ledis7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2010
- Like
- 1.484
- Πόντοι
- 206
Ωραιος ο νιτης μανΏρα για μεταμεσονύχτιο τσίμπημα. Νουντλς λαχανικών νίτη, με λίγη σάλτσα σόγιας. Και για το σβήσιμο παγωτάκι Bonora από νίτη.
Καλή όρεξηΩρα για τσιμπημα,δακια νιτης,τατες σταθης,πιτες καραμολεγκος,φετα τριπολη,αγγουροντοματακια
κολαση τα δακια του νιτη μαν. και τα φτεκια του με τατες φουρνουΩρα για τσιμπημα,δακια νιτης,τατες σταθης,πιτες καραμολεγκος,φετα τριπολη,αγγουροντοματακια
Ναι πολυ κσλα μαν,γρηγορα γινονται και νοστιμακολαση τα δακια του νιτη μαν. και τα φτεκια του με τατες φουρνου
Ωραια και αυτα τα περνω και εγωΜε πατατάκια ΤΣΑΚΙΡΗΣ τα κλασικά, και σπανάκι αγγούρι σαλάτα συνιδεία παγωμένης STELLA !![]()
Και λαδα και κολα; Μην τα μπερδεύεις μαν....Ωρα για τσιμπημα,δακια νιτης,τατες σταθης,πιτες καραμολεγκος,φετα τριπολη,αγγουροντοματακια
Ναι μου διεφυγε μανΚαι λαδα και κολα; Μην τα μπερδεύεις μαν....
Δεν τις καταστρέφει, ίσα ίσα που τις απορροφάς καλύτερα και τις κάνει πιο εύπεπτες!Δεν ξέρω αν καταστρέφει τις πρωτείνες η θερμοκρασία στο ψήσιμο !
κάποια προϊόντα όπως αυτή η φέτα δεν περιέχουν έξτρα πρωτεΐνη, το γράφουν μόνο για τη διαφήμιση, οπότε δεν τους αλλάζει αυτό την γεύση, στην συγκεκριμένη απλά έχουν αφαιρέσει ένα ποσοστό των λιπαρών της οπότε λογικά θα είναι λίγο πιο άνοστη! Σε προϊόντα όπως κρέμες που είπες, μπορεί να βάζουν μέσα κάποιο συμπλήρωμα πρωτεΐνης που προφανώς του αλλάζουν τη γεύση! Όπως και να χει όλα αυτά τα προϊόντα με χαμηλά λιπαρά και αυξημένη πρωτεΐνη σίγουρα δεν τα παίρνεις για τη γεύση τους!Nα αποφεύγεις όλες αυτές τις παπαριές που λένε ότι είναι με πολλές πρωτεϊνες...όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι ...εγώ είχα δοκιμάσει μια κρέμα με επιπλέον πρωτεϊνες και ήταν ΑΓΕΥΣΤΗ ...θα την πετούσα όμως την έσωσα με μπόλικη ζάχαρη και κανέλα.
Ψωμι βουτα μαν?οσομπούκο με κρεμμύδια![]()
αυτό μαν είναι που μέσα στο κύπελλο, στα πλαινά του τοιχώματα είναι καλυμμένα όλο με λάτα και το σκάβεις με το κουτάλι να τη φας όλη;ΑΦΤΕΡ ΣΙΕΣΤΑ'Σ
![]()
Στιφάδο λέγεται μανοσομπούκο με κρεμμύδια![]()