕΛΛΑΡΑ ΑΡΤΟΥΑ ! Και δρόμο για .....κρεββάτι.
Πω ρε πουστη λαιλαπα,απο που μαν?γουρουνοπούλα πατάτες και τζατζίκι![]()
Δεν μας λυπάσαι καθόλουγουρουνοπούλα πατάτες και τζατζίκι![]()

, καλοφάγωτο 
Πολύ πιο ανεκτό ως επιλογή σε σχέση με τις προβατίνες του κ. @Zebu .....Τον βλέπω στο Σύνταγμα με ένα κοπάδι προβατίνες να διαμαρτύρεται για τις τιμές των ζωοτροφών...γουρουνοπούλα πατάτες και τζατζίκι![]()
Γι αυτό μόλις πάω στο χωριό προς τα κάτω Μεσσηνία θα σου τα σπάσω τα νεύρα... Έτσι απότομα το πετάς ρε;γουρουνοπούλα πατάτες και τζατζίκι![]()
Προβατίνα;Γι αυτό μόλις πάω στο χωριό προς τα κάτω Μεσσηνία θα σου τα σπάσω τα νεύρα... Έτσι απότομα το πετάς ρε;
Μεσσηνία είπα. Γουρνοπούλα.Προβατίνα;
Τα του Νότου παραμένουν στο Νότο.Μεσσηνία είπα. Γουρνοπούλα.
Από Ψησταριά στην Καλλιθέα μαν.Πω ρε πουστη λαιλαπα,απο που μαν?
Σεις είστε φυσιολογικός!Λιγκουίνι με κόκκινη σάλτσα από τα χεράκια μου,τριμμένη κεφαλογραβιέρα, Λουξ
Στο αμάξι τρως, παιδί μου;;;βρώμικο με πανσέτα πατάτες ντομάτα τυροσαλάτα και μουστάρδα καυτερή
νερό 1.5Λτ
φρέντο (ο θεός να τον κάνει)
γέμισα ψίχουλα το αμάξι οι καταστροφές έρχονται όλες μαζί
σήμερα είχα δουλειά εκτός έδρας και έκατσα στο δρόμο να ρημαδοφάωΣτο αμάξι τρως, παιδί μου;;;
Που κοιμάσαι; Στο αμάξι;;;
Όταν αναλάβουμε την εξουσία (ΚΚΕ) θα σου δώσω το διαμέρισμα του Τσοχατζόπουλου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου...!!!