Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 29.140
- Πόντοι
- 6.256
δε ξέρω δεν την έφτιαξα εγώΠοσα αυγα λετα?
αλλά ελπίζω όχι πολλά
δε ξέρω δεν την έφτιαξα εγώΠοσα αυγα λετα?
Κατω απο 4 αναφοραδε ξέρω δεν την έφτιαξα εγώ
αλλά ελπίζω όχι πολλά![]()

δε ξέρω καλύτερα λίγα αυγά από μαγαζιά έξωΚατω απο 4 αναφορα![]()
Ναι μόνο σπιτι βαζε πολλαδε ξέρω καλύτερα λίγα αυγά από μαγαζιά έξω
μη με πάει και τρομπέτα![]()
σπίτι δε τηγανίζω τα φοβάμαι αυτά με τα τηγάνια πετάγονται λάδια και τα γαμάνε όλα γύρω γύρωΝαι μόνο σπιτι βαζε πολλα
Φώναξε τον αθηναιο να στα κανεισπίτι δε τηγανίζω τα φοβάμαι αυτά με τα τηγάνια πετάγονται λάδια και τα γαμάνε όλα γύρω γύρω![]()

δε μπορεί αφού δουλεύει 80 ώρες τη βδομάδαΦώναξε τον αθηναιο να στα κανει![]()
Πω ρε πουστη λαιλαπαΡόνια με κιμά τώρα. Ρόνια Μέλισσα νο6, κιμάς (ελιά σχάρι) από χασάπικο γειτονιάς, τυρί γκούντα. Μπύρα Νύμφη.
Και ετοιμάζεται να ρίξει και τριμμένο τυρί ο πούστης!Πω ρε πουστη λαιλαπακιμα σκεπασμα.
Ναι δικος μας αδελφε,πρεπει να του στειλουμε προσκληση την αλλη φορα στη συνεστιασηΚαι ετοιμάζεται να ρίξει και τριμμένο τυρί ο πούστης!
Κανόνισε το νταραβέρι εσύ.Ναι δικος μας αδελφε,πρεπει να του στειλουμε προσκληση την αλλη φορα στη συνεστιαση

Ναι αντε ξεκουραση και 8+30Κανόνισε το νταραβέρι εσύ.
Είμαι ήδη Αθήνα.![]()

Γιατί βιάζεσαι;Πω ρε πουστη αντε να παει 8+30![]()
Ναι πειναω ρεΓιατί βιάζεσαι;

Και εγώ μόλις έφαγα δύο κρουασάν δεν άντεχα. Νηστικός έφυγα από το χωριό λόγω ταξιδίου.Με τοστ και αρχιδια ειμαι
Και εγώ μόλις έφαγα δύο κρουασάν δεν άντεχα. Νηστικός έφυγα από το χωριό λόγω ταξιδίου.

Όχι γκούντα ρε μαν στα μακαρόνια... Κεφαλοτύρι, γραβιέρα τέτοια τυριά ταιριάζουν..Ρόνια με κιμά τώρα. Ρόνια Μέλισσα νο6, κιμάς (ελιά σχάρι) από χασάπικο γειτονιάς, τυρί γκούντα. Μπύρα Νύμφη.
Πόσα τέτοια τσάκισες ? ένα ? δύο ?Ρόνια με κιμά τώρα. Ρόνια Μέλισσα νο6, κιμάς (ελιά σχάρι) από χασάπικο γειτονιάς, τυρί γκούντα. Μπύρα Νύμφη.
Βλάχοι μαν, στο κωριό έτρωγαν μόνο γκούντα !Όχι γκούντα ρε μαν στα μακαρόνια... Κεφαλοτύρι, γραβιέρα τέτοια τυριά ταιριάζουν..