ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 57.950
- Πόντοι
- 12.756
Ζήλια, εγώ είμαι με φιδέ, πατάτες φούρνου και κρεμούλες![]()

Ζήλια, εγώ είμαι με φιδέ, πατάτες φούρνου και κρεμούλες![]()

Εγώ όταν έκανα εγχείρηση υδροκήλης, ζήτησα μπεργκερ από εάν φίλο να μου φέρει. Προηγουμένως, μιας και ήμουνα ήδη μετά την επέμβαση και δεν τα έτρωγα, μου φέρανε μπιφτέκια με μακαρόνια από το νοσκομείο. Τον φίλο δεν τον αφήνανε να μπει μέσα ούτε με μάσκα και με ποδιά επισκέπτη λόγω κόβιντ. Κατάφερε ο πούστης και τρούπωσε.Ζήλια, εγώ είμαι με φιδέ, πατάτες φούρνου και κρεμούλες![]()

Κοιλιόδουλοι εδώ, μπεκροκανάτες στο άλλο, ανώμαλοι παντός τύπου στα υπόλοιπα... ποικιλία να υπάρχει.Όλοι οι κοιλιοδουλοι σ' αυτό το νήμα συχνάζουν!![]()
Καπου διαβασα και για πατουσακηδες σε τραβεστηδες 46 νουμερο γοβα στιλετοΚοιλιόδουλοι εδώ, μπεκροκανάτες στο άλλο, ανώμαλοι παντός τύπου στα υπόλοιπα... ποικιλία να υπάρχει.
Τί καφέ μαν;Κρεπες σπιτικες με μελι,σοκολατα.τωρα καφεδαρα.
4 απλο φρεντο εσπρεσο σκετοΤί καφέ μαν;
Αργοπορημένη πρωινό λόγω ξυπνήματος από νύχτα για δουλειά, ψωμί προζυμενιο με βούτυρο φυστικοβουτηρο μαρμελάδες πορτοκάλι τριαντάφυλλο(έγιναν διάφοροι συνδυασμοί) γάλα κακάο Όλυμπος,και τώρα καφεδάκι ελληνικό με τσιγαρακι
Σε λίγο προβλέπεται τρελό χέσιμο...

Επίσης η σωστή παπάρα στη σαλάτα γίνεται πάντα με το χέρι κ να βουτήξει κ στο λάδι το νύχι που έχει μισό κιλό αμακα από κατω