You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τσίμπησες, μαν!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 39K
- Εμφανίσεις 835K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 57.050
- Πόντοι
- 12.756
Μάναρα μου εσύ![]()
![]()
![]()
![]()
Μετα απο αποχή εδω μεσα καθως δ ειχα χρονο ν μαγειρέψω,επρεπε ν παθω ψυξη πρωτα μ τα ερ κοντισιον κ αφου δ δλευω κ ειχα χρονο ειπα ν κανω τα baby back ribs ..
urlauber
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5.302
- Πόντοι
- 2.356
Ωραια η μαγειρικη σου και οι μαγειρικες σου ιδεες.![]()
![]()
![]()
![]()
Μετα απο αποχή εδω μεσα καθως δ ειχα χρονο ν μαγειρέψω,επρεπε ν παθω ψυξη πρωτα μ τα ερ κοντισιον κ αφου δ δλευω κ ειχα χρονο ειπα ν κανω τα baby back ribs ..
Πιο πολυ μ αρεσει το ντεκόρ που στηνεις σε ολα τα πιατα, κατι το οποιο εγω δεν το εχω
Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 63.569
Παντα στολιζα τα πιατα μου , μαλλον επειδη μ αρεσει η μαγειρική κ δεν ειναι κατι απλά απο αναγκη γ ν φαω.Ωραια η μαγειρικη σου και οι μαγειρικες σου ιδεες.
Πιο πολυ μ αρεσει το ντεκόρ που στηνεις σε ολα τα πιατα, κατι το οποιο εγω δεν το εχω
apostiz30
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Κριτικές
- 15
- Like
- 2.468
- Πόντοι
- 1.086
Ουαου ..Αυτά είναι...Σέξυ μαγειρισσα....Παντα στολιζα τα πιατα μου , μαλλον επειδη μ αρεσει η μαγειρική κ δεν ειναι κατι απλά απο αναγκη γ ν φαω.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.710
- Πόντοι
- 28.246
ΔΥΝΑΤΟ!![]()
![]()
![]()
![]()
Και επειδή ζήλεψα, πήρα από "το κουκλί" μισό κιλό γουρνοπούλα. Δεν περίμενα να είναι και τίποτα σπουδαίο, έτσι για την αλητεία που λέμε, αλλά ήτανε ΤΟΠ. Συνοδεύτηκε με αρκετό αλατοπίπερο με πατάτα τηγανιτή, και μπύρα Χάινεκεν.
Πήρα και πανσέτα.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 57.050
- Πόντοι
- 12.756
Κουκλί αγιο μητσο,για καλλιθεα?ΔΥΝΑΤΟ!
Και επειδή ζήλεψα, πήρα από "το κουκλί" μισό κιλό γουρνοπούλα. Δεν περίμενα να είναι και τίποτα σπουδαίο, έτσι για την αλητεία που λέμε, αλλά ήτανε ΤΟΠ. Συνοδεύτηκε με αρκετό αλατοπίπερο με πατάτα τηγανιτή, και μπύρα Χάινεκεν.
Πήρα και πανσέτα.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.710
- Πόντοι
- 28.246
Καλλιθέα.Κουκλί αγιο μητσο,για καλλιθεα?
ledis7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2010
- Like
- 1.549
- Πόντοι
- 206
Νικόλ, τη Sweet Baby Ray's την παρήγγειλες από κάπου ή Θεσσαλονίκη τη βρίσκεις και στα σούπερ μάρκετ;![]()
![]()
![]()
![]()
Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 63.569
Απο το wolt marketΝικόλ, τη Sweet Baby Ray's την παρήγγειλες από κάπου ή Θεσσαλονίκη τη βρίσκεις και στα σούπερ μάρκετ;
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 21K